هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

واقعا از همتون ممنونم به خاطر کمکاتون اگه این لینکی که شما دادی رو بریزم چیزی پاک میشه چون نوشته recovery که برای فرمت هارد به کار میره اگه عادی شو دان کنم مشکلی داره؟؟؟
اره مشکل داره وگرنه میگفتم اون، همین لینکو دان کن تو safe mode با همون گزینه reinstall نصب کن.
راستی همه چیز هم پاک میشه که مهم نیست چون سیو هات بک اپ داره ترافی ها هم رو اکانت هست فقط دیتا بازی ها رو از دست میدی.

یه چیزی الان به ذهنم رسید
اولا که میتونی با ISP تماس بگیری .... به نظر میرسه اون اروری که بالا عکسش رو دادی بیشتر مشکل نت هم باشه ! البته الان psn روی heavy traffic هست. شما توی وصل شدن به server ظاهرا timed out میشی.
یه کاری که میتونی بکنی این هست که توی modem لاگین بشه توی setting قسمت firewall بخشه DMZ بری DMZ HOST رو Enable کن و IP ماله PS4 رو بده بعد ببین وصل میشه یا نه ؟ نمیدونم firewall نمیزاره وصل بشه یا چیزه دیگه ×_×
اگر میتونی تنتظیمات نت همه رو manual بزن .

rebuild databse زدی کمک نکرد ؟
احتمالا بخشی از هارد corrupt شده . ریسکش این هست که کلا initlize و فرمت کنی بره ... احتمال داره درست بشه .
به هر حال اینطوری که میشه مشکلی برای data داخله هارد پیش اومده به احتماله بالا.

- - -ویرایش - - -

هنوز روی heavy traffic هست ... ممکنه به این دلیل هم باشه اگر توی چند روز اخیر به مشکل خوردی ///

سلام
اصلا معلوم نیست چی نوشتی و سوال و هدفت چی هست
توی تاپیک قبلی هم گفتنم
سوال رو یه جا بزنی کافی هست
امیدوارم ناراحت نشی !
دقیقتر بنویس
موفق باشی.

الان دوست من کنسولشو برای بازی دیجیتالی برده یه جا براش بازی هارو ریختن بعد اون طرف اکانتشو با اکانت رففیقم پرایمری کرده
میخوام بدونم الا منم میتونم اکانتم با رفیقم که پرایمری هستش پرایمری کنم ینی یه جوری 3 تا کنسول پرایمری میشه دیگه
اگه میشه که بگید چطوریه
ممنون <3

DNS ها رو بزار رو
8.8.8.8
8.8.4.4
واسه منو خیلیا جواب داده

نه دیگه نیست متاسفانه!!

عزیز شما با چه رویی میگی فروشنده ها اطلاعاتشون زیر حد فقره li-ion برند شرکت نیست مهندس این یعنی باطری ای که یون لیتیوم ولیتیوم استفاده شده توش پشت همه باطری موبایل ها و لپ تاپ ها هم زده ((لیتیوم هم یه عنصره تو جدول تناوبی اگه نمیدونید!!!))
محض اطلاع بیشتر http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery
تا جایی هم که من میدونم دسته تقلبی نداریم هنوز فقط دو نوع پک هست که دوستمون بالا تر گفته تفاوتش رو

سلام دوست عزیز
منم همینو گفتم که
شرکت li-ionدر ضمینه ی تولید باطری لیتیومی هست برای همه ی ابزار ها .میدونستم خودم

همه ى كارارو انجام دارم فلشو زدم به ps4 ولي ميگه اپديت فايلت خرابه در حالي كه من در حين دانلود أصلا استاپ نكردم ولي باز إينو ميگه چي كار كنم ؟

- - -ویرایش - - -

درست شد دم همتون گرم مرسي از كمكتون ايشالله جبران كنم

با سلام منو ببخشید که اینقدر سوال میکنم الان گزینه ی download saves from plus رو زدم ولی رو please wait مونده چی کار کنم ؟؟

- - -ویرایش - - -

اينم درست شد ممنون:x

سلام میخواستم بدونم کسایی که fifa &pes 2015دارن توی نسل هشتم وps4 میشه بگن نسبت به نسل قبلشون کدوم یکی پیشرفت بیشتری داشتن؟ممنون
از نظره گرافیکی ؟ هردو ! نمیدونم کدوم بهتره ×_×
از نظره gameplay خیلی نمیدونم اما دوستم میگفت fifa امسال به اندازه پارسال خوب نبوده.

