هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بنده به نظر شما احترام میزارم اما:
همچین چیزی اصلا نیست...بازی ها به راحتی قابل اجراست و کاملا قانونیه و هیچ مشکلی واسه آکانت پیش نمیاره...بنده خودم دارم استفاده میکنم...
شما نیازی نیست از کسی بخری...
شما پلی استیشن کارت میخری و رو آکانتت بازیهارو از استور میخری و دانلود میکنی......حالا میتونید 2 نفر بشید نصف نصف بدید..مثلا بسته بازیکمه 50$ هست نصف نصف میدید...کسی که خریده روی اکانت نفر دوم هم شیر میکنه..به همین راحتی...
اتفتقا این جوری لنز کنسول هم دائم درگیر نیست واسه خوندن دیسک...دقیقا مثله پلی 3 عمل میکنه این کار....
شما یه ایمیل به سونی بده جوابت رو میدن..این کار کاملا قانونیه نه آکانت بن میشه و نه کنسول مشکل میخوره...
موفق باشید
سوال دوستمون در مود چیز دیگه ای هست. به فروم همسایه سر بزنید متوجه میشید. روشهای خیلی افتضاحی به جز اونی که شما فرمودین این روزا رواج پیدا کرده

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

سوال دوستمون در مود چیز دیگه ای هست. به فروم همسایه سر بزنید متوجه میشید. روشهای خیلی افتضاحی به جز اونی که شما فرمودین این روزا رواج پیدا کرده

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
اینجور هست اما شما زیاد سخت میگیرید بنده اینجوری میخرم بازیهارو و فقط روی آکانت خودم فعال هست و جای هیچ نگرانی بابت کش رفتن آکانتم و یا سوئ استفاده از اون رو ندارم...از هارد اجرا میکنم عین پلی 3....
مظمئنا مشکلی داشت بنده اینجا حتما مطرح میکردم...

شما مودم آف آن کن ببین باز همین جوریه...DSN اگر ست کردید بردارید..ببین درست میشه..این مشکلات واسه همه پیش میاد

اوه
راستی اگه وای فای روشن کنم شروع میکنه ادامه pvz رو دانلود کردن
کاریش نمیشه کرد؟
آخه رو بکگرانده
آقا این انگار ساین این شده
چون تو منو قسمت psn نوشته sign out
ولی استور رو please waitمیمونه
راستی
این دانلود بکگراند رو باید چی کار کرد که متوقف شه؟

آخرین ویرایش:
اوه
راستی اگه وای فای روشن کنم شروع میکنه ادامه pvz رو دانلود کردن
کاریش نمیشه کرد؟
آخه رو بکگرانده
آقا این انگار ساین این شده
چون تو منو قسمت psn نوشته sign out
ولی استور رو please waitمیمونه
راستی
این دانلود بکگراند رو باید چی کار کرد که متوقف شه؟
قسمت Notification / Download از اونجا دانلود رو STOP کن...
کلا اینترنت تو ایران همینه...درست میشه نگران نباش.چیزه خاصی نیست.این مشکلات همیشه هست.

دوستان نمیشه کاری کرد با دسته ps4 روی ps3 بازی میکنم ویبره داشته باشم ؟؟؟
2- چرا توی بازی دکمه ps کارنمیکنه ؟ برای همین واسه بیرون اومدن از بازی نیاز هست یک بار دسته خراب ps3 رو بش وصل کنم

سلام دوستان
این قضیه فروختن بازی به چند نفر چیه؟قیمتاش چجوریه؟
باید دستگاهو بدم بریزن برام؟دانلود دیگه لازم نیست؟من واقعا گیج شدم
دستگاهو میخوام بگیرم خود فروشنده میریزه؟مشکلی نداره؟دیگه سی دی واسه اجراش نمیخواد؟

دوست عزیزی که سوال کردی. با مسولیت این آقا اون کار رو انجام بده . اگر هم مشکلی پیش اومد ایشون گارانتی میکنن . هم اکانت شما رو هم کنسولتون رو :d. من نمیدونم ایشون چه اصراری به دفاع از این روشها دارن :-/

اینجور هست اما شما زیاد سخت میگیرید بنده اینجوری میخرم بازیهارو و فقط روی آکانت خودم فعال هست و جای هیچ نگرانی بابت کش رفتن آکانتم و یا سوئ استفاده از اون رو ندارم...از هارد اجرا میکنم عین پلی 3....
مظمئنا مشکلی داشت بنده اینجا حتما مطرح میکردم...

