دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم ps4 بخرم اما هنوز چندتا سوال مبهم برام وجود داره ممنون میشم یک به یک جوابم رو بدید b-)

1: دسته ها با خود کنسول هم شارژ میشه یا باید حتما شارژ جدا بخرم براشون ؟
2: DLC بازی همون اپدیت هست دیگه ؟؟؟
3: ایا میشه این اپدیت ها از طریق کامپیوتر دانلود کرد یا باید حتما از طریق کنسول دانلود و نصب کرد ؟
4: بعد من بخوام بخرم فعلا تصمیم بر اینکه ریجن 1 یا 2 بگیرم مخصوصا این CUH-1115A خوبه ؟ مشکلی نداره ؟
5: نزدیکی ما کنسول نمیفروشن باید برم شیراز 300کیلومتر راهه پس ...اگه بخوام تو مغازه بدم اپدیت کنه و تست کنم یه بازی روش نصب کنم حله ؟؟؟یعنی وقتی اپدیت شد یه بازی جدید روش نصب کنم و همونجا بازی کنم دیگه کنسول سالمه و بردارم بیارم خونه ؟؟
6: گارانتی ...ایا با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی ؟؟؟منظورم اینه ارزشش داره یا نه ...و یا اینکه اصلا خرابی داره که بعد گارانتی قبول کنه این کنسول ؟
7: ایا یه بازی مثل FIFA15بخرم میتونم هم خودم از دیسک استفاده کنم هم دوستم ؟؟مثلا اون ببره بازی کنه بعد من بیارم بازی کنم و مداوم جابجا کنیم دیسک رو !!
8: ایا میشه سیو بازی رو از جایی دانلود کرد و استفاده کرد ؟؟ یا اصلا سیو خودم رو یه جاییی کپی کنم برا روز مبادا ؟؟
9: مثلا ما 3 تا برادر دارم که بازی میکنن CALL OF DUTY رو میتونم 3 تا یوزر جدا برا هر کدوم بسازم که جدا جدا بازی کنیم و هر کس سیو مربوط به خودش رو داشته باشه ؟
10 : هر بازی حجمش چقده ؟ یعند چندتا بازی میتونم نصب کنم رو هارد پلی4 ؟؟؟حدودی هم بگین کافیه برام
11 : بازی های دونفره کم دیدم تو اینترنت ...میشه چندتا خوبش رو معرفی کنید یا اونایی که قراره بیان هم بگید در جریان باشم برا خرید
12 : اگه بخوام انلاین بازی کنم هزینش چطوره ؟؟ ماهانه هست ؟ چقد در میاد ماهی ؟ حدودی هم بگین کافیه
13 : اگه بخوام کنسول رو جابجا کنم مشکلی نداره ؟ نه مداوم ولی ماهی چندبار کنسول رو ببرم خونه دوستام و اونجا بازی کنیم ؟؟؟
14 : پینگم 300 هست اسپید دانلود هم بین 30 تا 40 ...میتونم اصلا یه دست انلاین بزنم یا بیخیال بشم و شرکت اینترنتم رو عوض کنم ؟؟؟پینک پاینن تر هم میاد ولی فعلا اینه
15 : یه چندتا کاور مخصوص کنسول دیدم ایا خوبه استفاده کنم یا خراب میکنه دستگاه رو ...منظورم چسبیدن و داغ شدن و ... هست ؟؟
16 : DLC بازی ها پولیه یا مجانیه ؟ یا بعضی هاش پولیه ؟
ببخشید جواب اینا رو پیدا نکردم مجبور شدم بپرسم
ممنون میشم همش رو یه جا جواب بدید برام
دمتون گرم

:d