هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من جدیدا هوس کردم یه پلی 4 بخرم ولی هیچی ازش نمیدونم میخواستم منو راهنمایی کنین و یه اطلاعات کلی ازش بهم بدین چنتا سوال هم داشتم
1- این ریجن 1 و 2 و 3 که میگن دقیقا یعنی چی؟ چه فرقی با هم دارن؟
2- رنگ سفید و سیاه به جز رنگشون فرق دیگه ای هم دارن؟
3- بخوام بگیرم تا یکی دو ماه آینده قیمتش افت میکنه یا نه؟

setting > PSN > Activate as primary > Active

oخیلی ممنون داداش یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنی، من تازه بازی shadow of mordor رو گرفتم و دیدم 3 گیگ آپدیت داره ! می خواستم بدونم فقط واسه آنلاین این آپدیت کاربرد داره یا گرافیک و یا باگ های بخش سینگل پلیر رو هم بهتر میکنه؟

setting > PSN > Activate as primary > Active

oخیلی ممنون داداش یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنی، من تازه بازی shadow of mordor رو گرفتم و دیدم 3 گیگ آپدیت داره ! می خواستم بدونم فقط واسه آنلاین این آپدیت کاربرد داره یا گرافیک و یا باگ های بخش سینگل پلیر رو هم بهتر میکنه؟
برای انلاین اجباریه ولی سازنده ها معمولا باگ های بازی ها رو با این اپدیتا برطرف میکنن

سلام دوستان
من جدیدا هوس کردم یه پلی 4 بخرم ولی هیچی ازش نمیدونم میخواستم منو راهنمایی کنین و یه اطلاعات کلی ازش بهم بدین چنتا سوال هم داشتم
۱ هیچی فقط رجین ۳ دکمه تاییدش دایره هست به جای ضربدر
۲ نه ندارن
۳ معلوم نیست یکی دو ماه دیگه بازاره شب عیده! ممکنه گرون شه ممکنه ارزون

سلام دوستان
ریجن یعنی ناحیه و منطقه سونی خودش منطقه بندی کرده کل جهان رو مثلا ریجن 1 امریکا 2 اروپاو خاورمیانه 3 شرق اسیا و..... فرقی هم باهم ندارند فقط ریجن 2 ژاپن و ریجن 3 دکمه تایید توی منو دایره هست
2-بعضیاشون بانلدن مثه دستنی که یه بازی هم داخلشه بستگی به قیمتشون داره ولی غالبا اگه بازی همراهش نباشه فقط رنگ
3-معلوم نیست شاید افت کنه

ممنون دوستان
1- این تفاوت ریجن ها تو قیمت هم تاثیر داره؟ به غیر دکمه تایید تو منو فرق دیگه ای هم دارن؟
2- این جور که فهمیدم بازی ها هم ریجن دارن حالا مثل خود کنسول ریجن 1 2 3 از بازی ها هست یا مثلا یه بازی فقط ریجن 2 هست؟
3- به جز وقت هایی که شما بخوای یه بازی رو آنلاین بزنی چه وقت هایی باید کنسول به نت وصل باشه؟
4- بعد قضیه اکانت چیه؟ حتما باید اکانت داشت؟
دوستان شرمنده اینقد سوال میپرسم

دوستان کسی از خروجی صدا optical spdif ps4 استفاده میکنه میشه بگین که فرمتهای dts 5.1 و dolby 5.1 رو پشتیبانی میکنه یا نه چون یکی از بچه ها میگفت 5.1 رو فقط با hdmi ساپورت میکنه
ممنون از جوابتون

ممنون دوستان
1- این تفاوت ریجن ها تو قیمت هم تاثیر داره؟ به غیر دکمه تایید تو منو فرق دیگه ای هم دارن؟
2- این جور که فهمیدم بازی ها هم ریجن دارن حالا مثل خود کنسول ریجن 1 2 3 از بازی ها هست یا مثلا یه بازی فقط ریجن 2 هست؟
3- به جز وقت هایی که شما بخوای یه بازی رو آنلاین بزنی چه وقت هایی باید کنسول به نت وصل باشه؟
4- بعد قضیه اکانت چیه؟ حتما باید اکانت داشت؟
دوستان شرمنده اینقد سوال میپرسم
1. ظاهرا دارن - ندارن :)
2. کنسول ریجن 1-2-3-4 هست - بازیا هم ریجن 1-2-3-4 رو دارن فرقی نداره
3. هر موقع که دوست داری. اجباری نیست بر انلاین بودنش الا اینکه بخوای انلاین بزنی
4. بله حتما باید داشته باشی مگرنه Save اینا نمیشه انجام داد.

