هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای کنسول یه ال سی دی 17 اینچ سامسونگ دارم و باهمون سر میکنم
باید جدا از کنسول تبدیل خاصی برای ال سی دی بگیرم یا نه؟(نمیدونم چقدر به مانیتور ربط داره ولی نمیخام افت فریم داشته باشم)
لطفا بگید چه لوازم جانبی ضروری مورد نیاز هست تا بخرم
.
دوتا بازی هم معرفی کنید برای شروع و وارد شدن به دنیای PS4 . آنلاینش خوب باشه
سبک RPG دوست ندارم

بازي انلاين ميتوني بتل و كال بگيري

Hdmi به ورودي مانيتور (البته اگه وروديشhdmi هست كه مال خوده كنسول خوبه) افت فريم فك نكنم
اگه علاقه داري هدست هم مي توني بگيري گلد خوبه
موفق باشي:d

بازي انلاين ميتوني بتل و كال بگيري

Hdmi به ورودي مانيتور (البته اگه وروديشhdmi هست كه مال خوده كنسول خوبه) افت فريم فك نكنم
اگه علاقه داري هدست هم مي توني بگيري گلد خوبه
موفق باشي:d
کال رو میگیرم بعدا با بتل عوض میکنم چون سبکشون یکیه
یکی دیگه چی بگیرم؟راستش من بازیای PS4 هیچ اطلاعاتی ندارم که بزودی کدوم بازی میاد باید صبرکنم یا بازی جدید باارزشی اومده
The last of us برای PS4 توی فروشگاها گیر میاد بخرمش؟

دوستان من الان کنسول م زیر میز تلویزیون هست . پشت ش تقریبا 20 سانت خالیه ولی جلو و کناره های باز ه و هوا جابه جا میشه .
تهویه ش مشکلی نداره که الان با این وضعیت ؟

بعد یه سوال دیگه این کناره های دستگاه خاک نمی ره تو ؛ فن ها رو داغون کنه ؟

دوستان من الان کنسول م زیر میز تلویزیون هست . پشت ش تقریبا 20 سانت خالیه ولی جلو و کناره های باز ه و هوا جابه جا میشه .
تهویه ش مشکلی نداره که الان با این وضعیت ؟

بعد یه سوال دیگه این کناره های دستگاه خاک نمی ره تو ؛ فن ها رو داغون کنه ؟
فنهاش پشت کنسول هستند اگر میتونی بیشتر از 20 سانت فاصله بده ولی اگه نمیشه همین فاصله هم خوبه
نه از کناره ها خاک نمیره توی کنسول

کال رو میگیرم بعدا با بتل عوض میکنم چون سبکشون یکیه
یکی دیگه چی بگیرم؟راستش من بازیای PS4 هیچ اطلاعاتی ندارم که بزودی کدوم بازی میاد باید صبرکنم یا بازی جدید باارزشی اومده
The last of us برای PS4 توی فروشگاها گیر میاد بخرمش؟
اگه قبلا بازي نكردي حتما بگير بازي انلاين از اول حال ميده چون همه تقريبا هم لول هستن

سلام من یک اکانت برای ژاپن ساختم با سختی زیاد وزبان ژاپتی!!
حالا چجوری بفهمم 15 روز پلاس رایگان فرستادن . بعدم نفهمیدم اخرش primacy بله زدم یا نه چون گزینه نفهمیدم .
از تو خود تنظیمات میتونم pramiry از کجا تنظیم کنم.

مگه میشه تو منو کار کنه تو بازی کار نکنه؟ :دی
شما احتمالاً دسته ها رو درست با کنسول سینک نکردید. برای هر دسته باید یه یوزر روی کنسول بسازید. فرضاً اگه میخواید فیفا 2 نفره بازی کنید، باید دو تا یوزر بسازید، هر دسته رو با یه یوزر لاگین کنید. بعد با هر یوزری که خواستید بازی رو اجرا کنید. یوزری که بازی رو اجرا کرده میشه دسته اصلی، یوزر دیگه میشه دسته دوم. من احتمال زیاد میدم که مشکل همین باشه.

