هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میشه بفرمایید منظورتون از خطرناک یا سوء استفاده چیه؟!!!

- - -ویرایش - - -

آقای عزیز باز که شما اسم از دفاع بردی و خرابی کنسول و آکانت!!!!!!!!!
خرید از استور و دانلود بازی چه ضرری واسه کنسول و آکانت داره؟!
چیزی هست که خوده سونی در استور قرار داده و برای عموم آزاده و همه دارن استفاده میکنن....
من نمیفهمم چی شما رو اینقد از قضیه دور کرده!!!!این کار هیچ مشکلی به وجود نمیاره....مگه پلی 3 که بازی از هارد اجرا میشد مشکلی داشت؟ حتی غیره قانونی هم بود...
این راه که دیگه مشکلی نداره...
شما بازی رو مستقیما از خوده سونی خرید میکنید...دیگه از این قانونی تر؟!!!
بیشتر توضیج بدید شاید بنده اشتباه میکنم

منتظر جواب شما هستم. با دلیل و منطق لطفا. نه از روی برداشت شخصی

ببخشید وسط دعواتون میام ولی شما داری یه روش دیگه رو میگی و اون که سوال کرد و اون یکی دوستمون چیز دیگه میگن.
خرید از استور رو نمیگن که این لیسانس های شیر رو میگن که برات بازی رو میریزن رو هارد و لیسانس رو به 40 نفر میفروشن.
کنسول داداش من با این روش کلا بلک لیست و قفل شد هرچی هم اکانت تست کردیم درست نشد و هر اکانتی هم روش میایم آنلاین کنیم بن میشه.

دوستان از راهنمایی های قبلیتون ممنون فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم!!!!
تو بازی ACU ریجن بازی من 2-ه ولی اکانتم ریجن یکه..... حالا DLC Dead kings رو از اکانت خودم دانلود کنم میتونم بازی کنم؟ یا از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم؟ در ضمن این DLC از اکانت ریجن یک من داره دانلود میشه ولی نمیدونم اگه دان بشه میشه ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟ (اگه از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم چه جوری باید تو اکانت اصلی خودم که ریجن یکه ازش استفاده کنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!
برای نصب dlc اکانت شما region اش باید با بازی فیزیکی شما یکی باشه . برای استفاده از dlc روی اکانت دیگه شما باید اکانتی که dlc نصب شده رو primary کنی .

اوه
راستی اگه وای فای روشن کنم شروع میکنه ادامه pvz رو دانلود کردن
کاریش نمیشه کرد؟
آخه رو بکگرانده
آقا این انگار ساین این شده
چون تو منو قسمت psn نوشته sign out
ولی استور رو please waitمیمونه
راستی
این دانلود بکگراند رو باید چی کار کرد که متوقف شه؟
PVZ قسمت اولش توی notlif ها میشه pause کرد . وقتی قسمت اول دانلود تموم شد بقیش رو توی backgrond دوباره دانلود میکنه و نمیشه اصلا پازش کرد ... از قسمت system storage میتونی میزانه دانلود شدنش رو چک کنی.
برای وصل شدن به store توصیه سونی این هست که MTU 1473 تنظیم کنید باید ok بشه.

قسمت Notification / Download از اونجا دانلود رو STOP کن...
کلا اینترنت تو ایران همینه...درست میشه نگران نباش.چیزه خاصی نیست.این مشکلات همیشه هست.
لازم به ذکره قسمته اولیه PVZ وقتی دانلود میشه دیگه نمیشه pause اش کرد ! میره توی background خوده دستگاه شروع میکنه دانلود کردن که از storage میشه فقط چک کرد چقدر دانلود شده

دوستان نمیشه کاری کرد با دسته ps4 روی ps3 بازی میکنم ویبره داشته باشم ؟؟؟
2- چرا توی بازی دکمه ps کارنمیکنه ؟ برای همین واسه بیرون اومدن از بازی نیاز هست یک بار دسته خراب ps3 رو بش وصل کنم
دسته 4 با همه بازیا توی 3 کار نمیکنه و بعضی موقها کار کردنش هم محدود میشه اگر با بازی مربوطه همخوانی کامل نداشته باشه

