هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

البته من این مدت زیاد تو بازار پرس و جو کردم . چون خودم این هفته میخوام بخرم .
ریجن سه ها کلا پلمپ نداره . یعنی اون خط پلمپی که توی ریجن یک و دو هست ؛ تو سه نیست

البته من این مدت زیاد تو بازار پرس و جو کردم . چون خودم این هفته میخوام بخرم .
ریجن سه ها کلا پلمپ نداره . یعنی اون خط پلمپی که توی ریجن یک و دو هست ؛ تو سه نیست
من روی ps4 تاحالا بازی ریجن 3 نخریدم ولی روی ps3 چرا اون یادمه پلمپ داشت یادمه رد دد رو ریجن 3 خریدم

سلام
این قضیه ریختن بازی روی ps4 توی توپ خونه چیه؟؟
میگن 70 میگریرن بازی رو کپی میکنن واست رو دستگاهت.روی دستگاه دوستم ریختن امروز بازی cal of duty رو!!هرچی میگم کپی خور نشده میگه واسه من دارن میریزن!!
کپی خور نشده روش sharing هست با یه اکانت 2 3 بار یه بازی رو روی 2 3 کنسول انتقال میدن

سلام.
میخواستم بپرسم بازی ای که از store میخرمو باید بذارم کامل دانلود شه که بتونم بازی کنم یا میشه از اواسط دانلود شروع به بازی کرد؟
با تشکر

با توجه به بازی زمانی که مقداری دانلود شه قابل بازی میشه برای بازی های مختلف متفاوته این حجمی که باس دانلود کنی

دوستان یه سوال این سرویس های کاهش دهنده ی پینگ که میفروشن ارزشش رو داره واقعا پینگ رو پایین میاره!؟ کسی تست کرده ؟ اگه خوبه بخریم8-|
من از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم ولی نه ازینا ک تبلیغش اینجاست . از ISP که سرویس اینترنت میگیری درخواست کنی واست رایگان انجام میدن .
پینگم هم واقعا پایین اومد .

این rebuild databse که میگی چه کار میکنه ؟؟

چطور باید انجامش بدم...؟؟
فقط Database دستگاه رو بازسازی میکنه ...
7 ثانه دستت رو روی power نگاه میداری بعد دو بیپ زد ول میکنی دوباره میزاری از safe mode میاد بالا . اینطوری ...
(خاموش)

فقط Database دستگاه رو بازسازی میکنه ...
7 ثانه دستت رو روی power نگاه میداری بعد دو بیپ زد ول میکنی دوباره میزاری از safe mode میاد بالا . اینطوری ...
(خاموش)

بعد توی safe mode روی rebuild databse کلیک کنم...؟؟

مراحلی دیگه ای هم داره یا همین هست فقط ؟؟

اگه ممکنه کامل بگو که من برم تو کارش و این مشکل کوچیک رو هم حل کنم که خیالم راحت بشه...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سوال
من 2 تا اکانت برا دستگاهم درست کردم با یکیش بازی های پلاس و چند تا تم دانلود کردم ولی تو اون یکی قابل استفاده نیست یه قفل روشه
جفت اکانتا هم پلاسن
چطور میشه تو 2 تا یوزر استفاده کرد؟

سلام دوستان
یه سوال
من 2 تا اکانت برا دستگاهم درست کردم با یکیش بازی های پلاس و چند تا تم دانلود کردم ولی تو اون یکی قابل استفاده نیست یه قفل روشه
جفت اکانتا هم پلاسن
چطور میشه تو 2 تا یوزر استفاده کرد؟
Setting > PSN > Activate As Primary

بعد توی safe mode روی rebuild databse کلیک کنم...؟؟

مراحلی دیگه ای هم داره یا همین هست فقط ؟؟

اگه ممکنه کامل بگو که من برم تو کارش و این مشکل کوچیک رو هم حل کنم که خیالم راحت بشه...
کلیک میکنه خودش انجام میده ریست میشه ..
معمولا باگهای common سیستم رو برطرف میکنه .... البته 100% نیست همیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or