هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان وسط بازی The Last of Us میشه درجه سختی بازی رو بالا برد ؟؟؟ :-/

یا باید دوباره بازی رو شروع کنم ؟؟

من و برادزم بازی رو انجام میدیم....الان که من بخوام بازی خودمو ادامه بدم..اگه با یوزر خودم توی PS4 لوگین کنم سیو های مربوط به خودم توی قسمت Load Game میاد یا مال اونم هست ؟؟
نه ادامشه
فقط ماله خودت

دوستان با توجه به اینکه COD:AW برا نسل قبل هم هست اگه رو نسل قبل بازیش کنم و عوضش AC:Unity رو بگیرم چیزی رو جز گرافیک از دست میدم ؟
ببین اگر آنلاین میخای بازی کنی قطعا COD رو بگیر اما اگر آنلاین باز نیستی ac رو بگیر
قطعا رو دو بازی در نسل 8 گرافیک بهتری دارند البته یونتی فعلا برای نسل 7 نمیاد شاید بعدا بدن شاید...

ببین اگر آنلاین میخای بازی کنی قطعا COD رو بگیر اما اگر آنلاین باز نیستی ac رو بگیر

والا فعلا نمیخوام آنلاینشو برم چون وقتی GTA بیاد فقط اونو آنلاین بازی میکنم برای همین COD رو فعلا آنلاین نمیرم هیستوری رو تموم میخوام کنم فقط برا آنلاینش بعد ها قیمت پایین بیاد و کمی هایپ GTA بخوابه اقدام میکنم ، گرافیک COD نسل هشتمی هست بیشتر یا AC ؟

والا فعلا نمیخوام آنلاینشو برم چون وقتی GTA بیاد فقط اونو آنلاین بازی میکنم برای همین COD رو فعلا آنلاین نمیرم هیستوری رو تموم میخوام کنم فقط برا آنلاینش بعد ها قیمت پایین بیاد و کمی هایپ GTA بخوابه اقدام میکنم ، گرافیک COD نسل هشتمی هست بیشتر یا AC ؟
خوب داداش اگر برای داستان فقط میخای cod رو نسل 7 بگیر! ac رو بخر گیم پلیش هم بیشتر و بیشتر میتونه سرگرمت کنه چون شما فعلا نمیخای cod رو آنلاین بزنی ac رو بگیری بهتره !
در مورد گرفیک هم خوب اینا دو بازی کامل متفاوتن ... شما باید ببینی به کدوم بازی بیشتر علاقه داری! ولی میگم ac اوپن ورده و بیشتر میتونه شما رو سرگرم بکنه

سلام دوستان .. یه سوال داشتم خواهشا جواب بدید ضروری هس واسم

باتوجه به اینکه پینگم داغونه امروز یه کاهنده پینگ گرفتم .. تا از پی سییم به اشتراک بزارم با کنسولم ps4

چون قبلا من او ایکس باکس ۳۶۰ امتحان کرده بودم جواب داد .. الانم همون کار رو میخواستم انجام بدم یادم رفته الان گیر اینم چیکار کنم

کسی اطلاعاتی داره کمکه کنه ؟

:(

خوب داداش اگر برای داستان فقط میخای cod رو نسل 7 بگیر! ac رو بخر گیم پلیش هم بیشتر و بیشتر میتونه سرگرمت کنه چون شما فعلا نمیخای cod رو آنلاین بزنی ac رو بگیری بهتره !
در مورد گرفیک هم خوب اینا دو بازی کامل متفاوتن ... شما باید ببینی به کدوم بازی بیشتر علاقه داری! ولی میگم ac اوپن ورده و بیشتر میتونه شما رو سرگرم بکنه
تفاوت COD و AC که از آسمون و زمین بیشتره اما اینجا مبحث شیرین پاییز و سیل بازی های خوف مطرحه و ما گیمر های این مرز و بوم نمیتونیم همه عناوین رو نسل 8 بریم برای همین بهتره کمی صرفه جویی کنیم :D
گرچه من با سری AC از همون 1 تا BF زندگی کردم اما AC:BF اون حس و حالی که قبل ها AC میداد رو نداشت امیدوارم Unity بازم زنده کنه AC رو
ممنون عزیز بریم تو کارش پس