ميگن دستيني فقط آنلاينه درسته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله destiny کلا online هست و به ps plus هم نیاز دارید

الان که رو بازی دکه اپشن رو زدم رفتم رو اطلاعات 28 گیگ فقط اوکی شده !!ولی 43 گیگ هست بازی :|
داستان شده!
دوباره میخوام حذف کنم بعد اوکی کنم .ایندفه بزنم رو مولتی پلیر ببینم چی میشه
کسی از دوستان این بازیرو دان کرده و این مشکل داشته؟؟
-------------------
دوباره بازیرو نصب کردم 44 گیگ شد
ولی خبری از گزینه مولتی نیست!!!:)) نمیدونم چیکار کنم:d
ریستور دیفالت رو زدم بازم اون قفل هم موجوده! هر وقت انلاین میشم اون قفل میپره!!! این اینطوریه؟؟باید نت داشته باشم تا قفل باز شه اومدیم نت اصلا" موجود نبود چیکار کنیم8-|
گزینه مولتی نداره بازی
زده FACTIONS که همون مولتی هست. یه side رو مثل hunter - fire flies انتخاب میکنی و وارد میشی .
Restore Default رو نگفتم ! Restore License رو گفتم لول D: این رو امتحان کن
در ضمن احیانا اگر شما دومین نفری هستین که از اکانت استفاده میکنه همینطوری میشه.

میشه بفرمایید منظورتون از خطرناک یا سوء استفاده چیه؟!!!

- - -ویرایش - - -

آقای عزیز باز که شما اسم از دفاع بردی و خرابی کنسول و آکانت!!!!!!!!!
خرید از استور و دانلود بازی چه ضرری واسه کنسول و آکانت داره؟!
چیزی هست که خوده سونی در استور قرار داده و برای عموم آزاده و همه دارن استفاده میکنن....
من نمیفهمم چی شما رو اینقد از قضیه دور کرده!!!!این کار هیچ مشکلی به وجود نمیاره....مگه پلی 3 که بازی از هارد اجرا میشد مشکلی داشت؟ حتی غیره قانونی هم بود...
این راه که دیگه مشکلی نداره...
شما بازی رو مستقیما از خوده سونی خرید میکنید...دیگه از این قانونی تر؟!!!
بیشتر توضیج بدید شاید بنده اشتباه میکنم

منتظر جواب شما هستم. با دلیل و منطق لطفا. نه از روی برداشت شخصی

دوست عزیز ایشون VVVV جوابتون رو کامل دادن . الان دارن یه سری اکانت هک شده و ... میندازن به مردم. من منظورم اون بوده نه این که دو نفر با هم یه بازی رو بخرن

ببخشید وسط دعواتون میام ولی شما داری یه روش دیگه رو میگی و اون که سوال کرد و اون یکی دوستمون چیز دیگه میگن.
خرید از استور رو نمیگن که این لیسانس های شیر رو میگن که برات بازی رو میریزن رو هارد و لیسانس رو به 40 نفر میفروشن.
کنسول داداش من با این روش کلا بلک لیست و قفل شد هرچی هم اکانت تست کردیم درست نشد و هر اکانتی هم روش میایم آنلاین کنیم بن میشه.

ما دو نفر داریم بحث و تبادل نظر میکنیم نه دعوا:|
میشه بگید کی به شما گفته بین 40 نفر یا حالا کمتر یا بیشتر شیر میکنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازیهای دیجیتالی فقط بین 3 نفر میشه شیر کرد....نفر اول و دوم که مشکلی ندارن اما اون نفر سوم هم برای استفاده از بازی باید آکانت اول که بازی باهاش اکتیو شده همیشه آنلاین باشه تا نفر سوم بتونه بازی رو انجام بده...نفره چهارمی به بالا دیگه در کار نیست. چون لایسنس بازی چک میشه و اصلا اجازه بازی رو به نفر چهارم به بعد نمیده....حالا شما میگی به 40 نفر میفروشن؟!!!
منبع رو ذکر کنید من ببینم لطفا

