هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

واقعاً کیفیت ساخت ps4 پایینه حالا نمیدونم دوستان چطور میگن خیلی با کیفیته.من ایکس باکس نداشتم ولی با ps3 مقایسش کنی یه افتضاح کامله...

دوستان خارج از تعصب و این حرفها کیفیت ساخت چطوره؟ بعضی دوستان دارن ما رو از خرید پی اس فور به خرید ایکس وان ترقیب میکنن.
پیشاپیش ممنون

کیفیت دستگاه خوبه. کیفیت دسته از نظر من فوق العادست. شما هر کدوم رو خودت خواستی بخر. هر 2 کنسول عالی هستند و اصلیترین دلیلی که خیلیا تو ایران XB1 نخریدن بخاطر سرعت اینترنت هست. ( سایز آپدیت هاش نسبتا زیاده )

- - -ویرایش - - -

واقعاً کیفیت ساخت ps4 پایینه حالا نمیدونم دوستان چطور میگن خیلی با کیفیته.من ایکس باکس نداشتم ولی با ps3 مقایسش کنی یه افتضاح کامله...

کدوم قسمتش بی کیفیته؟ نمیگم با بهترین کیفیت ممکن ساختن کنسول رو ولی بی کیفیت هم نیست.

DS4 خیلی بهتر از DS3 هست ( دسته ) - صدای کنسول هم زیاد نیست و آدم رو اذیت نمیکنه - قدرت پردازنده کنسول هم بسیار عالی هست - فقط یکم آپدیت های نرم افزاری اعصاب خورد کن هست.

سلام
من یه مشکلی دارم نمیدونم چیکار کنم یکی از بچه ها یه سوالی پرسیده بود(کسی که یه بازی رو دیجیتالی میگیره ...برای اجرای بازی حتما باید به نت وصل باشه یا نه؟) که یک جوابش را داد من خوندم نوشه بود اگه نفره دومی باشه که از اکانت استفاده میکنه هر دفعه باید وصل شه تا license ها verify بشن.

من وقتی دمو و بازی دانلود میکردم بدون وصل شدن به اینترنت میتونستم بازی کنم ولی از وقتی که یک اکانت ژاپن درست کردم و با اکانت اصل اکتیو کردم دیگه بازی ها و دمو هایی که دانلود کرده بودم توی حالت افلاین نمی تونستم بازی کنم باید به اینترنت وصل بشه تا بتونم بازی کنم ولی بعد من اکانت ژاپن حذف کردم و دیدم با اینکه حذف کرد باز باید به اینترنت وصل بشم تا بازی کنم
الان برای من این سواله که طبق گفته دوستمون نفر دومی که از اون اکانت استفاده میکنه باید به اینترنت وصل بشه ولی من اکانتم با کسی اکتیو نکردم پس چرا این جوری شده توی سیتینگ قسمت psn هم میرم ریستور license هم میزنم ولی درست نمیشه

کیفیت دستگاه خوبه. کیفیت دسته از نظر من فوق العادست. شما هر کدوم رو خودت خواستی بخر. هر 2 کنسول عالی هستند و اصلیترین دلیلی که خیلیا تو ایران XB1 نخریدن بخاطر سرعت اینترنت هست. ( سایز آپدیت هاش نسبتا زیاده )

- - -ویرایش - - -

کدوم قسمتش بی کیفیته؟ نمیگم با بهترین کیفیت ممکن ساختن کنسول رو ولی بی کیفیت هم نیست.

DS4 خیلی بهتر از DS3 هست ( دسته ) - صدای کنسول هم زیاد نیست و آدم رو اذیت نمیکنه - قدرت پردازنده کنسول هم بسیار عالی هست - فقط یکم آپدیت های نرم افزاری اعصاب خورد کن هست.

