mohammad2023
کاربر سایت
1و2
فروشنده های ایرانی به خاطر باندل 2 برابر بازی رو میگیرن
کاری به قیمت ندارم میخوام ببینم کدوم بهتره
دوستان لطفا راهنمایی کنند
1و2
فروشنده های ایرانی به خاطر باندل 2 برابر بازی رو میگیرن
کاری به قیمت ندارم میخوام ببینم کدوم بهتره
دوستان لطفا راهنمایی کنند
قیمتشون زیاد فرقی ندارهشرمنده تو پست بالا اشتباه شد 2و3
هیچ فرقی از نظر کیفیت ندارن ولی اگه شماره یک رو نگیرید با همون قیمت میتونید 2 تا بازی بگیرید
از http://forum.bazicenter.com/thread89356/ دانلود کن امتحان کن ببین حل میشه یا نهاقا من وقتي ميخوام gtavانلاين بزنم ميگه الان نميشه دانلود كنيم دوباره امتحان كنيد social club هم ندارم
سریع وقتی از rest mode بوت میشه که در حاله دانلود باشه در غیر این صورت به صورتی معمولی بوت میشه اما سریعتر از حالت عادی هست به گمونم .سلام دوستان فکر کنم تنظیمات rest mode کنسولم به هم ریخته وقتی کنسولم رو روی rest mode میزارم مثل قبل وقتی روشنش میکنم دیگه تو 2 تانیه بالا نمیاد متل اینکه داری روشنش میکنی اول ارم سونی میاد بعد روشن میشه دانلود ها هم در rest mode ادامه پیدا نمیکنه من lords of fallen برای دانلود گذاشته بودم امروز صبح بلند شدم نوشته بود cannot download در حالی که اگه روشنش بذارم این اخطارو نمیده مشکلش کجاست
از این هم میتونی استفاده کنی به جز تغییرات DNSدوستان من سرعت دانلودم رو ps4 افتضاحه!
dns ست کردم ولی درست نشد!
بره 10 گیگ tlou میگه 40 ساعت!
راهی پیشنهاد میکنید؟
edit:
primary dns :8.8.8.8
secondary dns:8.8.4.4
سرعتم دو برابر شد!
قیمت کنسول معمولی الان یک و شیشصد و خورده ای هست... نمیارزه یه کد دانلود لست و اف اس و یه جی تی ای وی معمولی ۲۰۰-۲۱۰ تومن اضافه بده ادم واسش؟
DNS دستی تنظیم کردی ؟واقعا سرعت دانلود از psn مخصوصا رو ps4 پایین هست!
tlou زده بالای 99 ساعت!واقعا بره یه کنسول نسل 8 فاجعست!
راه حلی نداره؟
واقعا دارم زده میشم از ps4!
یک ثانیه رو 10 یک ثانیه 100 اصلا سرعتش منطقی نیست!تو اپدیت 1.7 سرعت عالی بود ولی بعد 2 افتضاح شده!
بله دوست عزیز ست کردم اما نشد!DNS دستی تنظیم کردی ؟
8.8.8.8
8.8.4.4
بعدش این هم میشه استفاده کرد خیلی راحت هست http://forum.bazicenter.com/thread89356/
زنگ بزن isp آدرس dns دقیقت رو بپرس . اون فکر کنم بهتر از هرچیزی جواب بدهبله دوست عزیز ست کردم اما نشد!
اون برنامه عالی ولی خوب خوده کنسول که اینکارو درست انجام نمیده یکمی رو اعصابه
کار باهاش راحته . یه دور کار کنی دستت بیاد حله ×_×بله دوست عزیز ست کردم اما نشد!
اون برنامه عالی ولی خوب خوده کنسول که اینکارو درست انجام نمیده یکمی رو اعصابه
ممنون!زنگ بزن isp آدرس dns دقیقت رو بپرس . اون فکر کنم بهتر از هرچیزی جواب بده
8.8.8.8 آدرس گوگله ,یعنی دارید از گوگل میپرسید.اینو معمولا برای dns دومی ست میکنن که اگه dns اصلی جواب نداد بره سراغ گوگل