گزینه مولتی نداره بازی
زده FACTIONS که همون مولتی هست. یه side رو مثل hunter - fire flies انتخاب میکنی و وارد میشی .
Restore Default رو نگفتم ! Restore License رو گفتم لول D: این رو امتحان کن
در ضمن احیانا اگر شما دومین نفری هستین که از اکانت استفاده میکنه همینطوری میشه.
8-|:d اره راست میگی ها تو پلی 3 بازی کردم یادم اومد!!! خسته نباشم!!:d
این ریستور لیسنس کدوم قسمته؟؟
نه من باندل جی تی ای و تلو رو خریدم کارد دانلود داخلش بود . تازه دو گزینه واسه شیر کردن هست واسه دوستان دارم
این قفل رو بازی اعصابمون رو خورد کرده 8-|

8-|:d اره راست میگی ها تو پلی 3 بازی کردم یادم اومد!!! خسته نباشم!!:d
این ریستور لیسنس کدوم قسمته؟؟
نه من باندل جی تی ای و تلو رو خریدم کارد دانلود داخلش بود . تازه دو گزینه واسه شیر کردن هست واسه دوستان دارم
این قفل رو بازی اعصابمون رو خورد کرده 8-|
:d امیدوارم که خسته نباشید :d
برو قسمت setting و بعدش هم [PSN[SUP]SM[/SUP]] > [Restore Licenses].

در ضمن اگر این کار رو نکردی انجام بده :
[PSN[SUP]SM[/SUP]] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate].
اکانت دستگاه رو primary میکنه. این رو حتما انجام بده اگر ندادی.

آقا یعنی من اینترنت دستگاه رو روشن کنم شروع میکنه ادامه دانلود تو بکگراند؟؟؟؟؟
ینی تا هفته ی دیگه نمیتونم آنلاین بزنم در این صورت
درسته؟
آخه حجم زیاد ندارم

دوستان آیا بازی دراگون ایج قشنگ هست؟ من عاشق این سبک هستم یعنی طوری نیست دلمو بزنه؟
نمره هاي خوبي كسب كرده بيشتر دوستانم راضي بودن

- - -ویرایش - - -

درسته؟
آخه حجم زیاد ندارم
اره dg

درسته؟
آخه حجم زیاد ندارم
PvZ رو اگه میگی اره همینطوری
از قسمت system storage گزینه PvZ رو کلیک کنی نشون میده چقدرش دانلود شده

دوستان چطوری میتونم اینترنت رو از پی سی رو کنسول share کنم؟چون میخوام برنامه کاهش پینک یا وی پی ان بزنم باید از pc share کنم.

بهترین کار اینه که یک کارت شبکه دیگه روی pc وصل کنید و دوتا کارت شبکه pc رو با هم بریج کنید سپس کانکش V P N ای که ساختید رو share کنید.
هزینه کارت شبکه حداکثر 40 تومنه که من تو یکی از سایت های معروف ایرانی خریدم (اسمش رو بگم برای بار سوم بن میشم).

دوستان چطوری میتونم اینترنت رو از پی سی رو کنسول share کنم؟چون میخوام برنامه کاهش پینک یا وی پی ان بزنم باید از pc share کنم.

سلام...
این چیزی نیست که بشه در چند سطر توضیح داد...فقط شما باید کانکشن هاتون رو روی بریدج بزارید..PPPOE درست جواب نمیده...بقیه تنظیمات هم اعمال کنید
موفق باشید

:d امیدوارم که خسته نباشید :d
برو قسمت setting و بعدش هم [PSN[SUP]SM[/SUP]] > [Restore Licenses].

در ضمن اگر این کار رو نکردی انجام بده :
[PSN[SUP]SM[/SUP]] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate].
اکانت دستگاه رو primary میکنه. این رو حتما انجام بده اگر ندادی.
ممنون الان خسته نیستم:d
اقا دستت درد نکنه حل شد .علامت قفل برداشته شد. اون کارا رو هم کردم که گفتید .فقط این
primary چیکار میکنه؟
بعد یه چیز دیگه من الان 10 دلار دارم تو اکانتم میتونم اونو انتقال بدم به اکانت یکی دیگه؟
بازم ممنون

بازی The last of us برای PS4 رو یه جا کد بازی رو میفروشه 80 تومن در حالیکه خود بازی 50$ هست.این کد چیه؟
بعد کد بازی رو باید کجا وارد کنم؟

SONY XPERIA Z3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or