هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من تازه اینو کشف کردم که وقتی تی وی خاموشه و ps4 رو روشن میکنم تی وی خودش روشن میشه و سورسشم میره رو همون سورسی که ps4 وصله
خیلی حال کردم با این حرکت:)

از نسل قبل PS3 هم اینجوری بودش البته نمیدونم چرا بعضی اوقات TV خود به خود روشن نمیشد ولی اکثرا میشد:d

حالا من با این بخش حال میکنم که اگه از یه سورس دیگه در حال استفاده باشه روشن کنی میاد رو ۴ بعد خاموش کنی برعکسم عمل میکنه یعنی بر میگرده رو سورس قبلی

به این قابلیت میگن any net. امروزه همه تلویزیونها و دستگاهها این قابلیتو دارن دیگه. چیز جدیدی نیست. نیازی به کشف کردن نبود :-d

اين BRAVIA SYNC هست كه توي اسليم ها بود و توي فت ها نبود البته اين توي سري براوايا خود سوني قابل اجرا و استفاده است ميشه باهاش TV رو روشن كرد يا همزمان با خاموش كردن دستگاه ، كنسول رو هم خاموش كرد و چندتا قابليت ديگه

در مورد ANYNET من چيزي نشنيدم

به این قابلیت میگن any net. امروزه همه تلویزیونها و دستگاهها این قابلیتو دارن دیگه. چیز جدیدی نیست. نیازی به کشف کردن نبود :-d
LED سامسونگ من به این قرتی بازیا اعتقاد نداره :))

یه سوال دارم ، من دیگه مجبورم برا اولین بار یه بازی اورجینال بخرم ، هرچی مقاومت کردم نشد ، یه فیفا 15 دست دوم میخواستم هرجا گشتم نبود ، حالا میگم نو بخرم از کجا مطمین شم من اولین نفریم که بازش میکنه ، چون من الان که بازی کرایه میکنم دیسک بازی کاملا سالم و بی خط و خشه و زیاد نمیشه فهمید دست دو هست یا نو ، حالا قاب و دیسک باید ترتمیز باشنو میدونم ولی چیز دیگه ای هم هست که مشخص کنه نو هست بازی ؟ کلا فروشنده هایی که به تور من میخورن جالبن واسه همون میپرسم . تو قاب بازی دفترچه داره ؟ ریجن بازی رو قاب بازیه ؟
ممنون

اين BRAVIA SYNC هست كه توي اسليم ها بود و توي فت ها نبود البته اين توي سري براوايا خود سوني قابل اجرا و استفاده است ميشه باهاش TV رو روشن كرد يا همزمان با خاموش كردن دستگاه ، كنسول رو هم خاموش كرد و چندتا قابليت ديگه

در مورد ANYNET من چيزي نشنيدم
تی وی من ال جیه ولی:)
اینیم که گفتم کشف کردم که منظورم این نبود که اولین نفریم که میفهمم. واسه خودم اولین بار بود:d

LED سامسونگ من به این قرتی بازیا اعتقاد نداره :))

یه سوال دارم ، من دیگه مجبورم برا اولین بار یه بازی اورجینال بخرم ، هرچی مقاومت کردم نشد ، یه فیفا 15 دست دوم میخواستم هرجا گشتم نبود ، حالا میگم نو بخرم از کجا مطمین شم من اولین نفریم که بازش میکنه ، چون من الان که بازی کرایه میکنم دیسک بازی کاملا سالم و بی خط و خشه و زیاد نمیشه فهمید دست دو هست یا نو ، حالا قاب و دیسک باید ترتمیز باشنو میدونم ولی چیز دیگه ای هم هست که مشخص کنه نو هست بازی ؟ کلا فروشنده هایی که به تور من میخورن جالبن واسه همون میپرسم . تو قاب بازی دفترچه داره ؟ ریجن بازی رو قاب بازیه ؟
ممنون
بازی نو که بخری یه سلفون داره روش که یه نوار روشه و ارم ps4 هک شده و از همونجا باز میشه. در غیر اینصورت بازی دست دو هست. تو بعضی ها دفترچه هست تو بعضی ها کارت. ریجن بازی هم پشت قاب نوشته. شما وقتی دست دوم بازی میکردی رو قاب بازی رو نگاه نکردی ببینی ریجن چنده؟:-o

آقا یه جوانمردی میاد قشنگ مزایا و معایب این روش شیرینگ رو بگه و بگه که کلا خوبه یا نه ؟ خیلی دو دلم والا
یه سایتم واسه خرید این بازی های شیرینگ معرفی کنید لطفا ممنون میشم .
( دوستان اینم بیزحمت بگین که موقع خرید این بازی ها به چه نکاتی باید دقت کنیم )

بازی نو که بخری یه سلفون داره روش که یه نوار روشه و ارم ps4 هک شده و از همونجا باز میشه. در غیر اینصورت بازی دست دو هست. تو بعضی ها دفترچه هست تو بعضی ها کارت. ریجن بازی هم پشت قاب نوشته. شما وقتی دست دوم بازی میکردی رو قاب بازی رو نگاه نکردی ببینی ریجن چنده؟:-o
قابو میزارن پشت ویترین مغازشون خوشگل بشه ، دیسکو میندازن تو مشمبا میدن به ما :)) میخوای بری بگیری انگار میخوای م**د بگیری از صد تا سوراخ سنبه در میارن ، قاب نداره :>

