هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این قضیه رجین اکانت و بازی برای دانلود محتوای بازی واقعا برام شکنجه شده الان ی Tlou رجین 2 گرفتم میخوام انلاین بزنم میگه دانلود کن حالا باید حتما اکنت رجین 2 لسازم اصلا حوصله ش نیست و سر بازی دیگه هم شده برام مشکل ، اپدیت بازی میخوایم بگیریم باید یکی باشه سیو بازی ذخیره میشه باید همون رجین باشه
کاشکی این ها هم ازاد بود راحت ..:|

این قضیه رجین اکانت و بازی برای دانلود محتوای بازی واقعا برام شکنجه شده الان ی Tlou رجین 2 گرفتم میخوام انلاین بزنم میگه دانلود کن حالا باید حتما اکنت رجین 2 لسازم اصلا حوصله ش نیست و سر بازی دیگه هم شده برام مشکل ، اپدیت بازی میخوایم بگیریم باید یکی باشه سیو بازی ذخیره میشه باید همون رجین باشه
دیگه همه چی رو نمیشه باز گذاشت D:
اکثریت مشکلی ندارن چون توی کشوره خودشون استفاده میکنن ولی در کل ....

باندل مخصوص Dragon Quest Heroes برای عرضه محدود در ژاپن
قیمت دلاریش رو که می فروشن ، 799$ ناقابل هست ، با عنوان PlayStation 4 System [Dragon Quest Metal Slime Edition] شناخته می شه و دارای رنگ نقره ای همراه با آرم جونو، یک نسخه از بازی ،استند و این جونوری هست که می بینید (اسم ایشون Metal Slime هست یکی از کارکتر های بازی) :d

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.10.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.2.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.3.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.4.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.6.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.7.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.3.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.8.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.9.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.4.jpg

playstation-4-system-dragon-quest-metal-slime-edition-379669.5.jpg

خیلی خوشگله...حیف که ریجن 3 هست.
اگه ریجن 1 بود باندل دیستنی خودم رو میفروختم اینو میگرفتم

مشکل از اونا نیست مشکل کشور خودمونه....
مثلا تو آمریکا دستگاه یا بازی ریجن 2 نیست و همش ریجن 1 هست ...فقط ایرانه که تو همه ریجن ها پیدا میشه

سلام.دوستان من و دوستم بازی GTA V رو به صورت دیجیتالی به صورت شریکی خریدیم. بازی روی اکانت اون دوستم خریداری شد و بعد اینکه اکتیو کردم اکانتش رو روی اکانت خودم بازی برای اون قفل شد ولی برای من بازی بود!
میشه بگید مشکل از کجاست و باید چه کاری انجام بدیم تا درست بشه؟
خواهشا هر کدوم از دوستان راه حل رو میدونند سریع جواب بدند چون واقعا عجله داریم.
ممنونم.

سلام.دوستان من و دوستم بازی GTA V رو به صورت دیجیتالی به صورت شریکی خریدیم. بازی روی اکانت اون دوستم خریداری شد و بعد اینکه اکتیو کردم اکانتش رو روی اکانت خودم بازی برای اون قفل شد ولی برای من بازی بود!
میشه بگید مشکل از کجاست و باید چه کاری انجام بدیم تا درست بشه؟
خواهشا هر کدوم از دوستان راه حل رو میدونند سریع جواب بدند چون واقعا عجله داریم.
ممنونم.
یکیتون اکانت رو primary کنه از طریقه Setting
نفره دومی باید هر 30 دقیقه به نت وصل باشه مگرنه بازی قفل میشه .
نفری که primary داره میتونه توی همه اکانتهای توی کنسولش بازی کنه ولی نفره دوم فقط و فقط از اکانتی میتونه بازی رو استفاده کنه که بازی خریداری شده

Primary کلا بازی رو به اشتراک اکانتهای روی کنسولی که primary هست میزاره.

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم PS4 از نظر اجرای ویدیو چجوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از نظر قابلیت اجرای فرمت ها
فقط bluray - dvd

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]واسه پلي كردن اهنگ بايد چيزي دان كنم?[/COLOR]
یه فولدره MUSIC توی فلشت بساز بریز توش وصل کن به 4

دوستان من روی دستگاهم چندین اکانت دارم که بجز اکانت خودم از اونای دیگه استفاده نمیکنم ! چجوری میشه این اکانت ها رو پاک کرد ؟ این صفحه home خیلی شلوغ شده رفته تو مخم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or