از پشت کنسول مشخصه...توجه کنید پشت کنسول نه پشت جعبه....
فقط ریجن 3 بدون تاریخ هست که با دیدن فریمور اولیه قابله فهمه...اگر زیره 1.76 بود 2013 هست اگر بالاتر از 1.76 یا خوده 1.76 بود 2014 هستن...
نه عزیز خیالت راحت کی گفته همچین چیزی!!! اپدیت ۱.۶۰ به بعد تو ۲۰۱۴ بوده چه برسه ۱.۷۲سلام دوسته عزیز ممنون از جوابتون
من دستگارو 3روز پیش خریدم دستگا ریجن 2 اروپا هست ولی الان ک فریمور دستگارو نگا میکنم میبینم زده 1.72
با اینکه من چندجا خونده بودم میگفتن برچسب پلمپ دستگا اگه شیشه ای باشه دستگا 2014 هست دستگاهی ک خریدم برچسب اون شیشه ای بود
حالا واقعا دستگا 2013 هست؟
اگه دستگا 2013 باشه چ مشکلاتی واسش پیش میاد چون من فقط آفلاین بازی میکنم
در ضمن پشته دستگا هم تاریخی نزده بود
ممنون میشم جوابه منو بدین
داداش زیاد سخت نگیرحالا من بعد از مدت ها یه بازی ریجن سه خریدم،ممکنه تفاوتی داشته باشه در کل نسبت به بازی ریجن یک یا دو؟
بازی ریجن سه کم گیر میاد... ریجن دو کلا بیشتره... کلا واسه دی ال سی باید بازی و اکانت هم ریجن باشن... البته روش پرایمری کردن اکانت هم جواب میده بعضا...حالا من بعد از مدت ها یه بازی ریجن سه خریدم،ممکنه تفاوتی داشته باشه در کل نسبت به بازی ریجن یک یا دو؟
میشه انلاین زد اما برای دانلود dlc باید رجین بازی و اکانت یکسان باشهسلام دوستان
برای آنلاین زدن باید ریجن بازیت با ریجن اکانتت یکی باشه حتما؟نمیشه با اکانت ریجن 1 بازی ریجن3 رو آنلاین زد؟؟
تاریخ ریلیز و عرضه کنسولها متفاوته....ریجن 3 دیرتر ریلیز میشه و فریمور عقبتر از بقیه ریجن هاست....نه عزیز خیالت راحت کی گفته همچین چیزی!!! اپدیت ۱.۶۰ به بعد تو ۲۰۱۴ بوده چه برسه ۱.۷۲
هر هدستی که فیش اون به این شکل بود و تک فیش بود به طوره کامل از پلی 4 پشتیبانی میکنه باید 4 قسمت باشه سره فیش :من یه هدست برا pc دارم میشه به ps4وصل کرد؟؟محتویات جعبه ps4 چیه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
آره من خودم همین کارو کردم وصل می کنم به دسته بازی می کنم
نسخه اخریش رو دانلود کردی دیگه ؟سلام بچه ها!!!
آقا این اپ پلی استیشن رو گوشی من یه بار نصب شد و کار می کرد ولی از بعد از آپدیت 2 دستگاه دیگه کار نکرد! چند بارم پاک کردم بازم نشد! میزنه به سرور نمیتونه وصل شه! الان چه کنم؟!
تا جایی که من میدونم لیسته تروفیا رو نمیشه به صورت افلاین اصلا نگاه کرد ... فقط به صورت انلاین نمایش میده ...دوستان من یه مشکلی دارم.
اونم این که من هر موقع میخوام لیست تروفی های بازیهام و پروفایلمو در حالت آفلاین ببینم، میگه حتما باید آنلاین بشی تا بتونی مثلا لیست تروفی هاتو ببینی.
در حالی که من یه پروفایل همینجوری ساختم ولی تو این پروفایل میزاره در حالت آفلاین هم لیست تروفیهای بازی ها را ببینم.
الان مشکل دقیقا از کجا هستش؟ فقط اینکه من پروفایل اصلیمو کلا برای اولین در حالت آنلاین ساختمش. راهی وجود نداره بشه این مشکلو حل کرد؟
سلام.عزیز این فریمویر ششمین اپدیت تو سال 2014 هست بعد چطور میشه که کنسولی که با این اپدیت اومده و چند ماه از ۲۰۱۴ گذشته سال ساختش ۲۰۱۳ باشه؟؟ اگه میشه یه توضیح بدید متوجه شم؟تاریخ ریلیز و عرضه کنسولها متفاوته....ریجن 3 دیرتر ریلیز میشه و فریمور عقبتر از بقیه ریجن هاست....
بدون اطلاع, اطلاع رسانی نکنید...
موفق باشید