pouyapro
کاربر سایت
بله باید باشهبرای اجرای بازیهای فیزیکی هم باید دیسک همیشه داخل درایو باشه
بله باید باشهبرای اجرای بازیهای فیزیکی هم باید دیسک همیشه داخل درایو باشه
سلام دوستان.بی زحمت اطلاعات یه اکانت رجین 2 بدید.ممنون
اونم میشهمنظورم postal cod هست.اونو که الکی نمیشه زد.
یک سری بودن که تو کنسول های سری ۲۰۱۳ مشکل داشتن که اون هم درست شد نگران نباشدوستان این شایعاتی که مبنی به اینکه ریجن 1 خرابیش بیشتره درسته یا...؟الان ریجن 1 گرفتم بعضی جاها خودنم نگران شدم.راستی کنسول واسه 2014
استفاده عمده ای که ازش دارم گیم و فیلم هست موزیک هم البته گوش میدم از طریق همون pc باهاش
من پالس تنها جایی که گیر آوردم ریفر شدشو داشت قیمتشم مناسب بود البته گلد هم با قیمت مناسب سراغ دارم ، با توجه به ورودی و خروجی و کلید و ... امکانات گلد بیشتر به نظر میاد همچنین ظاهرشم نشون میده که استفاده راحت تری داره با این حساب گلد یا پالس ریفر ؟
تفاوت دیجیتالی با فیزیکی دقیقا در چی هست؟دیسک باید باشه... اگه خواستین بفروشین پاک کنید که ظرفیت هارد پر نشه... اگه دیجیتالی بخرید که دیگه همیشه دارید بازی رو...
در اینکه فیزیکی رو مثلا شما میتونی بعدا بفروشی اما دیجیتالی همیشه توی اکانتت میمونهتفاوت دیجیتالی با فیزیکی دقیقا در چی هست؟
بازی دیجیتالی رو دو نفر همزمان میتونن استفاده کنن درسته؟
قیمت در هر دو حالت یکی هست؟
و اگر بازی رو دیجیتالی تهیه کردیم و دو نفر استفاده کردند اگر دیگه بازی رو نخواستیم ایا میشه اونو به دو فرد دیگری داد یا فقط همون دو نفر ابتدایی فقط میتونن استفاده کنن؟
با تشکر
من قبلا با ps3 به psn وصل میشدم.
و اکانت دارم از کجا بفهمم اکانت ماله کجاست؟
و اینکه موقع مولتی بازی کردن به همون سروری وصل میشه که اکانت ماله اونجاست؟
آز طریقه وب و بخشه account manager . تبه details میتونی قسمت address ریجن رو ببینی.من قبلا با ps3 به psn وصل میشدم.
و اکانت دارم از کجا بفهمم اکانت ماله کجاست؟
و اینکه موقع مولتی بازی کردن به همون سروری وصل میشه که اکانت ماله اونجاست؟
من خودم گلد خریدم و امروز دستم میرسه.
تفاوتشون اینه:
پالس کیفیت بهتری داره اما گلد کاستوم شده هست یعنی بعضی بازی ها رو خوده سازنده صداش رو برای این هدست کاستوم میکنه . حالا باید دستم برسه و امتحان کنم.
اما بنظرم شما هم گلد بخری بهتر باشه چون وزن کمتری نسبت به پالس داره و چون شما هم گوشت مشکل پیدا کرده بهتره.
راستی ..این کیفیت پایین تر موقع کم کردن صدا پیش میاد یعنی تو ولوم متوسط به بالا هیچ تفاوتی احساس نمیشه
دوستان یه سوال زوی کنسول 4 هدست گذاشتن؟؟؟ که به دسته وصل میشه ،؟؟؟
سوال دیگم این هست که ایا هنس فری دیگه ای میشه بش وصل کرد؟؟؟ منظورم به دسته 4 هستش؟؟؟
مثلا هنسفری گوشی؟؟؟