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی از خروجی صدا optical spdif ps4 استفاده میکنه میشه بگین که فرمتهای dts 5.1 و dolby 5.1 رو پشتیبانی میکنه یا نه چون یکی از بچه ها میگفت 5.1 رو فقط با hdmi ساپورت میکنه
ممنون از جوابتون
setting هاش رو باید درست بزاری اگرنه طبیعتا جواب نمیده !
[Sound and Screen] > [Audio Output Settings] > [Primary Output Port] > [DIGITAL OUT (OPTICAL)]

اگر به همین صورت صدا درست نداد
گزینه های DDS5.1, DTS5.1, ACC برمیداری و Linear PCM رو تیک میزنی باید ok بشه.

برای فیلم هم تیکه Bitstream (Direct) باید بزنی اگر DTS - Dolby هست

سلام دوستان، من تازه دستگاه رو خریدم و امروز به دستم رسیده، 4تا بازی شیرینگی خریدم که فروشنده به اسم هر کدوم یه اکانت ( پروفایل ) جدا درست کرده، همه بازی ها رو میشه آفلاین و بدون مشکل بازی کرد ولی GTA V رو چه با پروفایلی که به اسم خودشه و چه با پروفایل های دیگه باید آنلاین بود که بشه بازی کرد و وقتی آفلاینی بخوای بری تو بازی ارور میده و میگه " باید آنلاین بشی تا لایسنس تایید بشه "....ممنون میشم راهنمایی کنید چون تازه خریدم اطلاعاتم کمه و همیشه دسترسی به اینترنت ندارم، چجوری که اون سه تا بازی نیازی به اینترنت نداره ولی GTA V داره...خیلی ممنون
شما از کجا خريدى؟ يعنى ميشه آفلاين بدون مشکل بازى کرد؟ محدوديت زمانى نداره؟ بعد اگه بازى جديدى اومد ميشه کنسولو ببرى دوباره بازى رو پرايمرى کنه؟ اگه اينجورى باشه که من همين فردا ميخرم

سلام دوستان، من تازه دستگاه رو خریدم و امروز به دستم رسیده، 4تا بازی شیرینگی خریدم که فروشنده به اسم هر کدوم یه اکانت ( پروفایل ) جدا درست کرده، همه بازی ها رو میشه آفلاین و بدون مشکل بازی کرد ولی GTA V رو چه با پروفایلی که به اسم خودشه و چه با پروفایل های دیگه باید آنلاین بود که بشه بازی کرد و وقتی آفلاینی بخوای بری تو بازی ارور میده و میگه " باید آنلاین بشی تا لایسنس تایید بشه "....ممنون میشم راهنمایی کنید چون تازه خریدم اطلاعاتم کمه و همیشه دسترسی به اینترنت ندارم، چجوری که اون سه تا بازی نیازی به اینترنت نداره ولی GTA V داره...خیلی ممنون
چون شما نفر 3وم هستی باید حتما قبل اجرای بازی لایسنس چک بشه...این بازی بین 3 نفر شیر شده و شما نفر سوم هستی متاسفانه...

سلام دوستان یکی از رفیقای نزدیکم میخواد فور بخره چنتا سوال هست که گفت بپرسم.
کلا موقع خرید به چیزایی باید دقت کنیم برای تست اینجور چیزا؟
این باندل هایی که روشون عکس کیلزون هست ولی داخلشون بازی نیست چه قضیه ای داره؟
برای خرید اولین بازی چی پیشنهاد میکنید!؟ (اخرین ما رو ps3 زده)

سلام دوستان یکی از رفیقای نزدیکم میخواد فور بخره چنتا سوال هست که گفت بپرسم.
کلا موقع خرید به چیزایی باید دقت کنیم برای تست اینجور چیزا؟
این باندل هایی که روشون عکس کیلزون هست ولی داخلشون بازی نیست چه قضیه ای داره؟
برای خرید اولین بازی چی پیشنهاد میکنید!؟ (اخرین ما رو ps3 زده)
ممکنه کده دانلود رو داشته باشه که باید ریجن اکانت و ریجن دستگاه ( چون کد میشه ماله اون ریجن ) یکی باشه
هرجی خودش دوست داره . الان دیگه کلی بازی برای کنسول موجود هست و خودش میتونه تصمیم بگیره.

ممکنه کده دانلود رو داشته باشه که باید ریجن اکانت و ریجن دستگاه ( چون کد میشه ماله اون ریجن ) یکی باشه
هرجی خودش دوست داره . الان دیگه کلی بازی برای کنسول موجود هست و خودش میتونه تصمیم بگیره.

فقط ریجن دستگاه رو از کجا ببینیم ؟ که اکانت هم با همون ریجن بسازیم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or