هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان ps4 ریجن 1 بهتره یا 2 ؟ از نظر خرابی ها خاموش شدن یا مشکل اجکت خلاصه کدوم در حال حاضر بهتره البته این مدل های جدید که تو بازار هست بدون در نظر گرفتن قیمت

واقعا ادم میره تو تاپیک مشکلات وخرابی ها ترس ورش میداره بخره :-s

سلام
دوستان ps4 ریجن 1 بهتره یا 2 ؟ از نظر خرابی ها خاموش شدن یا مشکل اجکت خلاصه کدوم در حال حاضر بهتره البته این مدل های جدید که تو بازار هست بدون در نظر گرفتن قیمت

بعضی حرفا تز الکیه:دی... کنسول تولید ۲۰۱۴ بگیرید اوکیه... ریجن سه نگیرید ترجیحا این عملکرد دکمه ها پیر آدمو در میاره:دی

دوستان یک مشکلی دارم،میدونم خیلی توضیح داده شده قبلا کلی دنبال راه حل میگردم، کنسولم ریجن 2 است، اکانتم ریجن 1، بازی ریجن 2، واسه دی آل سی باید چکار کنم؟
1- اکانت دیگری بسازم میتونم اطلاعات اکانت ریجن 1 رو انتقال بدم؟
2- آیا از این به بعد بازیهای ریجن 1 بگیرم؟
3- بازیهای ریجن یک بگیرم مشکلی واسه آنلاين ایجاد نمیکنه؟ آخه کنسول ریجن 2 است.
4- چطور مشکل رو حل کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

من تا حالا PS4 نداشتم . برای مولتی بازی کردن باید پینگ خوب داشت یا سرعت بالا ؟
این اینترنت برای مولتی بازی کردن جواب می ده ؟
4004925011.png

یا قمر بنی هاشم....
شما خارج از کشور هستید و نگران اینترنت؟
فک میکنم اومدی با نتت پُز بدی.
این چیزیکه من میبینم باهاش میتونی 5 تا بازی آنلاین همزمان بازی کنی.
حالا خودمونیم شبانه رایگان هم داره؟:d

دوستان یک مشکلی دارم،میدونم خیلی توضیح داده شده قبلا کلی دنبال راه حل میگردم، کنسولم ریجن 2 است، اکانتم ریجن 1، بازی ریجن 2، واسه دی آل سی باید چکار کنم؟
4- چطور مشکل رو حل کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست عزيز ريجن كنسول هيچ اهميتى نداره. براى DLC يه اكانت ريجن دو بساز و اون تو بخر، ميتونى با اون يكى اكانتت بازى كنى.
١- نه، نيازى نيست
٢- اگه DLC ميگيرى آره
٣- هيچ مشكلى نخواهد بود

آخرین ویرایش:
4- چطور مشکل رو حل کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین
برای گرفتن dlc یک اکانت هم ریجن با بازی درست کنید و روی اون dlc رو بگیرید. حالا اگر این اکانت جدید رو روی کنسول پرایمری کنید همه اکانتهای دیگه از جمله اکانت اصلیتون هم میتونن از dlc های گرفته شده استفاده کنن.
بنابراین نه لازم هست اطلاعتتون انتقال پیدا کنه (هر چند که نمیشد) و نه لازم هست بازی ها رو روی یک ریجن خاص بگیرید.

سلام

در راستای پست قبلی :d کدوم رو پیشنهاد می کنید بدون در نظر گرفتن قیمت واقعا کدومش بهتره جوری نشه اگه گرفتم بگم کاشکی اون یکی ریجن رو گرفته بودم
ممنون
PS4 ریجن 1 تولید 3 ماه چهارم 2014 سری CUH-1115A همون باندل gta و tlou

PS4 ریجن 1 تولید 4 ماه چهارم 2014 سری 1115

PS4 ریجن 2 اروپا تولید 4 ماه سوم 2014

یا قمر بنی هاشم....
شما خارج از کشور هستید و نگران اینترنت؟
فک میکنم اومدی با نتت پُز بدی.
این چیزیکه من میبینم باهاش میتونی 5 تا بازی آنلاین همزمان بازی کنی.
حالا خودمونیم شبانه رایگان هم داره؟:d
پز دادن کدومه ؟ :-s
آخه کی با اینترنت پز می ده که من دومیش باشم ؟
همانطور که گفتم تا حالا آنلاین بازی نکردم و نمی دونم با این کانکشن می تونم بازی کنم یا نه. :-/
چون الان شرکت ها به مناسبت کریسمس آفرهای خوبی برای آپگرید سرویس های اینترنتشون گذاشتند ، می خواستم که اگر کافی نباشه منم سرویس اینترنتم رو بالاتر ببرم تا مشکلی با بازی آنلاین نداشته باشم.
که مثل اینکه کیفیت بازی انلاین به تایم پینگ مربوط می شه و سرویس من هم برای این کار مناسبه.
در ضمن اینترنت من نامحدوده و شبانه روزانه نداره ... ;)

آخرین ویرایش:
پز دادن کدومه ؟ :-s
آخه کی با اینترنت پز می ده که من دومیش باشم ؟
همانطور که گفتم تا حالا آنلاین بازی نکردم و نمی دونم با این کانکشن می تونم بازی کنم یا نه. :-/
چون الان شرکت ها به مناسبت کریسمس آفرهای خوبی برای آپگرید سرویس های اینترنتشون گذاشتند ، می خواستم که اگر کافی نباشه منم سرویس اینترنتم رو بالاتر ببرم تا مشکلی با بازی آنلاین نداشته باشم.
که مثل اینکه کیفیت بازی انلاین به تایم پینگ مربوط می شه و سرویس من هم برای این کار مناسبه.
در ضمن اینترنت من نامحدوده و شبانه روزانه نداره ... ;)
همه چيزه اينترنتون عاليه و هيج مشكل واسه آنلاين نخواهيد داشت .
البته يه پينگم با لندن بگيريد ببينيد اون چطوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or