هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه من داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت...الان که برق اومد اومدم ادامه بازی رو برم روی سیو بازی کلیک میکنم نوشته corrupt data.... راهی هست بتونم دوباره برگردونمش ....از طریق سیف مود باید کدوم گزینه رو بزنم که اطلاعاتش پاک نشه....:|

سلام به همه
دوستان من یه مشکلی با پلی دارم اونم اینکه تا دستگاه به نت وصل میکنم شروع میکنه از اینترنت دانلود کردند به طرز وحشتناک با اینکه نه آپدیت و نه دانلودی دارم حتی تا یک گیگ هم دانلود میکنه مگر اینکه چند بار نت دستگاه قطع وصل کنم تا درست بشه
اپدیت اتوماتیک هم دو تا تیکش برداشتم ولی همین مشکل پابرجاست
چکار کنم مشکلم حل بشه؟

سلام بچه من داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت...الان که برق اومد اومدم ادامه بازی رو برم روی سیو بازی کلیک میکنم نوشته corrupt data.... راهی هست بتونم دوباره برگردونمش ....از طریق سیف مود باید کدوم گزینه رو بزنم که اطلاعاتش پاک نشه....:|
اگر PS PLUS داری که خودش Auto توی cloud ذخیره میکنه که از قسمت Save management قابل دسترسی هست
اگر نه که متاسفانه corrupt شده رو کاریش نمیشه کرد :(

- - -ویرایش - - -

سلام به همه
دوستان من یه مشکلی با پلی دارم اونم اینکه تا دستگاه به نت وصل میکنم شروع میکنه از اینترنت دانلود کردند به طرز وحشتناک با اینکه نه آپدیت و نه دانلودی دارم حتی تا یک گیگ هم دانلود میکنه مگر اینکه چند بار نت دستگاه قطع وصل کنم تا درست بشه
اپدیت اتوماتیک هم دو تا تیکش برداشتم ولی همین مشکل پابرجاست
چکار کنم مشکلم حل بشه؟
چیزی توی download list نیست ؟
همینطوری که دانلود نمیکنه D:
Traffic monitor چک کردی ؟

احیانا بازی PvZ که دانلود نکردی ؟ چون اون توی background دانلود میکنه خارج از download list ! لول ×_×

- - -ویرایش - - -

چیزی توی download list نیست ؟
همینطوری که دانلود نمیکنه D:
Traffic monitor چک کردی ؟

احیانا بازی PvZ که دانلود نکردی ؟ چون اون توی background دانلود میکنه خارج از download list ! لول ×_×

تو دانلود لیستم بازی گذاشتم واسه دانلود اما puse کردم
یعنی تو حالت puse دانلود میکنه؟

دوستان الان لیست بازیهایی که از PS4 Camera پشتیبانی میکنند کدامها هستند؟میخام بخرم ولی فروشنده خودش گفت فعلا بدرد نمیخوره نخر.!!
--------------------------
من 1.600 خریدم دوستم میگفت الان 1.300 شده.درسته؟چقدر ضرر کردما.اندازه دوتا بازی.

بین خرید assasisns creed unity و call of duty موندم لطفا یکی بگه کدوم سرگرم کننده تره و بخش انلاین کدوم جذاب تره؟

اگه single میخوای unity بگیرکه داستانشم خوبه
ولی اگه انلاین میخوای cod بگیر ولی single انچنانی نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان الان لیست بازیهایی که از PS4 Camera پشتیبانی میکنند کدامها هستند؟میخام بخرم ولی فروشنده خودش گفت فعلا بدرد نمیخوره نخر.!!
من 1.600 خریدم دوستم میگفت الان 1.300 شده.درسته؟چقدر ضرر کردما.اندازه دوتا بازی.

فعلا چیز خاصی نداره فقط یه playroom داره که خیلی سرگرم کننده نیست
این تازه از یه هفته پیش قیمتا شده 1600 اینا
1300 مال یه هفته پیش بود تا 1-2ماه قیمتا همینطوریه

تو دانلود لیستم بازی گذاشتم واسه دانلود اما puse کردم
یعنی تو حالت puse دانلود میکنه؟
گفتم اصلا به اون کاری نداره !
خودش شروع میکنه دانلود کردن ...
توی system storage بازی رو ببینی زده 17.5 اما وقتی بازیش میکنه در واقع زده چقدر ازش داره دانلود میشه
توی notli هم نیست. توی بازی هم که میری توی installing in progress میمونه که در واقع همون میزانه دانلوده و Pause نداره

برای همین قبلا گفتم کلا بازی رو با Pc دانلود کنید اول راحتره

نمیدونم چرا سیستم دانلودش این طوریه !

گفتم اصلا به اون کاری نداره !
خودش شروع میکنه دانلود کردن ...
توی system storage بازی رو ببینی زده 17.5 اما وقتی بازیش میکنه در واقع زده چقدر ازش داره دانلود میشه
توی notli هم نیست. توی بازی هم که میری توی installing in progress میمونه که در واقع همون میزانه دانلوده و Pause نداره

برای همین قبلا گفتم کلا بازی رو با Pc دانلود کنید اول راحتره

نمیدونم چرا سیستم دانلودش این طوریه !
سایتی برای دان بازی سراغ داری؟؟

فعلا بازی خاصی براش نیومده و مال من هم بی استفاده مونده. امیدوارم سال بعد بازی های بهتری براش عرضه بشه.

قیمت دوربین 60$ هست که به پول فروشنده های ایران 240-200 میشه. :d

- - -ویرایش - - -

سایتی برای دان بازی سراغ داری؟؟

منظور آرمان همون نرم افزار PSXDownloadHelper هست.

این هم تاپیک های مربوط به این نرم افزار:

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

لینکدونی بازیهای PS4(لینک و دیتای استخراج شده با PSX DOWNLOAD HELPER)

قیمت دوربین 60$ هست که به پول فروشنده های ایران 240-200 میشه.
من خودم فروشنده نیستم ولی من خودم کمرام رو 190 خریدم الان دلار 3490 تومانه که ضربدر 60 دلار بشه میشه 209400 الان دیجی کالا گذاشته 199000 تومان
ارزش نداره خریدش 2 تا بازی بیشتر نیست براش یکی پلی روم هست که مجانیه یکی هم جاست دنس ولی در آینده به درد میخوره چون هدست واقعیت مجازی سونی بیاد نیاز به کمرا داره

من خودم فروشنده نیستم ولی من خودم کمرام رو 190 خریدم الان دلار 3490 تومانه که ضربدر 60 دلار بشه میشه 209400 الان دیجی کالا گذاشته 199000 تومان
ارزش نداره خریدش 2 تا بازی بیشتر نیست براش یکی پلی روم هست که مجانیه یکی هم جاست دنس ولی در آینده به درد میخوره چون هدست واقعیت مجازی سونی بیاد نیاز به کمرا داره

منم 5 ماه پیش 190 خریدم.

پس با این حساب بازی جدید هم که میاد باید 210 بدن ولی 240 میدن. بازار ایران ضرب و تقسیم خاص خودشو داره. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or