هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این شایعاتی که مبنی به اینکه ریجن 1 خرابیش بیشتره درسته یا...؟الان ریجن 1 گرفتم بعضی جاها خودنم نگران شدم.راستی کنسول واسه 2014

منظورم postal cod هست.اونو که الکی نمیشه زد.
اونم میشه
یک عدد پنج رقمی بزن مثلا 20074

- - -ویرایش - - -

دوستان این شایعاتی که مبنی به اینکه ریجن 1 خرابیش بیشتره درسته یا...؟الان ریجن 1 گرفتم بعضی جاها خودنم نگران شدم.راستی کنسول واسه 2014
یک سری بودن که تو کنسول های سری ۲۰۱۳ مشکل داشتن که اون هم درست شد نگران نباش

استفاده عمده ای که ازش دارم گیم و فیلم هست موزیک هم البته گوش میدم از طریق همون pc باهاش
من پالس تنها جایی که گیر آوردم ریفر شدشو داشت قیمتشم مناسب بود البته گلد هم با قیمت مناسب سراغ دارم ، با توجه به ورودی و خروجی و کلید و ... امکانات گلد بیشتر به نظر میاد همچنین ظاهرشم نشون میده که استفاده راحت تری داره با این حساب گلد یا پالس ریفر ؟

من خودم گلد خریدم و امروز دستم میرسه.
تفاوتشون اینه:
پالس کیفیت بهتری داره اما گلد کاستوم شده هست یعنی بعضی بازی ها رو خوده سازنده صداش رو برای این هدست کاستوم میکنه . حالا باید دستم برسه و امتحان کنم.
اما بنظرم شما هم گلد بخری بهتر باشه چون وزن کمتری نسبت به پالس داره و چون شما هم گوشت مشکل پیدا کرده بهتره.
راستی ..این کیفیت پایین تر موقع کم کردن صدا پیش میاد یعنی تو ولوم متوسط به بالا هیچ تفاوتی احساس نمیشه

دیسک باید باشه... اگه خواستین بفروشین پاک کنید که ظرفیت هارد پر نشه... اگه دیجیتالی بخرید که دیگه همیشه دارید بازی رو...
تفاوت دیجیتالی با فیزیکی دقیقا در چی هست؟
بازی دیجیتالی رو دو نفر همزمان میتونن استفاده کنن درسته؟
قیمت در هر دو حالت یکی هست؟
و اگر بازی رو دیجیتالی تهیه کردیم و دو نفر استفاده کردند اگر دیگه بازی رو نخواستیم ایا میشه اونو به دو فرد دیگری داد یا فقط همون دو نفر ابتدایی فقط میتونن استفاده کنن؟
با تشکر

تفاوت دیجیتالی با فیزیکی دقیقا در چی هست؟
بازی دیجیتالی رو دو نفر همزمان میتونن استفاده کنن درسته؟
قیمت در هر دو حالت یکی هست؟
و اگر بازی رو دیجیتالی تهیه کردیم و دو نفر استفاده کردند اگر دیگه بازی رو نخواستیم ایا میشه اونو به دو فرد دیگری داد یا فقط همون دو نفر ابتدایی فقط میتونن استفاده کنن؟
با تشکر
در اینکه فیزیکی رو مثلا شما میتونی بعدا بفروشی اما دیجیتالی همیشه توی اکانتت میمونه
بله میتونن...
خیر قیمت میتونه فرق داشته باشه
اگر بخوای بازی رو رد کنی بره باید کلا اکانتت رو بفروشی

من قبلا با ps3 به psn وصل میشدم.
و اکانت دارم از کجا بفهمم اکانت ماله کجاست؟
و اینکه موقع مولتی بازی کردن به همون سروری وصل میشه که اکانت ماله اونجاست؟

ساده ترین راه از نظر من اینه که برید به سایت psnprofiles.com و id ـتون رو وارد کنید و Update User رو بزنید. بعدا گزینه Go to x profile now رو بزنید. جلوی id ـتون پرچم کشور رو میاره. ( اگه اکانتی که میگید Kia_Palang باشه، ریجن 1 هست )

نه. بعضی بازی ها مثل BF4 خودشون اجازه میدن به هر سروری که دوست دارید جوین بشید. ( پینگش رو هم جلوش مینویسه ) ولی بعضی بازی ها نزدیکترین و بهترین سروری که نزدیک محل زندگی شما هست رو انتخاب میکنن. بقیه ـشون هم دلبخواهی سرور میدن بهتون :دی

آز طریقه وب و بخشه account manager . تبه details میتونی قسمت address ریجن رو ببینی.
نه ربطی نداره :)
موفق باشی.

من خودم گلد خریدم و امروز دستم میرسه.
تفاوتشون اینه:
پالس کیفیت بهتری داره اما گلد کاستوم شده هست یعنی بعضی بازی ها رو خوده سازنده صداش رو برای این هدست کاستوم میکنه . حالا باید دستم برسه و امتحان کنم.
اما بنظرم شما هم گلد بخری بهتر باشه چون وزن کمتری نسبت به پالس داره و چون شما هم گوشت مشکل پیدا کرده بهتره.
راستی ..این کیفیت پایین تر موقع کم کردن صدا پیش میاد یعنی تو ولوم متوسط به بالا هیچ تفاوتی احساس نمیشه

ممنون عزیز ، بله منم دیشب کمی تحقیق کردم و گلد رو خریداری کردم البته پالس الایت هم عالیه اما ظاهرا رو PS4 گلد بهتر جوابگو هستش
بهرحال من بین انواع هدفون ، هدست و ایرفون بهترین جنسی که تجربه کردم ایرفونی روده که رو Note 3م بوده بعید میدونم با صدای کمِ گلد هم مشکلی داشته باشم :d

دوستان یه سوال زوی کنسول 4 هدست گذاشتن؟؟؟ که به دسته وصل میشه ،؟؟؟

سوال دیگم این هست که ایا هنس فری دیگه ای میشه بش وصل کرد؟؟؟ منظورم به دسته 4 هستش؟؟؟

مثلا هنسفری گوشی؟؟؟

دوستان یه سوال زوی کنسول 4 هدست گذاشتن؟؟؟ که به دسته وصل میشه ،؟؟؟

سوال دیگم این هست که ایا هنس فری دیگه ای میشه بش وصل کرد؟؟؟ منظورم به دسته 4 هستش؟؟؟

مثلا هنسفری گوشی؟؟؟

headset آره میشه گذاشت، آره مدلی هم هست که به دسته وصل شه.
Hands free هم انگار میشه من خودم امتحان نکردم البته. باید هم support بشه تا کار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or