هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Browser تو منوی اصلیه. چطور تا حالا ندیدیش؟ :دی
هان؟:">:-b
چشمام ضعیفه افشین جان !
میگم اگه داخل stroge اسکرین شات داشته باشم و ذخیره باشه میتونم اپلود کنم از طریق ps4 ?
منظورم تپلود تو فیس بوک و... نیست . داخل همون 8pic.ir تو حافظه ps4 عکس هست
بعد از طریق فلش نمیشه عکس ریخت داخل ps4 عکس دارم ولی نتونستم بریزم..

دوستان من یکی از دسته هام توی منو کار میکنه ولی توی بازی نه(دسته توی جعبه)
خرابه؟ چکار کنم؟
(از دیجی کالا گرفتم 7روز ضمانت تعویض)

خرابه؟ چکار کنم؟

مگه میشه تو منو کار کنه تو بازی کار نکنه؟ :دی
شما احتمالاً دسته ها رو درست با کنسول سینک نکردید. برای هر دسته باید یه یوزر روی کنسول بسازید. فرضاً اگه میخواید فیفا 2 نفره بازی کنید، باید دو تا یوزر بسازید، هر دسته رو با یه یوزر لاگین کنید. بعد با هر یوزری که خواستید بازی رو اجرا کنید. یوزری که بازی رو اجرا کرده میشه دسته اصلی، یوزر دیگه میشه دسته دوم. من احتمال زیاد میدم که مشکل همین باشه.

دوستان اول نسلی رزولوشن و تنظیمات بازیا رو کنسول رو متوسطه!
این به خاطر نزدیک شدن معماریشون به پی سی هست یا جهش خیلی زیاد بازیها!؟
با این اوصاف عمرشون فکر نکنم نصف کنسولای نسل قبل شه!نظرتون چیه؟
چون نسل قبل با سخت افزار نسبتا پایین بازدهی خیلی بالا بود به نظرم..حالا به خاطر بهینه سازی یا معماریشون بود یا چی...

قیمتا یه مدت رفته بود بالا،جایی میشناسین تو تهران منصف باشه؟! کی برمیگرده به۱۲۵۰اینا؟!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

آخرین ویرایش:
دوستان اول نسلی رزولوشن و تنظیمات بازیا رو کنسول رو متوسطه!
این به خاطر نزدیک شدن معماریشون به پی سی هست یا جهش خیلی زیاد بازیها!؟
با این اوصاف عمرشون فکر نکنم نصف کنسولای نسل قبل شه!نظرتون چیه؟
چون نسل قبل با سخت افزار نسبتا پایین بازدهی خیلی بالا بود به نظرم..حالا به خاطر بهینه سازی یا معماریشون بود یا چی...

قیمتا یه مدت رفته بود بالا،جایی میشناسین تو تهران منصف باشه؟! کی برمیگرده به۱۲۵۰اینا؟!

وضوح تصویر بازیا اکثریت 1080 بود عریز .... بستگی به بازی و نحوه optimize داره اما با گذشت زمان و dev kit های بهتر و اشنایی بهتر میشه پیشترفتهایی رو هم دید ...
لزوما نزدیک بودن به معماری Pc بدین معنا نیست که بهینه بازی روی کنسول میتونه اسون باشه ... خیلی موقها بسته به ارکانه دیگ هم داره ... موتورهای گرافیکی 100% جهش بالایی داشت و شکی درش نیست
خیر کنسول معمولا 4-5 سال رو راحت عمر میکنه ... نمیشه نصف باشه D: ...
در اغازه نسل قبل سخت افزارهای کنسولها به نسبت Pc هم حتی قوی بود اما اون قضیه سالها پیش هست. با گذشت زمان tech خیلی تغییر کرده و خیلی چیزها عوض شده....
اما در اینده پیشترفتهای بهتری رو شاهد خواهیم بود اما خب به پای PC دیگه هیچ پلتفرمی نخواهد رسید .... کنسول صرفا جهته برتری تکنیکی مده نظر نیست بلکه یک community جمع جور تر و انحصاری و اینا برای بازی کردن هست .
اما اگر دوست داری دنباله گرافیک بهتر باشی 100% برو دنباله PC .

خرابه؟ چکار کنم؟
اگر اون کاری که گفتم رو نکردی یا کردی جواب نداد ( چون جواب ندادی ) و درست نشد شما که 7 روز ضمانت داری دستگاه رو برگردون تعویض کن
موفق باشی .
ممکنه مشکل داشته باشه اگر با اون کارها حل نشد.

هان؟:">:-b
چشمام ضعیفه افشین جان !
میگم اگه داخل stroge اسکرین شات داشته باشم و ذخیره باشه میتونم اپلود کنم از طریق ps4 ?
منظورم تپلود تو فیس بوک و... نیست . داخل همون 8pic.ir تو حافظه ps4 عکس هست
بعد از طریق فلش نمیشه عکس ریخت داخل ps4 عکس دارم ولی نتونستم بریزم..
خیر نمیشه از طریقه broswer چنین کاری کردن
تنها راه upload کردن screenshot و video ها از طریقه Share به FB - یا Twi-Utu هست.
خیر نمیشه چیزی داخله 4 ریخت . فقط میشه عکسها و ویدیوهای گرفته شده رو استخراج کرد.