الان دوست من کنسولشو برای بازی دیجیتالی برده یه جا براش بازی هارو ریختن بعد اون طرف اکانتشو با اکانت رففیقم پرایمری کرده
میخوام بدونم الا منم میتونم اکانتم با رفیقم که پرایمری هستش پرایمری کنم ینی یه جوری 3 تا کنسول پرایمری میشه دیگه
اگه میشه که بگید چطوریه
ممنون <3
هر اکانت فقط یک کنسول primary میتونه داشته باشه ...

آقا من الان یه مدته یه مشکلی دارم تو بازی فیفا قسمت آلتیمیتش ..نت وصله..به psn هم وصله و همه چیز اوکیه ولی موقع سرچ زدن که حریف پیدا کنه میزنه A NETWORK EROR HAS OCCURRED PLEASE CHEK YOUR NETWORK CONNECTION AND TRY AGIN
الان به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟ از نتمه ؟؟ آخه کلا وصله و نباید از نت باشه ..از سرورای بازی هم اگه باشه فقط برای یه نفر نباید اینجوری شه آخه..از دوستان پرسیدم مشکلی نداشتن
این مشکل طوریه که که از هر 6 7 بار سرچ میاد و اگه من یه بار بیام عقب دوباره برم اون قسمت اوکیه ولی اگه همون لحظه که اوکی داد مجدد سرچ بزنم کلا قطع میشه از سرورا و باید دوباره وصل شد به سرور ea !!!!!
کلا اعصابمو به هم ریخته
یادمه چند روز پیش که سرورای PSN مشکل داشت این مشکل به وجود اومد برام و بعد که درست شدن حل شد ولی الان 2 روزه دوباره تو این بازی اینطوری شده
موندم چی کنم
رستور رو زدم و همه کار کردم به نظرتون باید چی کرد ؟؟

سلام دوست عزیز
منم همینو گفتم که
شرکت li-ionدر ضمینه ی تولید باطری لیتیومی هست برای همه ی ابزار ها .میدونستم خودم
بازم نگرفتی عزیز li-ion شرکت نیست واسه کسی هم باطری تولید نمیکنه فقط یه اسمه که تو باطری ها لیتیوم به کار میره

دوستا من دارم یه بازی 34 گیگی رو دانلود می کنم و کنسولم هر روز حدودا 6-7 ساعت در حالت rest mod هست. مشکلی براش پیش نمیاد؟؟!
مشکلی که پیش نمیاد ولی اگه با PC دان میکردید فایلشم داشتید بعدا مشکلی پیش اومد داشته باشی

سلام میخواستم بدونم کسایی که fifa &pes 2015دارن توی نسل هشتم وps4 میشه بگن نسبت به نسل قبلشون کدوم یکی پیشرفت بیشتری داشتن؟ممنون
فیفا زیاد تغییر نکرده بود ولی pes به نظرم تغییرش بیشتر بود خب کیفیتش رو ps3 که اصلا خوب نبود ولی رو ۴ یه تکونی خورده بود البته قبلا هم شنیده بودم پورت نسل قبلو یه استودیو دیگه انجام داده

دوستان یه چند روزیه یه فکری منُ سخت مشغول کرده که نکنه ps4 رم دسته دو باشه
مربوط به چسب پلمپ روی کارتن کنسول هست. مگه نه این که اگر چسب رو بخوایم بکنیم باید جاش بمونه و یریزه از کاغذ کارتن هم باش کنده بشه؟
ولی برا من اینطوری نیست و خیلی خیلی چسب پلمپ راحت کنده میشه بدون هیچ اثری
راستش از چند روز پیش خیلی حساس شدم چون موقع خرید من اونجا نبودم و فروشنده چسب رو نکنده بود و از وسط زده بودش.
کنسول من ماله سه ماه دوم 2014 هست و من 2 ماه پیش خریدمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or