هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان شاید اینجا جاش نباشه که درباش صحبت کنم ولی دوستان هرچه سریعتر جوابمو بدی قبلا با مودم adsl انلاین بازی میکردم که راضی بودم ولی الان متاسفانه داداشم زیاد باهاش کار میکنه و من زیاد وقت انلاین بازی کردنو ندارم میخواستم بدونم که میتونم از شزکت اسیا تک هم مودم بگیرم واسم سوال پیش اومده چون خونم ی خط تلفن داره و اسیا نک هم به خط تلفم نیاز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان شاید اینجا جاش نباشه که درباش صحبت کنم ولی دوستان هرچه سریعتر جوابمو بدی قبلا با مودم adsl انلاین بازی میکردم که راضی بودم ولی الان متاسفانه داداشم زیاد باهاش کار میکنه و من زیاد وقت انلاین بازی کردنو ندارم میخواستم بدونم که میتونم از شزکت اسیا تک هم مودم بگیرم واسم سوال پیش اومده چون خونم ی خط تلفن داره و اسیا نک هم به خط تلفم نیاز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من نفهمیدم دقیقا سوالت چیه؟!

بچه ها قضيه اين ديتا ريختن كه توي يه قسمت ديگه فروم گذاشته چيه ؟ مثلا اگه ما لايسنس بازيو خريديم بعدش ديتاشم دانلود كرديم اونقت ديگه نيازي به داشتن اون ديسك بازي نيست ؟

df چیه دقیقا ؟ :d
Digital Foundry
Eurogamer.net • video game reviews, news, previews, forums and videos • Eurogamer.net
یه بخشه از سایته Eurogamer هست که به صورت نافرمی بازیا رو میزارن زیره ذره بین D:

یه سایته برای مقایسه کیفیت بازی ها که آرمان خیلی دوسش داره;;)
Very Much :x

بچه ها قضيه اين ديتا ريختن كه توي يه قسمت ديگه فروم گذاشته چيه ؟ مثلا اگه ما لايسنس بازيو خريديم بعدش ديتاشم دانلود كرديم اونقت ديگه نيازي به داشتن اون ديسك بازي نيست ؟
کدوم قسمت ؟
بازی به صورت خرید از psn این گونه خواهد بود . باید دانلود کنید بازی رو روی دستگاه .

توی فروشگاه ها دلار Psn میفروشن با این دلار میشه dlc یه بازی ریجن ۲ رو خرید
یا اینکه باید یورو بخرم؟

در ضمن اگر من بازی ریجن ۲ رو با ریجن یک عوض کنم بازم باید آپدیت ها را از نو دانلود کنم یا نه؟

دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم ps4 بخرم اما هنوز چندتا سوال مبهم برام وجود داره ممنون میشم یک به یک جوابم رو بدید b-):x
1: دسته ها با خود کنسول هم شارژ میشه یا باید حتما شارژ جدا بخرم براشون ؟
2: DLC بازی همون اپدیت هست دیگه ؟؟؟
3: ایا میشه این اپدیت ها از طریق کامپیوتر دانلود کرد یا باید حتما از طریق کنسول دانلود و نصب کرد ؟
4: بعد من بخوام بخرم فعلا تصمیم بر اینکه ریجن 1 یا 2 بگیرم مخصوصا این CUH-1115A خوبه ؟ مشکلی نداره ؟
5: نزدیکی ما کنسول نمیفروشن باید برم شیراز 300کیلومتر راهه پس ...اگه بخوام تو مغازه بدم اپدیت کنه و تست کنم یه بازی روش نصب کنم حله ؟؟؟یعنی وقتی اپدیت شد یه بازی جدید روش نصب کنم و همونجا بازی کنم دیگه کنسول سالمه و بردارم بیارم خونه ؟؟
6: گارانتی ...ایا با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی ؟؟؟منظورم اینه ارزشش داره یا نه ...و یا اینکه اصلا خرابی داره که بعد گارانتی قبول کنه این کنسول ؟
7: ایا یه بازی مثل FIFA15بخرم میتونم هم خودم از دیسک استفاده کنم هم دوستم ؟؟مثلا اون ببره بازی کنه بعد من بیارم بازی کنم و مداوم جابجا کنیم دیسک رو !!
8: ایا میشه سیو بازی رو از جایی دانلود کرد و استفاده کرد ؟؟ یا اصلا سیو خودم رو یه جاییی کپی کنم برا روز مبادا ؟؟
9: مثلا ما 3 تا برادر دارم که بازی میکنن CALL OF DUTY رو میتونم 3 تا یوزر جدا برا هر کدوم بسازم که جدا جدا بازی کنیم و هر کس سیو مربوط به خودش رو داشته باشه ؟
10 : هر بازی حجمش چقده ؟ یعند چندتا بازی میتونم نصب کنم رو هارد پلی4 ؟؟؟حدودی هم بگین کافیه برام
11 : بازی های دونفره کم دیدم تو اینترنت ...میشه چندتا خوبش رو معرفی کنید یا اونایی که قراره بیان هم بگید در جریان باشم برا خرید
12 : اگه بخوام انلاین بازی کنم هزینش چطوره ؟؟ ماهانه هست ؟ چقد در میاد ماهی ؟ حدودی هم بگین کافیه
13 : اگه بخوام کنسول رو جابجا کنم مشکلی نداره ؟ نه مداوم ولی ماهی چندبار کنسول رو ببرم خونه دوستام و اونجا بازی کنیم ؟؟؟
14 : پینگم 300 هست اسپید دانلود هم بین 30 تا 40 ...میتونم اصلا یه دست انلاین بزنم یا بیخیال بشم و شرکت اینترنتم رو عوض کنم ؟؟؟پینک پاینن تر هم میاد ولی فعلا اینه
15 : یه چندتا کاور مخصوص کنسول دیدم ایا خوبه استفاده کنم یا خراب میکنه دستگاه رو ...منظورم چسبیدن و داغ شدن و ... هست ؟؟
16 : DLC بازی ها پولیه یا مجانیه ؟ یا بعضی هاش پولیه ؟
ببخشید جواب اینا رو پیدا نکردم مجبور شدم بپرسم
ممنون میشم همش رو یه جا جواب بدید برام
دمتون گرم :x:d

آخرین ویرایش:
دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم ps4 بخرم اما هنوز چندتا سوال مبهم برام وجود داره ممنون میشم یک به یک جوابم رو بدید b-):x
3: ایا میشه این اپدیت ها از طریق کامپیوتر دانلود کرد یا باید حتما از طریق کنسول دانلود و نصب کرد ؟
4: بعد من بخوام بخرم فعلا تصمیم بر اینکه ریجن 1 یا 2 بگیرم مخصوصا این CUH-1115A خوبه ؟ مشکلی نداره ؟
5: نزدیکی ما کنسول نمیفروشن باید برم شیراز 300کیلومتر راهه پس ...اگه بخوام تو مغازه بدم اپدیت کنه و تست کنم یه بازی روش نصب کنم حله ؟؟؟یعنی وقتی اپدیت شد یه بازی جدید روش نصب کنم و همونجا بازی کنم دیگه کنسول سالمه و بردارم بیارم خونه ؟؟
6: گارانتی ...ایا با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی ؟؟؟منظورم اینه ارزشش داره یا نه ...و یا اینکه اصلا خرابی داره که بعد گارانتی قبول کنه این کنسول ؟
7: ایا یه بازی مثل FIFA15بخرم میتونم هم خودم از دیسک استفاده کنم هم دوستم ؟؟مثلا اون ببره بازی کنه بعد من بیارم بازی کنم و مداوم جابجا کنیم دیسک رو !!
8: ایا میشه سیو بازی رو از جایی دانلود کرد و استفاده کرد ؟؟ یا اصلا سیو خودم رو یه جاییی کپی کنم برا روز مبادا ؟؟
9: مثلا ما 3 تا برادر دارم که بازی میکنن CALL OF DUTY رو میتونم 3 تا یوزر جدا برا هر کدوم بسازم که جدا جدا بازی کنیم و هر کس سیو مربوط به خودش رو داشته باشه ؟
10 : هر بازی حجمش چقده ؟ یعند چندتا بازی میتونم نصب کنم رو هارد پلی4 ؟؟؟حدودی هم بگین کافیه برام
11 : بازی های دونفره کم دیدم تو اینترنت ...میشه چندتا خوبش رو معرفی کنید یا اونایی که قراره بیان هم بگید در جریان باشم برا خرید
12 : اگه بخوام انلاین بازی کنم هزینش چطوره ؟؟ ماهانه هست ؟ چقد در میاد ماهی ؟ حدودی هم بگین کافیه
13 : اگه بخوام کنسول رو جابجا کنم مشکلی نداره ؟ نه مداوم ولی ماهی چندبار کنسول رو ببرم خونه دوستام و اونجا بازی کنیم ؟؟؟
14 : پینگم 300 هست اسپید دانلود هم بین 30 تا 40 ...میتونم اصلا یه دست انلاین بزنم یا بیخیال بشم و شرکت اینترنتم رو عوض کنم ؟؟؟پینک پاینن تر هم میاد ولی فعلا اینه
15 : یه چندتا کاور مخصوص کنسول دیدم ایا خوبه استفاده کنم یا خراب میکنه دستگاه رو ...منظورم چسبیدن و داغ شدن و ... هست ؟؟
سلام عزیز
این جا رو مطالعه کن :
http://forum.bazicenter.com/thread85968/

