هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من دیروز کنسولو به صوت قانونی خاموش کردم بعد وقتی روشنش کردم یه چکی کرد بعد ارور An error has occurred with an application or system software. داد گزینه اومد من دایره زدم به منو دستگاه برگشت بعد دستگاه عادی کار کرد همه بازی ها رو بالا میاورد انگار که نه انگار ارور داده بود

چند بار دیگه که خاموش روشنش کردم دیگه اون ارور رو نمیداد مشکل از کجا بود

یه سوال دیگه دوستان اگه کنسولو Initialize کنیم اکانت psn پاک میشه

سلام خسته نباشین من وقتی میخام از طریق وایفا ی به اینترنت ps4 وصل بشم تو تست کانکشن برای این دو گزینه اولی که نوشته obtain ip adress رو successful میده دومی رو که این گزینه باشه internet connetion رو هم failed میده مشکلم از کجاس وایفارو هم شناخته فقط وصل نمیشه دقیقا تو psvita هم همینجوری بود

دوستان من روی دستگاهم چندین اکانت دارم که بجز اکانت خودم از اونای دیگه استفاده نمیکنم ! چجوری میشه این اکانت ها رو پاک کرد ؟ این صفحه home خیلی شلوغ شده رفته تو مخم

Settings/Users/Delete

ولی پاک کردن یوزرها ربطی به خلوت شدن Home نداره. فعلا قابلیت کاستومایز کردن Home توی PS4 وجود نداره.

سلام
دوستان دسته ps4 رو میشه به غیر از خود ps4 با چیزه شارژ کرد ؟
مثلا با کامپیوتر یا شارژ گوشی که usb داره یا ...
اگه با چیزی غیر ps4 شارژ کنیم واسه دسته ضرر داره ؟

دوستان تاپیک مورد نظر جواب ندادن اینجا سئوالم رو میگم که تاپیک فعال هست.
با برنامه psx برای انتقال اطلاعات مشکل دارم.
ps4 از طریق wifi و pc از طریق کابل لن به مودم وصل هستن.
1- برنامه رو باز کردم و بعد از نوشتن IP و پورت گزینه strat رو زدم.
2-رفتم سراغ ps4 گزینه use wifi رو زدم بعد custom و وارد کردن proxy ولی نتیجه ای نمیده و faild میشه چیکار کنم؟

ارور oyster داده برا اپدیت جدید!

میخوام دان کنم نوشته برا حل مشکل برو سایت و...
حالا تو سایت برا حل مشکل میگه renistal
اگه بعد دانلود اپدیت این مشکل پیش اومده اپدیت رو پاک کنید دوباره دان کنید اگه نه که مجبورید بازی رو پاک کنید نصب کنید دیگه ولی حالا دفعه های بعد بازی هاتون رو با pc دان کنید
اینجا دو راه حل دیگه هم هست که بانجی گفته
This error occurs when content patches or updates fail to download. There are two possible fixes for this error:
  • Power cycle your router
  • Secure a wired connection when downloading updates

If either of these solutions do not work, please try deleting then re-installing Destiny to your console.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or