هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من کنسول رو که خریدم هیچ اطلاعاتی درباره بازی های شیرینگی و این چیزا نداشتم، فروشنده 4تا بازی برام ریخت هر کدوم 60 تومن و 200 تومن هم اضافه تر ازم گرفت به اسم " کپی خور کردن "...الان که یه مدته دستگاه رو دارم و با این مسائل آشنا تر شدم، فکر کنم اون 200 تومن رو الکی ازم گرفته، چون بازی شیرینگی هست و کپی خور نیست....نظر شما چیه اطلاع دارید اون 200 تومن اضافه رو همه جا میگیرن یا این یارو سرم رو کلاه گذاشته ؟

من پشت كنسولم هيچي نزده 4c يا 4b
حالا از كجا بايد بفهمم كه تاريخ كنسولم براي چه سالي هستش؟

Sent from my iPhone

البته اين رو هم اضافه كنم كه فروشنده به من موقع خريد گفتش ٢٠١٤ هستش و پشت جعبه يك عدد نوشته چاپي زده بود ٢٠١٤ و بقيه رو هم به صورت ژاپني نوشته بود كه من سر در نيووردم
حالا چيطور بايد فهميد كنسول براي چه سال و چه ماهي هستش

Sent from my iPhone

Last edited by a moderator:
دوستان من کنسول رو که خریدم هیچ اطلاعاتی درباره بازی های شیرینگی و این چیزا نداشتم، فروشنده 4تا بازی برام ریخت هر کدوم 60 تومن و 200 تومن هم اضافه تر ازم گرفت به اسم " کپی خور کردن "...الان که یه مدته دستگاه رو دارم و با این مسائل آشنا تر شدم، فکر کنم اون 200 تومن رو الکی ازم گرفته، چون بازی شیرینگی هست و کپی خور نیست....نظر شما چیه اطلاع دارید اون 200 تومن اضافه رو همه جا میگیرن یا این یارو سرم رو کلاه گذاشته ؟
اون ۲۰۰ تومنی که از شما گرفته هیچ توجیحی نداره و الکی گرفته متاسفانه این ترفند فروشنده هاست اول یه قیمت پایین تر از جایه دیگه میگن بری واسه خرید به دلایل الکی پول اضافه میگیرن بعد میبینی اونی که گرون تر میگفته بهتر بوده!

اون رو به قول خودشون واسه لایسنس میگیرن ، 5 سال ساپورتت میکن که مشکلی چیزی پیش اومد واسه بازی ها اوکی کن برات .

اون رو به قول خودشون واسه لایسنس میگیرن ، 5 سال ساپورتت میکن که مشکلی چیزی پیش اومد واسه بازی ها اوکی کن برات .

خیلی ممنون داداش، فقط چقدر احتمال داره مشکلی پیش بیاد واسه بازی ها و اگه بیاد چجوری خواهد بود ؟ ایا مثل لایسنز اکس باکس که اگه صاحب اصلی بازی دستکاری کنه یا لایسنز رو به یه نفر دیگه بده اونوخت لایسنز ما می پره ؟

خیلی ممنون داداش، فقط چقدر احتمال داره مشکلی پیش بیاد واسه بازی ها و اگه بیاد چجوری خواهد بود ؟ ایا مثل لایسنز اکس باکس که اگه صاحب اصلی بازی دستکاری کنه یا لایسنز رو به یه نفر دیگه بده اونوخت لایسنز ما می پره ؟
مشکلی پیش نمیاد شاید افلاین یکی از بازیها اجرا نشه که فک نکنم مغازه دار قبول کنه اون 200 تومن رو کشکی گرفته کلا

سلام من این دستگاه رو دارم میخرم
میخوام ببینم پلمش دست خورده یا نع!!!

v6jijg3okyqz3rweh3k3.jpg

7hx8btoovb0yet33jwtx.jpg
puun3o1xzcg7k1y7y670.jpg

اقا کسی نمیدونه چطوری میشه رزولیشن رو 720 کرد؟؟
ستینگ display

- - -ویرایش - - -

دوستان این هد ست مال ایکس باکس 360 هست ، آیا به PS4 میخوره ؟؟؟؟؟
ببین فیشش باید 3.5 باشه برو ببین اگه تبدیلی چیزی هست که بهش بخوره بشه 3.5 میلیمتری بزن بهش در غیراینصورت بهش نمیخوره

- - -ویرایش - - -

سلام من این دستگاه رو دارم میخرم
میخوام ببینم پلمش دست خورده یا نع!!!

v6jijg3okyqz3rweh3k3.jpg
دست نخورده ست

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or