سلام. من يه اكانت امريكا دارم كه پلاسش كردم. حالا ميخوام يه بازي ريجن ٢ رو براش dlc بخرم. با اكانت ريجن ٢ اگه اين كارو كنم، ميتونم با اكانت پلاسم هم ازش استفاده كنم ؟
و سوال بعدم اين كه چون بازي دست دومه براي خريد dlc به مشكل نميخورم. (اين كد آنلاين كه ميگن استفاده شده يا نشده هم نميدونم چيه دقيقا)

سلام دوستان .. یه سوال داشتم خواهشا جواب بدید ضروری هس واسم

باتوجه به اینکه پینگم داغونه امروز یه کاهنده پینگ گرفتم .. تا از پی سییم به اشتراک بزارم با کنسولم ps4

چون قبلا من او ایکس باکس ۳۶۰ امتحان کرده بودم جواب داد .. الانم همون کار رو میخواستم انجام بدم یادم رفته الان گیر اینم چیکار کنم

کسی اطلاعاتی داره کمکه کنه ؟

:(
به این لینک مراجع کنید اموزشش هست
آموزش استفاده در پلی استیشن - خرید سرویس کاهش پینگ بازی آنلاین

دوستان من براي مثال يه بازي ٢٠ گيگ رو ميزنم براي دانلود توي ps4 بعدش دستگاه رى ميزنم روي ريسيت مد
فردا شبش ميام راحت دستگاه روشن ميكنم و بازي مورد نظر دانلود ميشه
ميخوام بدونم ايا اين نوع روشن بودن دستگاه اون هم به مدت دو روز بهش اسيب نميرسه
ممنون ميشم جواب بديد

دوستان من براي مثال يه بازي ٢٠ گيگ رو ميزنم براي دانلود توي ps4 بعدش دستگاه رى ميزنم روي ريسيت مد
فردا شبش ميام راحت دستگاه روشن ميكنم و بازي مورد نظر دانلود ميشه
ميخوام بدونم ايا اين نوع روشن بودن دستگاه اون هم به مدت دو روز بهش اسيب نميرسه
ممنون ميشم جواب بديد
سعی کنید بیشتر از 7 ساعت ازش کار نکشید به صورت مدام و بهش 2 ،3 ساعت اسراحت بدید

سلام. من يه اكانت امريكا دارم كه پلاسش كردم. حالا ميخوام يه بازي ريجن ٢ رو براش dlc بخرم. با اكانت ريجن ٢ اگه اين كارو كنم، ميتونم با اكانت پلاسم هم ازش استفاده كنم ؟
و سوال بعدم اين كه چون بازي دست دومه براي خريد dlc به مشكل نميخورم. (اين كد آنلاين كه ميگن استفاده شده يا نشده هم نميدونم چيه دقيقا)
در صورتی که اکانت رو primary کنی بله .
نه نمیخوره ( کده انلاین یک بار استفاده شده باشه مصرف شده دیگه نمیشه استفاده کرد)

اين چيه ؟
PS4 Jailbreak
fake ...

دوستان ما اين دسته هاي ps4 رو كه ميزنيم تو شارژ يه پيغام اون بالا گوشه سمت چپ مياد كه نشون ميده دسته داره شارژ ميشه بعدشم محو ميشه
حالا از كجا بايد بفهمم كه دسته من تا چند درصد شارژ شده يا كي شارژش كامل شده كه من دسته رو از شارژ بكشم

سلام دوستان
به نظرتون اگه بعضی شب ها PS4 رو برای دانلود های شبانه روشن بذاریم فکر میکنید برای کنسول مشکلی ایجاد میشه ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or