آخه میخوام بعدا دانلودش کنم
راستی
این ارور رو میده:
Cannot connect to the psn within the time limit
شما هم میتونید STOP کنید هم Delete
تو این زمان نمیتونید وارد استور بشید...یا در حال بروز رسانی یا هر چیزه دیگه هستن.البته آی پی شما هم مهمه...گفتم که درست میشه....

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم شما چه اصراری دارید از کار یه سری آدم فرصت طلب و سودجو داری دفاع میکنی. هزار و یک گند کاری دارن میکنند. اونوقت باز شما میای میگی مشکلی نداره !!

آقای محترم گند کاری چیه؟دفاع کردن چیه؟
بنده میگم مثلا 100$ آکانتم رو شارژ میکنم و از استور میخرم بازیهارو دانلود میکنم استفاده میکنم.من چه کار به بقیه دارم...
چی دارید میگید شما؟!!!!

شما هم میتونید STOP کنید هم Delete
تو این زمان نمیتونید وارد استور بشید...یا در حال بروز رسانی یا هر چیزه دیگه هستن.البته آی پی شما هم مهمه...گفتم که درست میشه....

- - -ویرایش - - -

آقای محترم گند کاری چیه؟دفاع کردن چیه؟
بنده میگم مثلا 100$ آکانتم رو شارژ میکنم و از استور میخرم بازیهارو دانلود میکنم استفاده میکنم.من چه کار به بقیه دارم...
چی دارید میگید شما؟!!!!
وقتی نوشته من رو درست نمیخونید همین میشه دیگه. غیر از این روش الان داران کارهای دیگه ای هم میکنند که خطرناک هست. این راهی که شما میگید نیست. من می خوام اون دوستمون دچار اشتباه نشن و توی دام اون فرصت طلبها نیفتن

وقتی نوشته من رو درست نمیخونید همین میشه دیگه. غیر از این روش الان داران کارهای دیگه ای هم میکنند که خطرناک هست. این راهی که شما میگید نیست. من می خوام اون دوستمون دچار اشتباه نشن و توی دام اون فرصت طلبها نیفتن
میشه بفرمایید منظورتون از خطرناک یا سوء استفاده چیه؟!!!

- - -ویرایش - - -

دوست عزیزی که سوال کردی. با مسولیت این آقا اون کار رو انجام بده . اگر هم مشکلی پیش اومد ایشون گارانتی میکنن . هم اکانت شما رو هم کنسولتون رو :d. من نمیدونم ایشون چه اصراری به دفاع از این روشها دارن :-/
آقای عزیز باز که شما اسم از دفاع بردی و خرابی کنسول و آکانت!!!!!!!!!
خرید از استور و دانلود بازی چه ضرری واسه کنسول و آکانت داره؟!
چیزی هست که خوده سونی در استور قرار داده و برای عموم آزاده و همه دارن استفاده میکنن....
من نمیفهمم چی شما رو اینقد از قضیه دور کرده!!!!این کار هیچ مشکلی به وجود نمیاره....مگه پلی 3 که بازی از هارد اجرا میشد مشکلی داشت؟ حتی غیره قانونی هم بود...
این راه که دیگه مشکلی نداره...
شما بازی رو مستقیما از خوده سونی خرید میکنید...دیگه از این قانونی تر؟!!!
بیشتر توضیج بدید شاید بنده اشتباه میکنم

منتظر جواب شما هستم. با دلیل و منطق لطفا. نه از روی برداشت شخصی

آخرین ویرایش:
دوستان از راهنمایی های قبلیتون ممنون فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم!!!!
تو بازی ACU ریجن بازی من 2-ه ولی اکانتم ریجن یکه..... حالا DLC Dead kings رو از اکانت خودم دانلود کنم میتونم بازی کنم؟ یا از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم؟ در ضمن این DLC از اکانت ریجن یک من داره دانلود میشه ولی نمیدونم اگه دان بشه میشه ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟ (اگه از یه اکانت ریجن 2 دانلود کنم چه جوری باید تو اکانت اصلی خودم که ریجن یکه ازش استفاده کنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or