1.با خوده کنسول ... نیازی به third party نیست.
2. یعنی Download Able Content ... اپدیت یعنی Update ... دو چیز مجزا هستن !
3. بله ... > http://forum.bazicenter.com/thread89356/
4. فرقی نداره
5. مشکلی نداره
6. نمیدونم ....
7.بله مشکلی نداره . میتونید به هم قرض بدید و بازی کنید
8. خیر ....میشه backup گرفت اما نمیشه دانلود و انتقال داد از اکانتی به اکانته دیگه . همچنین هر save بازی فقط روی ریجن همون بازی هم کار میکنه ...
9. بله هر کدوم Save مربوط به خودش
10. مختلف ! از 200 مگ گرفته تا 50 گیگ ...
11. انلاین هست . مثلا cod - tlou - bf4 - fc4 - d3 ...
12. سالاه 50 دلار با توجه به ریجن امریکا . 3 ماه هم داره
13. مشکلی نداره
14. پینگت فوق القعاده بالاست . با لندن تست گرفتی این بود ؟ پینگ برای بازی کردن خودم شخصا زیره 180 رو توصیه میکنم دیگه نهایتا !
15. مشکلی نداره ... کیفیتش دیگه بستگی به کاور داره.
16. پیش خردیها مجانی میدن گاهی . اما اکثرا پولی هست از چند دلار تا الا 15 دلار...

توی فروشگاه ها دلار Psn میفروشن با این دلار میشه dlc یه بازی ریجن ۲ رو خرید
یا اینکه باید یورو بخرم؟

در ضمن اگر من بازی ریجن ۲ رو با ریجن یک عوض کنم بازم باید آپدیت ها را از نو دانلود کنم یا نه؟
هر استور مربوط به خودش هست و psn کارت خودش رو داره ...
اظمینان ندارم در مورده سوال دومی متاسفانه . باید سرچ کنم!

منم استان فارسی هستم. حدودا دو ماه دیگه ps4 میخرم. چندتا از سوالای شما سوالای منم هست. امیدوارم دوستان محبت کنن و جواب بدن.

ممنون دوست عزیز...انجمن رو زیاد گشتم جواب اینا رو خوب متوجه نشده بودم بازم ممنون
فقط پینگ با لندن ؟؟؟ادرس میدی یه پینگ بگیرم ممنون
یه چندتا سایت هست تو همین انجمن تبلیغشون هست که پینگ رو کم میکنن واقعیه یا نه ؟؟؟

ممنون دوست عزیز...انجمن رو زیاد گشتم جواب اینا رو خوب متوجه نشده بودم بازم ممنون
فقط پینگ با لندن ؟؟؟ادرس میدی یه پینگ بگیرم ممنون
یه چندتا سایت هست تو همین انجمن تبلیغشون هست که پینگ رو کم میکنن واقعیه یا نه ؟؟؟
speedtest امتحان کن .
لندن رو روی نقشه امتحان کن
نمیدونم ! اما دیدم بچه ها میگن از سرویسه کاهش پینگ استفاده میکنن ^_^ .در جریانش نیستم :(

سلام دوستان امروز می خوام برم بازی هام رو با فار کرای 4 یا اساسین ینیتی یا کالاف جدید عوض کنم چند تا سوال لطفا زود جواب بدید
1- کدوم بازی بهتره فارکرای یا اساسین و کالاف لگ و گیمپلی و گرافیک و مقدار سینگل
2- قیمت دسته دو و نو هر کدوم چنده
3- من اساسین بلگ فلگ و کلیزون دارم دسته دو تمیز هر کدوم رو چند می خرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or