دوستان خارج از تعصب و این حرفها کیفیت ساخت چطوره؟ بعضی دوستان دارن ما رو از خرید پی اس فور به خرید ایکس وان ترقیب میکنن.
پیشاپیش ممنون
واقعاً کیفیت ساخت ps4 پایینه حالا نمیدونم دوستان چطور میگن خیلی با کیفیته.من ایکس باکس نداشتم ولی با ps3 مقایسش کنی یه افتضاح کامله...
کیفیت دستگاه خوبه. کیفیت دسته از نظر من فوق العادست. شما هر کدوم رو خودت خواستی بخر. هر 2 کنسول عالی هستند و اصلیترین دلیلی که خیلیا تو ایران XB1 نخریدن بخاطر سرعت اینترنت هست. ( سایز آپدیت هاش نسبتا زیاده )
- - -ویرایش - - -
کدوم قسمتش بی کیفیته؟ نمیگم با بهترین کیفیت ممکن ساختن کنسول رو ولی بی کیفیت هم نیست.
DS4 خیلی بهتر از DS3 هست ( دسته ) - صدای کنسول هم زیاد نیست و آدم رو اذیت نمیکنه - قدرت پردازنده کنسول هم بسیار عالی هست - فقط یکم آپدیت های نرم افزاری اعصاب خورد کن هست.
وقتی بهش دست میزنی یا میخوای بلندش کنی کاملاً معلومه بی کیفیته یا وقتی میخوای hdmi وصل کنی خیلی ناجور جا میره یا کابل برقش هم همینطور من خیلی دلسرد شدم از کیفیتش یا انتظارات خیلی بالاست از سونی
آخه کناره هاش هم دریچه هایی هست . پس از اونها تهویه صورت نمی گیره اصلا ؟فنهاش پشت کنسول هستند اگر میتونی بیشتر از 20 سانت فاصله بده ولی اگه نمیشه همین فاصله هم خوبه
نه از کناره ها خاک نمیره توی کنسول
درودسلام دوستان
first limited pack چیه ؟
خریدش عاقلانست؟

(((((رفيق سيستم عامل رو دانلود كن يه پوشه به نام ps4 بساز داخل پوشه يه پوشه ديگه به نام update بساز بعد سيستم عامل رو كه دانلود كردي رو بريز داخلشدوستان
این دستگاه ما بالا نمیاد و روی چراغ آبی می مونه.
سه ساعت گذاشتم رست مود و رفتم بیرون اومدم دیدم اینجوری شده.
الانم هی سه تا تیک میده!
اینجوری:
تیک تیک تیک
چکار باید بکنم؟
الان نوشته نمیشه دستگاه رو استارت کرد.
و به سیستم اوریج دسترسی پیدا کرد.
کنسولو یه ثانیه بزنید تا بیپ بده
کنسولم فک کنم تموم شد...
آخه چرا؟![]()
![]()
آخرش این زندگی زهرشو بمون ریخت
ای خدا(((((