هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شرمنده تو پست بالا اشتباه شد 2و3
هیچ فرقی از نظر کیفیت ندارن ولی اگه شماره یک رو نگیرید با همون قیمت میتونید 2 تا بازی بگیرید
قیمتشون زیاد فرقی نداره
1-1850
2-1670
3-1650
من بیشتر بین ریجن ش گیرم نمی دونم 1یا2 رو بگیرم

اقا من وقتي ميخوام gtavانلاين بزنم ميگه الان نميشه دانلود كنيم دوباره امتحان كنيد social club هم ندارم
از http://forum.bazicenter.com/thread89356/ دانلود کن امتحان کن ببین حل میشه یا نه

سرورهاش بعضی موقها مشکلاتی دارن . بعد نیست اگر اروره کانکشن داد بری تو بخشه single از اونجا امتحان کنی

سلام دوستان فکر کنم تنظیمات rest mode کنسولم به هم ریخته وقتی کنسولم رو روی rest mode میزارم مثل قبل وقتی روشنش میکنم دیگه تو 2 تانیه بالا نمیاد متل اینکه داری روشنش میکنی اول ارم سونی میاد بعد روشن میشه دانلود ها هم در rest mode ادامه پیدا نمیکنه من lords of fallen برای دانلود گذاشته بودم امروز صبح بلند شدم نوشته بود cannot download در حالی که اگه روشنش بذارم این اخطارو نمیده مشکلش کجاست
سریع وقتی از rest mode بوت میشه که در حاله دانلود باشه در غیر این صورت به صورتی معمولی بوت میشه اما سریعتر از حالت عادی هست به گمونم .
توی تنظیماته power saving بخشه set functions اطمینان داشته باش که enable internet connection تیک خورده . این اصله کاری هست برای دانلود در حالت stand by ...
اگر مشکل از اینجا نبود به نظرم مودمت رو یه دور ریست کن از 4 هم پاکش کن دوباره وصل شو بهش بعد امتحان کن

دوستان من سرعت دانلودم رو ps4 افتضاحه!
dns ست کردم ولی درست نشد!
بره 10 گیگ tlou میگه 40 ساعت!
راهی پیشنهاد میکنید؟
edit:
primary dns :8.8.8.8
secondary dns:8.8.4.4
سرعتم دو برابر شد!
از این هم میتونی استفاده کنی به جز تغییرات DNS
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

قیمت کنسول معمولی الان یک و شیشصد و خورده ای هست... نمیارزه یه کد دانلود لست و اف اس و یه جی تی ای وی معمولی ۲۰۰-۲۱۰ تومن اضافه بده ادم واسش؟

سلام
من میخوام ps4 بگیرم ولی یه جاییم که فقط نت مخابرات داره و با اینکه دو مگ کرفتم دانلودم بین ۲ تا ۵۰ کیلوبایته
واسه بازی کردن آفلاین که نیاز به دانلودهای حجیم و آپدیت بازی ها نداره درسته؟اگه داره که قیدشو بزنم
راستش بین ps4 و xbox one موندم کسی سایتی تاپیکی چیزی(بجز اون دوتا تاپیک تو مقایسه بازی ها تو همین بازیسنتر خودمون) واسه مقایسه کامل اینا و بررسی مزایا و معایبشون بهم معرفی کنه ممنون میشم

واقعا سرعت دانلود از psn مخصوصا رو ps4 پایین هست!
tlou زده بالای 99 ساعت!واقعا بره یه کنسول نسل 8 فاجعست!
راه حلی نداره؟
واقعا دارم زده میشم از ps4!
یک ثانیه رو 10 یک ثانیه 100 اصلا سرعتش منطقی نیست!تو اپدیت 1.7 سرعت عالی بود ولی بعد 2 افتضاح شده!

واقعا سرعت دانلود از psn مخصوصا رو ps4 پایین هست!
tlou زده بالای 99 ساعت!واقعا بره یه کنسول نسل 8 فاجعست!
راه حلی نداره؟
واقعا دارم زده میشم از ps4!
یک ثانیه رو 10 یک ثانیه 100 اصلا سرعتش منطقی نیست!تو اپدیت 1.7 سرعت عالی بود ولی بعد 2 افتضاح شده!
DNS دستی تنظیم کردی ؟
8.8.8.8
8.8.4.4

بعدش این هم میشه استفاده کرد خیلی راحت هست http://forum.bazicenter.com/thread89356/

بله دوست عزیز ست کردم اما نشد!
اون برنامه عالی ولی خوب خوده کنسول که اینکارو درست انجام نمیده یکمی رو اعصابه
زنگ بزن isp آدرس dns دقیقت رو بپرس . اون فکر کنم بهتر از هرچیزی جواب بده

8.8.8.8 آدرس گوگله ,یعنی دارید از گوگل میپرسید.اینو معمولا برای dns دومی ست میکنن که اگه dns اصلی جواب نداد بره سراغ گوگل

بله دوست عزیز ست کردم اما نشد!
اون برنامه عالی ولی خوب خوده کنسول که اینکارو درست انجام نمیده یکمی رو اعصابه
کار باهاش راحته . یه دور کار کنی دستت بیاد حله ×_×
از طریقه Isp هم میتونی بپرسی dns ها رو وارد کنی همونطور که دوستمون گفت . اینم راهی هست برای خودش.

زنگ بزن isp آدرس dns دقیقت رو بپرس . اون فکر کنم بهتر از هرچیزی جواب بده

8.8.8.8 آدرس گوگله ,یعنی دارید از گوگل میپرسید.اینو معمولا برای dns دومی ست میکنن که اگه dns اصلی جواب نداد بره سراغ گوگل
ممنون!
این روش جواب داد!
سرعتم خیلی رفت بالا!
دویتان صد در صد dns رو بپرسید از isp و دستی وارد کنید خیلی تاثیر داره!

دوستان من اوایل یک اشتباهی کردم اکانتمو ریجن اروپ انتخاب کردم... حالا کارت های uk واقعا واقعا کمه و یا اصلا پیدا نمیشه. اکانت اروپام هم مقداری تروفی و سیو توش داره که واقعا حالش نیست دوباره برمشون.

حالا امکان این هست که یک اکانت us بسازم و کار های استور و پلاس که میخوام رو از اون بخرم بعد این اکانت رو پرایمری کنم و رو اکانت ukم با پلاسی که میخوام کار کنم؟ میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or