هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فیفا رو چون باید بخرم سوال پرسیدم و گرنه بازی هایی مثل کال اف و تلو و ... رو کرایه میکنم عزیزان :d پول خریدمون کجا بود ، 3 روزه یا یه هفته کرایه میده
داداش کجا کرایه میدن
بگو ما هم بریم اگه ادرس سایت داره بگو بریم سایتش
اگه که نه ادرس مغازه رو بده
بعدش شرایطش چیه؟!؟!

سلام اقا میشه دسته ps4 رو به ps3 وصل کرد ؟ الان ps3 رسیده دستم تو بازی بعضی دکمه ها بیخودی عمل میکنه از بازی که میای بیرون تو منو هم ادامه پیدا میکنه دستش رو گمونم انداخت :|

سلام اقا میشه دسته ps4 رو به ps3 وصل کرد ؟ الان ps3 رسیده دستم تو بازی بعضی دکمه ها بیخودی عمل میکنه از بازی که میای بیرون تو منو هم ادامه پیدا میکنه دستش رو گمونم انداخت :|
واسه همه بازیا نمیشه... به صورت وایرلس نمیشه فکر کنم:دی
شیرینگ هم به درد بازیایی میخوره که تا یه سال میشه بازیشون کرد...
واسه بازی ای مثل میدل ارث مثلا خوب نیست چون میمونه رو دست ادم...

واسه همه بازیا نمیشه... به صورت وایرلس نمیشه فکر کنم:دی
شیرینگ هم به درد بازیایی میخوره که تا یه سال میشه بازیشون کرد...
واسه بازی ای مثل میدل ارث مثلا خوب نیست چون میمونه رو دست ادم...
دسته 4 رو به 3 میشه با wireless وصل کرد .
وقتی که وصله با usb میری قسمت register new device از بخشه bluetooth
اونجا که سرچ میکنه از usb میکشی و دکمه ps و share رو نگه میداری و رجیستر میشه به Ps3.

تو تلویزیونهای سونی اسمش هست Sync و توی تلویزیون سامسونگ اسمش هست Anynet.
تو این دوره زمونه که وسیله ها و گجتهای الکترونیکی زیاد شدند برای اینکه تلویزیونها نقش مدیاسنتر داشته باشند و همچنین بازاریابی محصولات این کارو میکنند.
توی تلویزیون SONY W650A که من دارم بعد اینکه PS4 رو با تلویزیون سینک کردم:
اسم ورودی HDMI تغییر کرد و Playstation4 شد.
با هر یوزری که وارد PS4 بشید توی Info کنار اسم سورس میاد مثلا مینویسه Playstation4 Majid
کنترل تلویزیون تو منوی PS4 عمل میکنه یعنی با کنترل تلویزیون میتونید تو منو جلو عقب برید.
توی LED سامسونگم هم که با گوشی گلکسی S4 و سینماخانگی Anynet+ کردم هم همینطور اطلاعات گوشی با Wifi شیر میشه و با گوشی میشه تلویزیون و منو اندروید تلویزیون رو کنترل کرد و کنترل سینما خانگی روی تلویزیون و برعکس کار میکنه و با خاموش روشن کردن سینما خانگی ، تلویزیون هم خاموش روشن میشه و برعکس.
کلا امکانات جالبی هستش.

حالا LG ندارم نمیدونم تو اون چطوره.
من هم LED سامسونگ 46 دارم هم سونی 32 ولی کلا PS4 رو سونی یه چیز دیگس.
دقیقا همینطوره. توی سامسونگ منم سورس اسمش شد playstation 4.
Any net (یا همون sync توی سونی) قابلیت جالبیه اما من حال نمیکنم :-d

سلام
دلیلی داره ریجن 1 ارزونتره یا ریجن 2 گرونتره؟
از نظر محتوای بازی عین هم هستن فقط شاید ریجن یک به دلار باشه و ریجن دو به پوند یا درهم گرونتر در بیاد ولی کلا ریجن بازی ها هیچ فرقی باهم ندارن باهمشونم میشه انلاین زد معمولا مغازه دارها از این ریجن ها استفاده میکنن برای گرون فروشی اجناسشون

یعنی هر ریجنی بگیرم هیچ فرقی با هم ندارن جز اون عدد ریجن و ریجن یک که دکمه تایید منو ضربدر هست درسته؟
تا حالا آپدیت خاصی چیزی برا خود ps4 اومده؟
تاریخ روز با تاریخ مثلا 2013 یا 2014 چه فرقی دارن با هم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or