وقتی بهش دست میزنی یا میخوای بلندش کنی کاملاً معلومه بی کیفیته یا وقتی میخوای hdmi وصل کنی خیلی ناجور جا میره یا کابل برقش هم همینطور من خیلی دلسرد شدم از کیفیتش یا انتظارات خیلی بالاست از سونی

وقتی بهش دست میزنی یا میخوای بلندش کنی کاملاً معلومه بی کیفیته یا وقتی میخوای hdmi وصل کنی خیلی ناجور جا میره یا کابل برقش هم همینطور من خیلی دلسرد شدم از کیفیتش یا انتظارات خیلی بالاست از سونی

:-oعجب کنسول من همچین مشکلی نداره من بجای شما بودم کنسول را برای سونی میفرستادم تا ببیند مشکل از کجا است

دوستان
این دستگاه ما بالا نمیاد و روی چراغ آبی می مونه. :(
سه ساعت گذاشتم رست مود و رفتم بیرون اومدم دیدم اینجوری شده.
الانم هی سه تا تیک میده!
اینجوری:
تیک تیک تیک
چکار باید بکنم؟

الان نوشته نمیشه دستگاه رو استارت کرد.
و به سیستم اوریج دسترسی پیدا کرد.
کنسولو یه ثانیه بزنید تا بیپ بده :(

کنسولم فک کنم تموم شد... :(
آخه چرا؟ :( :( :(

آخرش این زندگی زهرشو بمون ریخت :(
ای خدا :(((((((

آخرین ویرایش:
دوستان
این دستگاه ما بالا نمیاد و روی چراغ آبی می مونه. :(
سه ساعت گذاشتم رست مود و رفتم بیرون اومدم دیدم اینجوری شده.
الانم هی سه تا تیک میده!
اینجوری:
تیک تیک تیک
چکار باید بکنم؟

الان نوشته نمیشه دستگاه رو استارت کرد.
و به سیستم اوریج دسترسی پیدا کرد.
کنسولو یه ثانیه بزنید تا بیپ بده :(

کنسولم فک کنم تموم شد... :(
آخه چرا؟ :( :( :(

آخرش این زندگی زهرشو بمون ریخت :(
ای خدا :(((((((
رفيق سيستم عامل رو دانلود كن يه پوشه به نام ps4 بساز داخل پوشه يه پوشه ديگه به نام update بساز بعد سيستم عامل رو كه دانلود كردي رو بريز داخلش
دستگاهت رو خاموش كن و فلش رو بهش وصل كن
طريق سيف مود وارد شو ( بايد 7 ثانيه دستت رو روي power نگه داري)
سيستم عامل رو يكبار ديگه نصب كن ايشالا درست ميشه

با تشکر از تمام دوستان عزیز بابت راهنمایی هاشون.
ابتدا بگم که من کنسول رو روی رست مود گذاشته بودم و حالا نمیدونم به چه طریقی این بلا سرش اومده.
و زمانی که در حال سیستم چکینگ بود ( بعد از اتمام) نوشت باید آپدیت 2.02 رو ری اینسال کنم.
و بعد از اون من یکم احمقانه رفتار کردم و کار به اون یه ثانیه کشید...
حالا که میرم سراغ کنسول دوباره تز سیف مود میاد و نه اون ارور یه ثانیه نگه دارید واسه خاموشه کذایی!
فکر کنم باید آپدیت رو نصب کنم...

.
خب دوستان
ابتدا ریبیلد دیتا بیس رو زدم که اصلا کنسول نتونست انجامش بده و دوباره از خود سیف مود اورد.
بعد آپدیت رو دانلود کردم و با اینکه کنسول ریجن یکه ولی ارور CE-34305-5 رو داد و آپدیت نکرد.
دستگاه فقط رو سیف مود بالا میاد...
فک کنم تنها چارم INITIALIZE باشه...که میزنه همه چیزو پاک می کنه ولی کنسولو بالا میاره.
البته امیدوارم!
تا الان هیچی جواب نداده.

آخرین ویرایش:
دوستان ریجن 4 هم دکمه هاش تو منو جا به جا هست؟یا معمولیه؟میدونم الان میگید هیچ فرقی نداره ریجن ها....ولی کسی اینجا ریجن 4 گرفته؟(راضی بوده؟:d)

در ضمن ریجن 4 و 3 رو اینجا میگم 1550

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or