هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میتونه شامله بازی اصلی به علاوه dlc یا ... اینا باشه که به صورت bundle یا edition میزنن.

همیشه توضیحات مروبط به بازی و محتوای edition یا bundle نوشته میشه توی صفحه خریده خوده بازی.
واسه the order چیزی ننوشته و با توجه به این که قیمتش هم استاندارده احتمالا فرقی نداره!!

این سوالی که میخوام بپرسم شاید از جهاتی متعلق به این تاپیک نباشه اما فعال تر از این تاپیک در این مورد فکر نکنم باشه!
میخواستم ببینم میتونم با اکانت US گیفت کارت بگیرم و کانتنتی رو دانلود کنم و بعد از دانلود با اکانت UK بتونم از اون استفاده کنم؟!(ps3)

سلام دوستان
اون بازی های رایگان هر ماه برای استفاده psn+ میخواهد؟
یه سری اطلاعات دیگه هم بدید که چطوری دانلود میشه؟
بله پلاس میخواد. با اکانتی که پلاس داره میری تو استور و بازی رو دانلود میکنی و بازی میکنی. پلاست تموم بشه یه قفل روش میکشه و باید دوباره پلاس بشی تا بتونی بازی کنی

سلام دوستان ی سوال داشتم از خدممتون ممنون میشم جوابشو بدین
این نوری خط نوری ک روی دستگا روشن میشه وقتی میره داخل بازی باید چ رنگی بشه؟ مال من سفید میمونه چون من شنیدم باید داخله بازی آبی بشه، این یعنی مشکل داره؟
زمانی ک کنسولو روشن میکنم فقط واس 3ثانیه آبی میشه بعد ثابت سفید میمونه

سلام دوستان ی سوال داشتم از خدممتون ممنون میشم جوابشو بدین
این نوری خط نوری ک روی دستگا روشن میشه وقتی میره داخل بازی باید چ رنگی بشه؟ مال من سفید میمونه چون من شنیدم باید داخله بازی آبی بشه، این یعنی مشکل داره؟
زمانی ک کنسولو روشن میکنم فقط واس 3ثانیه آبی میشه بعد ثابت سفید میمونه

اول آبی هست بعدا سفید میشه. مشکل خاصی نداره دستگاه ـتون.

- - -ویرایش - - -

بعد بازی هایی که هر ماه رایگان میشن رایگان میمونن یا بعدش از رایگانی می افتن:-/

اگر همون ماه دانلود کنید میشه برای همیشه استفاده کرد. البته تا وقتی که پلاس داشته باشید.

نت فلیکس: پلی استیشن ۴ و اکس باکس وان جدید در راه است
4aa7288127a901ab899c0c9a95c2faa0.jpg

http://digiato.com/article/2015/02/03/نت-فلیکس-پلی-استیشن-4-و-اکس-باکس-وان-جدید/

SONY XPERIA Z3

دوستان مصرف برق دستگاه چقده؟؟مثلا چقد به قبض برق اضافه میشه؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

مثل بقیه دستگاه های برقی هست. بستگی به مصرفش داره اما بیشتر از 15-10 تومن فک نکنم بشه. من از وقتی دستگاه رو خریدم، قبض برق ـمون تفاوت زیادی نکرده. هر روز هم بیشتر از 8-7 ساعت بازی میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or