نه مشکل این نیست کمک کنید!:((

سلام من یک اکانت برای ژاپن ساختم با سختی زیاد وزبان ژاپتی!!
حالا چجوری بفهمم 15 روز پلاس رایگان فرستادن . بعدم نفهمیدم اخرش primacy بله زدم یا نه چون گزینه نفهمیدم .
از تو خود تنظیمات میتونم pramiry از کجا تنظیم کنم.

دکمه PS رو نگه دار، وارد سوییچ یوزر بشو و ببین علامت پلاس کنار اکانت ژاپن هست یا نه. اگه نبود وارد یوز بشو، استور ژاپن رو باز کن و وارد قسمت پلاس شو و 14 روز رو فعال کن. بری تو استور راحت پیداش میکنی.

جواب سوال دومت:
وارد ستینگ بشو و بعد هم یوزرز، یوزر ژاپن رو انتخاب کن و کنسول رو براش پرایمری کن.

دوستان آپدیت بازی The Last of Us چی داره ؟؟ فرقی داره الان دانلودش کنم یا بعدا ؟؟

من دارم بازی رو انجام میدم....میشه فهمید کجای بازی هستم ؟؟ و چقدر به پایانش مونده ؟؟؟

ولی خدایی عجب چیزیه....مخصوصا کارکتر الی که از اون دختر توخساس که یکی بهش بگی 4 تا جوابت میده :d

دوستان آپدیت بازی The Last of Us چی داره ؟؟ فرقی داره الان دانلودش کنم یا بعدا ؟؟

من دارم بازی رو انجام میدم....میشه فهمید کجای بازی هستم ؟؟ و چقدر به پایانش مونده ؟؟؟

ولی خدایی عجب چیزیه....مخصوصا کارکتر الی که از اون دختر توخساس که یکی بهش بگی 4 تا جوابت میده :d

قابلیت Photo-Mode اضافه میشه. باگ های بازی فیکس میشه. بخش آنلاین رو میتونید بازی کنید.

از منوی بازی Chapter Select رو انتخاب کنید تا بدونید تا کجا رفتید. ( کلا 12 چپتر داره )

جو و اتمسفر بازی فوق العادست.

میشه یکی بگه مدل قدیم cuh-10XX بگیرم یا جدید cuh-11XX ؟ مرسی...
سلام عزیز
فرقه زیادی نداره . توی کیفیت تفاوتی نیست ...

سلام.دوستان بازی بتلفیلد 4 بخش افلاین هم داره یا نه مثله دیستینی فقط باید با اینترنت بازی کنی؟ممنون.
به نظرم برای Online اش برو طرفش ! کلا single اش خیلی بکشه 4-5 ساعته !

دوستان من بدم دیجی کالا دستمو عوض میکنه؟؟؟(گارانتی تعویض 7روزه هنوز داره)
دستم توی منو کار ولی توی بازیا کار نمیکنه اکانت جداهم داره:((
پیشنهادی برای دسته ندارین؟
این سوال چند بار شما پرسیدی !
وقتی گارانتی داره بده یک نو بگیر عزیز ×+× ×_× جالبه من تا حالا ندیدم کسی بخواد بیخیال گارانتی بشه :d
در ضمن قبل هم اشاره کردم ممکنه مشکله دسته تنها نباشه و به کنسول هم مربوط باشه . برای همین کارای گارانتی رو سریع انجام بده تا حل بشه.
یه سری از مشکلات رو 4 نمیشه همینطوری حلش کرد!

آقا تو یه سایت نسبتا" معتبر زده ps4 هک شده و فایل برای دانلود گذاشته و از همه مهمتر اینه که کلی از کاربرهاش تست کردن و تایید کردن !!!!!!!!!

سایت رو انگار sony پایین آورده ولی با کش باز میشه . اینم لینک صفحه :با قایرفاکس باز کنید

PS4 2.00 Jailbreak | PS3 Portal

اینم لینک فایل دانلود که گذاشته و آموزشش !!!!

PS4UPDAT.PUP + How to install

کسی که تخصص داره یه بررسی کنه خبر بده
البته من دارم فایل رو دانلود میکنم حدود 859 مگ هست .

Features:

• 100% legal
  • NO BRIKS
  • Bugs free
  • Backup games from USB stick or externel Hard drive Works
  • Easy installation
  • Fast download and instalation
  • You can play multiplayer games without ban
  • Games from disc work
  • You can use it many times
  • Work on all region
  • Does not require opening the console and any modification