هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال داشتم اینکه ps4 بجز the order 1886 - uncharted4 -bloodborne دیگه چه انحصاری دیگه داره تو سال 2015 ؟
let it die - until dawn - everybody is gone to rapture - deep down - no man's sky - TearAway Unfolded - Street Fighter V - The Tomorrow Children - Persona 5 - Disgaea 5 - hellblade - rime -
فعلا اینا به ذهنم رسید لول

- - -ویرایش - - -

سلام
من رمز پول gta5 رو گرفتم ب همین خاطر چون بازی ریجن 2 هست با اکانت 2 رمز رو وارد کردم و دان کردم الان من دارم با اکانت 3 بازی gta5 رو میرم اصلا هیچ پولی ب شخصیت های بازی اضاف نشده؟
چرا؟
رمزه پول ؟
منظورت کده dlc برای پول هست ؟
بخشه انلاین که فقط یک بار رو روی یک شخصیت و روی همون اکانت میاد.
بخشه single هم نمیدونم یک بار هست یا نه اما فقط برای franklin میاد .

سلام, دوستان اين دسته من تقريبا روزي يكبار يه مشكلي براش بيش مياد, يه تاخير در حد ١ ثانيه داره تو همه دكمه ها اين تاخير بوجو ميا بجز دكمه ps! اين تاخير هم بيشتر از يك دقيقه طول نميكشه! مشكل كجاس؟
مطمئنم مشكل از اينترنت نيست و با دو تا دسته هم امتحان كردم!

یک سوال که یادم رفته ،
رجین بازی فقط برای خرید DLC مهمه دیگه ؟ درسته ؟
مثلا بازی رجین 2 باشه ، برای خرید DLC باید اکانت رجین 2 داشته باشی؟
برای انلاین زدن تاثیر نداره ؟

یک سوال که یادم رفته ،
رجین بازی فقط برای خرید DLC مهمه دیگه ؟ درسته ؟
مثلا بازی رجین 2 باشه ، برای خرید DLC باید اکانت رجین 2 داشته باشی؟
برای انلاین زدن تاثیر نداره ؟

درسته. فقط برای دانلود DLC مهمه. ربطی به بخش آنلاین بازی یا دانلود آپدیت نداره.

- - -ویرایش - - -

سلام, دوستان اين دسته من تقريبا روزي يكبار يه مشكلي براش بيش مياد, يه تاخير در حد ١ ثانيه داره تو همه دكمه ها اين تاخير بوجو ميا بجز دكمه ps! اين تاخير هم بيشتر از يك دقيقه طول نميكشه! مشكل كجاس؟
مطمئنم مشكل از اينترنت نيست و با دو تا دسته هم امتحان كردم!

احتمالا مشکل از TV هست. از تنظیمات تلویزیون حالت بازی ( Game Mode ) رو فعال کنید، شاید درست بشه.

اگه نشد، یکبار دسته رو Reset کنید. ( پشت دسته یدونه سوراخ کوچیک هست که با سوزن میشه Reset کرد )

با سلام . بنده میخوام یک Ps4 دسته دوم از یک فروشنده بخرم خواستم ببینم غیر از مسئله ی خش نداشتن و دقت تو ریجن و تاریخ ساخت و سریالش ، چه چیز های مهم دیگه هست که میشه تو همون 15-30 دقیقه ای که میخوام درست بودنش رو تست کنم باید انجام بدم ؟

- سوال دیگه اینکه من چون برای آنلاین بازی کردن میخوام خواستم ببینم تو PS4 کنسول بن شده مثل ایکس باکس 360 نداریم؟

ممنون ;;)

با سلام . بنده میخوام یک Ps4 دسته دوم از یک فروشنده بخرم خواستم ببینم غیر از مسئله ی خش نداشتن و دقت تو ریجن و تاریخ ساخت و سریالش ، چه چیز های مهم دیگه هست که میشه تو همون 15-30 دقیقه ای که میخوام درست بودنش رو تست کنم باید انجام بدم ؟

- سوال دیگه اینکه من چون برای آنلاین بازی کردن میخوام خواستم ببینم تو PS4 کنسول بن شده مثل ایکس باکس 360 نداریم؟

ممنون ;;)
چیزه خاصی نیست. کلا دستگاه رو روشن کن و یک بازی رو تست کنی و اجرا بشه ok هست.
------
نداریم
اکانت ممکنه بن بشه ....

موفق باشید/

سلام
می خواستم بدونم سریع ترین روش برای تست بازی کار کرده چیه؟ می خوام از سلامت 100 در صدی محصول مطمئن بشم
نصب و بازی کردن
موفق باشید !

عزیز مطمنی چون من کنسول ps3 داشتم بن شد هر اکانتی دیگه هم میزدم میگفت بن شدید.یا این که میگید فقط واسه ps4 هست؟؟؟
اصولا بن شدن دلیل داره ×_× بدون دلیل بن نمیشه ....
شما از کنسول هک شده استفاده میکردید ؟
اکانتهای که روی هک شده هست احتماله بنش هست ...
4 که هک نشده ولی اگر از اکانتی که روی 3 هک شده استفاده کرده بودید استفاده کنید یا هکی چیزی بوده قبلا احتمالا بنش هست.
فک میکنم 5-6 ماه پیش توی همین تاپیک اکانته یکی permanent ban شده بود چون روی 3 هک شده هم استفاده میکرد ولی نه کنسولش ( البته اگر اشتباه نکنم ) چون جضور ذهن ندارم
درضمن 4 هم هک نشده D:

دوستان بسیاری از پرسشهاتون توی صفحات پیشین پاسخ داده شده؛ لطفا سرچ کنید. تاریخ ساخت کنسول، ریجن اکانت و dlc و اینجور چیزا روزی بیست بار داره پرسیده میشه.

دوستان بسیاری از پرسشهاتون توی صفحات پیشین پاسخ داده شده؛ لطفا سرچ کنید. تاریخ ساخت کنسول، ریجن اکانت و dlc و اینجور چیزا روزی بیست بار داره پرسیده میشه.

خوب داداش شما‌ آدرس صفحه‌ای که به سوال من توش جواب داده شده را بده تا من برم ببینم. بیشتر از 1000 تا صفحه هست و خیلی وقت میبره. باید تو پست اول به این سوال جواب داده میشد که من جوابشو ندیدم.

سلام . دوستان شرمنده یه سوال تکراری داشتم.

تاریخ ساخت یک کنسول را باید از کجا فهمید؟
پشت
یا نوشته مثلا Manufactured DEcember 2013 یا کد زده مثلا 4C که 4 میشه 2014 و a-b-c-d- به ترتیب ماه های سال هست.

یعنی اگر نصب بشه از سلامت 100 درصدی بازی آدم مطمئن میشه؟
نمی خوام بازی کنم فقط می خوام از سلامت محصول مطمئن بشم
بله
چون بازی از روی هارد اجرا میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or