هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میخوام کنسول کارکرده بخرم.از کجا تاریخشو بیبینم؟
و اینکه اگه کنسول خراب باشه یا تعمیری چجوری مشخصه؟؟ممنون
تاریخ ساخت کنسول پشتش خورده
یا به صورت کد زده مثلا 4B که 4 نشونه سالش هست و A-B-C-D هم نشونه 3 ماه های سال هستن
یا به صورت تاریخ زده مثلا Manufactured : December 2013 ....

اگر دسته دو میخری که خب نمیشه همینطوری گفت دسته تمییر بوده یا نه .ولی تستش بکن
در ضمن اگر دیدی قیمتش با نو فرقه چندانی نداره به نظرم همون نو رو بگیر

سلام
یه سوال داشتم
بازی هایی مثل فارکرای 4 و gta5 ک هر کدام ب همراه کد داخل دفترچه ارایه شده مثلا اگر بازی های ک بالا دکر شد ریجن 2 باشه آیا برای وارد کردن کد ها باید اکانت ریجن 2 ساخت یا نه؟توضیح بدید ممنون

سلام
یه سوال داشتم
بازی هایی مثل فارکرای 4 و gta5 ک هر کدام ب همراه کد داخل دفترچه ارایه شده مثلا اگر بازی های ک بالا دکر شد ریجن 2 باشه آیا برای وارد کردن کد ها باید اکانت ریجن 2 ساخت یا نه؟توضیح بدید ممنون
برای نصب dlc ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه .

من با پینگ 150 توی فیفا حتی با ایرانی ها هم لگ دارم (تو بقیه بازی ها هم همینطوریه:| )

به احتمال زیاد به خاطر ناپایدار بودن اینترنتتون هستش . اون اینترنت هایی که Time Out زیاد دارن و سرعت بالا و پایین میشه همیشه مدام لگ دارند . امیدوارم روزی اینترنت ایران به سطح جهانی و حتی فراتر از آن هم برسد .

به احتمال زیاد به خاطر ناپایدار بودن اینترنتتون هستش . اون اینترنت هایی که Time Out زیاد دارن و سرعت بالا و پایین میشه همیشه مدام لگ دارند . امیدوارم روزی اینترنت ایران به سطح جهانی و حتی فراتر از آن هم برسد .

به نظر خودم مشکل از psn و ps4 ام هست:|
xg05o8ku61u2onhhgnfg.png

به نظر خودم مشکل از psn و ps4 ام هست:|
xg05o8ku61u2onhhgnfg.png
داداش رفتی با گوگل پینگ گرفتی . ربطی به بازی نداره که
شما باید بری ببینی با سرورهای بازی پینگت رو چجوریاس
بازی هایی که سرور اختصاصی دارن رو ما راحت تر بازی میکنیم . مثل بتلفیلد

بله برای دانلود dlc میدونم.
فقط میخاستم بدونم رمز پول gta5 رو میشه با هر اکانتی وارد کرد؟
رمزه پول نیست اون 1 ملیون دلار
همون حالت dlc هست که توی استور میزنی و میره توی add one. دانلود میشه و میتونی ازش استفاده کنی !

یه سوال دیگه خب وقتی این رمز پول gta رو دان کردم ب عنوان dlc چون بازی من ریجن 2 هست و با اکانت 2 هم دان کردم چون من اکانت 3 دارم و بیشتر با اکانت 3 کار میکنم ایا میشه اون dlc رو ک گرفتم با اکانت 3 بازی کنم؟احتمالا بشه درسته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or