قابو میزارن پشت ویترین مغازشون خوشگل بشه ، دیسکو میندازن تو مشمبا میدن به ما :)) میخوای بری بگیری انگار میخوای م**د بگیری از صد تا سوراخ سنبه در میارن ، قاب نداره :>
قاب نداشت بهیچ عنوان نگیر که دیگه کسی ازت نمیخره. میوفتی تو دردسر برا فروشش

فیفا رو چون باید بخرم سوال پرسیدم و گرنه بازی هایی مثل کال اف و تلو و ... رو کرایه میکنم عزیزان :d پول خریدمون کجا بود ، 3 روزه یا یه هفته کرایه میده

آقا یه جوانمردی میاد قشنگ مزایا و معایب این روش شیرینگ رو بگه و بگه که کلا خوبه یا نه ؟ خیلی دو دلم والا
یه سایتم واسه خرید این بازی های شیرینگ معرفی کنید لطفا ممنون میشم .
( دوستان اینم بیزحمت بگین که موقع خرید این بازی ها به چه نکاتی باید دقت کنیم )
ببین مزایای خاصی نداره بیشتر ضرره چون بسته به اینکه چندمین نفر باشی امکان انلاین بازی کردن ممکنه نباشه مشکل دوم اینکه نمیتونی بازی رو بفروشی اون پولی که دادی کامل رفته اما اگه فیزیکه همون اولا که بازی میاد دست دو بگیری چندین ماه هم بازی کنی که کاملا قدیمی شه بازم انقدر از ارزش بازی کم نمیشه که دیجیتالی میگره و قابل فروشه و امکان انلاین بازی کردن هم هست به نظرم کلا چیز بیخودیه، منفعتی توش نیست

ببین مزایای خاصی نداره بیشتر ضرره چون بسته به اینکه چندمین نفر باشی امکان انلاین بازی کردن ممکنه نباشه مشکل دوم اینکه نمیتونی بازی رو بفروشی اون پولی که دادی کامل رفته اما اگه فیزیکه همون اولا که بازی میاد دست دو بگیری چندین ماه هم بازی کنی که کاملا قدیمی شه بازم انقدر از ارزش بازی کم نمیشه که دیجیتالی میگره و قابل فروشه و امکان انلاین بازی کردن هم هست به نظرم کلا چیز بیخودیه، منفعتی توش نیست

اخه الان درایو کلاب نو هست 200 تومن بعد بخوای بفروشی هم نهایتا 80-100 تومن دستتو میگیره ولی با این روش همین بازیو میتونی 50 تومن بخری !
دوستان دیگه هم تجربیاتشون رو بگن لطفا و یه سایت هم معرفی کنن ( قبلا یکی گفته بود ولی گمش کردم آدرسو :( )

اخه الان درایو کلاب نو هست 200 تومن بعد بخوای بفروشی هم نهایتا 80-100 تومن دستتو میگیره ولی با این روش همین بازیو میتونی 50 تومن بخری !
دوستان دیگه هم تجربیاتشون رو بگن لطفا و یه سایت هم معرفی کنن ( قبلا یکی گفته بود ولی گمش کردم آدرسو :( )
شیرینگ به درد بتلفیلد و فیفا و اینا میخوره...
نه بازیای صرفا استوری محور

تو تلویزیونهای سونی اسمش هست Sync و توی تلویزیون سامسونگ اسمش هست Anynet.
تو این دوره زمونه که وسیله ها و گجتهای الکترونیکی زیاد شدند برای اینکه تلویزیونها نقش مدیاسنتر داشته باشند و همچنین بازاریابی محصولات این کارو میکنند.
توی تلویزیون SONY W650A که من دارم بعد اینکه PS4 رو با تلویزیون سینک کردم:
اسم ورودی HDMI تغییر کرد و Playstation4 شد.
با هر یوزری که وارد PS4 بشید توی Info کنار اسم سورس میاد مثلا مینویسه Playstation4 Majid
کنترل تلویزیون تو منوی PS4 عمل میکنه یعنی با کنترل تلویزیون میتونید تو منو جلو عقب برید.
توی LED سامسونگم هم که با گوشی گلکسی S4 و سینماخانگی Anynet+ کردم هم همینطور اطلاعات گوشی با Wifi شیر میشه و با گوشی میشه تلویزیون و منو اندروید تلویزیون رو کنترل کرد و کنترل سینما خانگی روی تلویزیون و برعکس کار میکنه و با خاموش روشن کردن سینما خانگی ، تلویزیون هم خاموش روشن میشه و برعکس.
کلا امکانات جالبی هستش.

حالا LG ندارم نمیدونم تو اون چطوره.
من هم LED سامسونگ 46 دارم هم سونی 32 ولی کلا PS4 رو سونی یه چیز دیگس.

خب گفتم دیگه قشنگ بخون الان تو همین ۱۰۰ بدی دست دو بخری میبینی که به صرفه تره حالا شما کمر بستی و دوست داری اینجوری بگیری بگیر

شیرینگ به درد بتلفیلد و فیفا و اینا میخوره...
نه بازیای صرفا استوری محور

یکم بیشتر توضیح میدین لطفا ؟

- - -ویرایش - - -

خب گفتم دیگه قشنگ بخون الان تو همین ۱۰۰ بدی دست دو بخری میبینی که به صرفه تره حالا شما کمر بستی و دوست داری اینجوری بگیری بگیر

عزیز اول یاد بگیر درست حرف بزنی دوم اینکه گفتی اولا که بازی اومد دست 2 بگیر ، عقل کل کدوم بازی ای همون اولش دست 2ش پیدا میشه اونم به قیمت 100 تومن ؟ کسی شمارا مجبور به جواب دادن نکرد پس اگه اطلاع کافی ندارین خواهشا الکی پاسخ ندین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or