لازم نیست اکانتی رو از primary بودن در بیارید . 4 میتونه 16 تا پروفایل داشته باشه و هر 16 تا هم primary باشهسلام آقا من ریجن بازیم 3 هست ریجن اکانتم 1 حالا میخام dlc دانلود کنم راحش چیه ؟؟؟؟؟ میگن : یه اکانت ژاپن بسازم بعد اون رو primary کنم بعد dlc رو دانلود کنم . حوب بعد میشه با اون اکانت ریجن 1 این بازی رو باری کنم ؟؟؟؟ باید اکانت ریجن 1 رو از جالت primay در بیارم ؟؟؟ اگه اون اکانت ژاپا بعدا پاک بشه چی میشه بارم میشه باری کرد یعنو هنوز dlc روی اکانت ریجن 1 هستش ؟؟؟
اپدیته چه بازی بود ؟ من تا حالان نداشتم این مورد رو .نه زوری بود .باید اپدیت میکردم![]()
کلا" تنظیم خاصی داره یا کلا" همینطوری اتوماته که شما میگید ازم میپرسه.چون ازم نپرسید گزینه یس یا نو نیومد
سلام عزیزبهترین Bundle برای PS4 کدومه ؟
این Bundle خوبه :
PlayStation 4 500GB Console Bundle with Grand Theft Auto V and The Last of Us Remastered
اپدیت خود دستگاه!!اپدیته چه بازی بود ؟ من تا حالان نداشتم این مورد رو .
الا اینکه خب بازی فقط انلاین باشه مثل destiny یا pvz .
دانلود که خودش auto شروع میکنه اون قضیه پرسید ماله هنگام اجرای app هست که اپدیتش داره دانلود میشه.
سلام دوستان
آیا این کابل HD sony که 35 تومنه از لحاظ کیفیت توی پخش تصاویر با کابل فابریک HD ps4 تفاوتی داره؟؟؟
لطفا دوستان مطلع پاسخ بدن ممنون
![]()
داداش دمدگرم که ج دادی اما دنبال کسی هستم که 100% بدونه جواب این سوالوفک نکنم ولی خب فابریک خود دستگاه باید استاندارد تر باشه
ولی فرقی نمیکنن زیاد
هیچ تفاوتی نداره با کابل خودشسلام دوستان
آیا این کابل HD sony که 35 تومنه از لحاظ کیفیت توی پخش تصاویر با کابل فابریک HD ps4 تفاوتی داره؟؟؟
![]()
کابله خودش کفایت میدهسلام دوستان
ريجن3 و ريجن 2 ژاپن دكمه تاييدشون در منو دايره هستسلام دوستان...
من واقعا گیج شدم! فصد خرید PS4 دارم. میدونم که ریجنها نه از نظر کیفیت ساخت نه از نظر بازیهای آنلاین تفاوتی ندارن! تنها ابهام برام اینجاست که کدوم ریجن جای دکمه هاش فرق داره که اون رو نخرم!
یکجا خوندم ریجن 3 . یجا خوندم ریجن 2 !! ریجن 2 مگه مال اروپا نیست؟
خیلی ممنون میشم که از این سردرگمی درم بیارید.
سلام ببخشید میخواستم بدونم اگه رجیون بازی با رجیون دستگاه یکی نباشه نمیشه بازی کرد؟
بعدش هم با تلویزیون های قدیمی ال سی دی هم نه میشه بازی کرد؟لطفا سرع ترجواب بدین.
ممنون
سلام دوستان...
من واقعا گیج شدم! فصد خرید PS4 دارم. میدونم که ریجنها نه از نظر کیفیت ساخت نه از نظر بازیهای آنلاین تفاوتی ندارن! تنها ابهام برام اینجاست که کدوم ریجن جای دکمه هاش فرق داره که اون رو نخرم!
یکجا خوندم ریجن 3 . یجا خوندم ریجن 2 !! ریجن 2 مگه مال اروپا نیست؟
خیلی ممنون میشم که از این سردرگمی درم بیارید.
کل اینترنتو گشتم یه مرجع یا ویدیو رسمی در مورد تشخیص اصل بودن پلمپ بازی های ps4 پیدا نکردم . الان بازی gta از سایت پردیس خریدم احساس میکنم پلمش اصلی نیست اخه یادمه بازیا قبلی که میگرفتم یه قسمت مخصوص یه نوار مخصوص مثه این بیسکویتا داشت اما این بار نداشت ! کسی توضیح فنی و معتبری برای تشخیص اصل بودن پلمپ نداره ؟ واقعا چرا سونی یه اپدیت برا ps4 نمیده که توی info بازی مشخص کنه بازی قبلا استفاده شده یا نه
ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن بازی و اکانت شما نداره. فقط هنگام خرید DLC برای بازی مورد نظر باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.
اگه ورودی HDMI داشته باشه میشه.
- - -ویرایش - - -
یعنی با تلویزیون معمولی نمیخونه؟؟؟؟؟؟
بدون hdmi
ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن بازی و اکانت شما نداره. فقط هنگام خرید DLC برای بازی مورد نظر باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.
اگه ورودی HDMI داشته باشه میشه.
- - -ویرایش - - -
یعنی با تلویزیون معمولی نمیخونه؟؟؟؟؟؟
بدون hdmi