وضوح تصویر بازیا اکثریت 1080 بود عریز .... بستگی به بازی و نحوه optimize داره اما با گذشت زمان و dev kit های بهتر و اشنایی بهتر میشه پیشترفتهایی رو هم دید ...
لزوما نزدیک بودن به معماری Pc بدین معنا نیست که بهینه بازی روی کنسول میتونه اسون باشه ... خیلی موقها بسته به ارکانه دیگ هم داره ... موتورهای گرافیکی 100% جهش بالایی داشت و شکی درش نیست
خیر کنسول معمولا 4-5 سال رو راحت عمر میکنه ... نمیشه نصف باشه D: ...
در اغازه نسل قبل سخت افزارهای کنسولها به نسبت Pc هم حتی قوی بود اما اون قضیه سالها پیش هست. با گذشت زمان tech خیلی تغییر کرده و خیلی چیزها عوض شده....
اما در اینده پیشترفتهای بهتری رو شاهد خواهیم بود اما خب به پای PC دیگه هیچ پلتفرمی نخواهد رسید .... کنسول صرفا جهته برتری تکنیکی مده نظر نیست بلکه یک community جمع جور تر و انحصاری و اینا برای بازی کردن هست .
اما اگر دوست داری دنباله گرافیک بهتر باشی 100% برو دنباله PC .

.

قبول دارم رو پی سی گرافیک بهتره ولی به چه قیمتی! هر قطعش اندازه یه کنسول باید هزینه بشه،کارت گرافیک خوب خودش از کنسول گرونتره...
میخوام بدونم با اعداد روی کاغذ باعث میشه بشه مقایسه کرد کنسول و پی سی رو؟!باتوجه به نزدیک شدن معماریو...؟!
واسه اینکه با گرافیک کنسول رو پی سی اجرا شه چقد مثلا باید هزینه شه واسه پی سی؟! من با پی سی کار مهندسی هم میکنم ،میخوام ببینم گیم و کار رو میشه ادغام کرد رو پی سی؟!ارزش داره؟!

قبول دارم رو پی سی گرافیک بهتره ولی به چه قیمتی! هر قطعش اندازه یه کنسول باید هزینه بشه،کارت گرافیک خوب خودش از کنسول گرونتره...
میخوام بدونم با اعداد روی کاغذ باعث میشه بشه مقایسه کرد کنسول و پی سی رو؟!باتوجه به نزدیک شدن معماریو...؟!
واسه اینکه با گرافیک کنسول رو پی سی اجرا شه چقد مثلا باید هزینه شه واسه پی سی؟! من با پی سی کار مهندسی هم میکنم ،میخوام ببینم گیم و کار رو میشه ادغام کرد رو پی سی؟!ارزش داره؟!

برای همین بود گفتم کلا هدف از طراحی کنسول تنها اراعه گرافیک بهتر نیست بلکه مسعله تجربه ای که میدم هست ! مثلا PLUS - party و ... اینا ....
نه خیلی نمیشه روی کاغذ مقایسه کرد. DF میگفت کارت گرافیکه 4 در حده 7870 هست اما بازم نمیشه روی کاغذ محاسبه کرد !!! مسعله dev kit و OS و سیستم طراحی بازی برای این کنسولها هست . شما فک کنم نسل پیش با اون مقدار کم رمه روی کنسولهای عناونینی مثل HAlo 4- tlou - gta اجرا شد که اینا همش حاصل تحقیق و بررسی و مطالعه و طراحی درست engine و بهینه و optimize هست !!!! همیشه همین بود وخواهد بود ! یک نگاه به عناوینه لانچه Ps3 مثل Resistance 1 بنداز بعد مثلا همین TLOU رو نگاه کن ببین چقدر فرق دارن D:
همین مورد هم توی کنسولهای پیش میاد . تا سازند ها بیان موتورهاشون رو بهینه سخت افزار نسل بعد کنن خودش 15 ماهی طول میکشه. برای همین از ساله اینده بیشتر شاهده عناوینه واقعی نسله بعد هستیم.

متاسفانه از قیمتهای ایران خبری ندارم اما یه 880 هم از کنسول بهتر هست چه برسه به بقیه D:
راستش منم خودم Pc دارم ! 90% کارم با PC هست ! در ضمن PC که دارم 780ti sli هست همچین چیزه بدی هم نیست ! آحتمالا هم ساله اینده upgrade کنم اما نهایته کار هیچ حوصلم نمیاد بازی کنم الا RTS - multi - mmo ها و احیانا اگر انصحاری باشه D: . زیاد گرافیک برام مهم نیست...

آقا کسی میدونه قضیه این کاهش پینگ چیه؟ واقعا پینگ رو کاهش میده یا سر کاریه؟ کسی رو ps4 امتحان کرده ببینه چجوریاست؟
نخر داداش الکیه! من خریدم استفاده هم کردم فرق خصای نکرد باز لگ دارم تو بازی! ولی روی pc بهتره! پینگم 300 بود کرد 160 ولی کنسول فرق خصای نکرد

سلام
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید و بگید چطوری میتونم دستگاه رو از حالت standby خارج کنم تا دیگه رو standby نره؟
ممنون
انتخابه خودت هست عزیز !
وقتی داری خاموش میکنی از طریقه منو که گزینه rest و shut down داره که خب معلومه چی هستن
اگر از روی کنسول خاموش میکنی ... .اگر یک بار بزنی میره standby ولی اگر نگه داری دستت رو روی power بعد خاموش میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or