هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ستینگ display

- - -ویرایش - - -

ببین فیشش باید 3.5 باشه برو ببین اگه تبدیلی چیزی هست که بهش بخوره بشه 3.5 میلیمتری بزن بهش در غیراینصورت بهش نمیخوره

- - -ویرایش - - -

دست نخورده ست
دمت گرم مصطفی فقط خودت جواب میدی :)
حاجی این ps4 چند میرزه؟؟؟
بهم قیمت مد نظرتو pm کن!!!
ریجن 1 تولید 2014
یک دسته
بازی کالاف گست و د لست اف اس
بازی های توشم pes fifa cod aw gta v farcry4
چند باید خرید اینو؟؟
مبلغشو بهم بگو :)

اقا کسی نمیدونه چطوری میشه رزولیشن رو 720 کرد؟؟
در ادامه جواب Mostafa اگر الان تصویر نمیده میتونی دستت رو 7 ثانیه روی power نگه داری دو بیپ که زد ول کنی از Safe mode میاد بالا دوباره از اونجا هم میشه تغییر دادش!

دوستان یه سوال خیلی آماتوری:dبنده اولین تجربه سونی دارم زیاد وارد نیستم...این تروفی کارت منه

Mr_HamidSiadat.png

همونطور که میبینید مقدار game و همچنین تروفی ها 0 هست...حال سوالم اینه که من الان هم بازی مترو رو بازی کردم هم تلو ...پس چرا تو قسمت game نوشته 0 ؟و همچنین من الان با سطح نرمال تو تلو دارم بازی میکنم و وسطای قسمت summer هستم پس چرا هیچ تروفی بهم نداده؟ممنونم

دوستان یه سوال خیلی آماتوری:dبنده اولین تجربه سونی دارم زیاد وارد نیستم...این تروفی کارت منه

Mr_HamidSiadat.png

همونطور که میبینید مقدار game و همچنین تروفی ها 0 هست...حال سوالم اینه که من الان هم بازی مترو رو بازی کردم هم تلو ...پس چرا تو قسمت game نوشته 0 ؟و همچنین من الان با سطح نرمال تو تلو دارم بازی میکنم و وسطای قسمت summer هستم پس چرا هیچ تروفی بهم نداده؟ممنونم

شما برو تو قسمت تروفی های کنسول اونجا خودش sync میکنه....بعدش برو تو اکانتت تو psnprofiles اون بالا روی نام کاربریت کلیک کن update profile رو بزن

نه دوست عزیز صن بحث اینه که بازی هیچ تروفی بهم نداده ...اینکارو کردم...ولی عمل نکرد

نمیدونم مشکل از چیه...معمولا وقتی اولین تروفی رو بگیری و سینک بشه نشون میده
الان که پروفایلت رو که تو psn دیدم tlou رو برات ثبت کرده .

نمیدونم مشکل از چیه...معمولا وقتی اولین تروفی رو بگیری و سینک بشه نشون میده
الان که پروفایلت رو که تو psn دیدم tlou رو برات ثبت کرده .

تو پی اس ان نشون میده تلو رو بازی کردم ولی نه تروفی داده نه تو psnprofile نشون میده بازی رو

ستینگ display

- - -ویرایش - - -

ببین فیشش باید 3.5 باشه برو ببین اگه تبدیلی چیزی هست که بهش بخوره بشه 3.5 میلیمتری بزن بهش در غیراینصورت بهش نمیخوره

- - -ویرایش - - -

دست نخورده ست

مصطفی جان مگه الان خود این هد ست ایکس باکس چند میلی متری هست ؟

سلام دوستان من امروز یه PS4 cuh1115 خریدم موقع مکش دیسک یا خارج شدن دیسک سر و صدای زیادی نسبت به وان تولید میکنه به همراه خرخر این طبیعیه؟

ماله منم همینطوریه دوست عزیز...ولی بعد اینکه دیسک چند ثانیه تو دستگاه باشه صداش تموم میشه

ماله منم همینطوریه دوست عزیز...ولی بعد اینکه دیسک چند ثانیه تو دستگاه باشه صداش تموم میشه
فقط موقع مکش و خارج شدن رو میگما برا شما هم موقع مکش دیسک و خارج شدن دیسک صدا های زیادی تولید میکنه؟ خیلی خاروخور میکنه والا وان کاملا بدون صدا دیسک رو میکشید داخل و بیرون میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or