هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو psx download helper هیچ تغییری تو سرعت برای من ایجاد نمیکنه
حداکثر 500 کیلوبایت در ثانیه میره

امروز تو تاپیکش دیدم یکی 50 مگابایت در ثانیه سرعت داشته

سلام گرافيك بازى the evil withinدرps4نسبت بهps3خيلي زياده اگه نه برم كپى براى3رو تهيه كنم كسى نميدونه
سلام عزیز
سوالتون رو یک بار مطرح کنید کافی هست ...
بله فرق داره ... قابل مقایسه نیست texture ها و نورپردازی و افکتهاش

سلام گرافيك بازى the evil withinدرps4نسبت بهps3خيلي زياده اگه نه برم كپى براى3رو تهيه كنم كسى نميدونه
سلام. پیشنهاد میکنم برای ps3 بگیری... تفاوت گرافیکی هست اما قیمت به صرفه نیست... بازی خوبیه اما واسه نسل هفتمیا شیرین تره:دی

سلام
چطور میشه از قسمتی از بازی ها فیلم یا عکس گرفت و اون ها رو روی USB ریخت؟
ببخشید من سوالای زیاد و از نظر بعضی ها چرت و پرت میپرسم آخه کنسول قبلیم ps2 بوده و روی اون هم فقط میشد بازی کنی
دکمه share رو بزنی سه تا گزینه میاد یکی اسکرین شات همون لحظه که یه عکس میگیره همون موقع یکی 15 دقیقه قبل بازیتو ضبط میکنه و یکی هم استریم که انلاین بازی کردنتو به دیگران نشون میده
یه ایکون روی ps4 هست عکس دوربین اینا هست برو توی اون فلش رو وصل کن بعد کپی کن توی فلش

سلام
چطور میشه از قسمتی از بازی ها فیلم یا عکس گرفت و اون ها رو روی USB ریخت؟
ببخشید من سوالای زیاد و از نظر بعضی ها چرت و پرت میپرسم آخه کنسول قبلیم ps2 بوده و روی اون هم فقط میشد بازی کنی

دکمه share رو بزنید محیط share باز میشه اونجا میتونید عکسی که گرفتید رو توی دومین کادر از چپ ببینید ، با زدن مثلث میتونید عکس رو ذخیره کنید
برای گرفتن فیلم دو بار پشت سر هم کلید Share رو بزنید و هر وقت خواستید فیلم گرفتن تموم بشه یکبار Share رو بزنید میرید تو محیط share بازم و برای ذخیره ویدئو باید مربع رو بزنید
اینا رو بخواید ببینید میرید تو تنظیمات و بخش System Storage Management اونجا برید به بخش Capture و هرچی که ذخیره کردید رو میبینید
برای کپی داخل فلش مموری هم اول فلش رو فرمت کنید به صورت Fat32 و یه پوشه به اسم PS4 با حروف درشت داخلش بسازید ، به کنسول وصل کنید و داخل همون Capture دکمه Option رو که بزنید میتونید انتقال بدید به فلش هرچیزی که میخواید رو
و اینکه پرسیدن زشت نیست ، نپرسیدن زشته و اسم این تاپیک هم " هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4" به حرف دیگران توجهی نکنید به فکر اطلاعات خودتون باشید

بیشتر بازی های پلی 4 که تو تهران هستن رجین چند هست که بیشتر باشه
برای اکانت ساختن و دی ال سی هاش میپرسم که بعدا مجبور نشم قید پروفایلمو بزنم یکی دیگه درست کنم (( راستی باید بازی با اکانتم هم رجین باشه دیگه هاا نه کنسول؟ ))
برای نصب dlc بله
البته راه alternative این هست که شما احیانا اگر بازیت با ریجنه اکانته اصلیت همخونی نداره میتونی یک اکات هم ریجن با بازی باز کنی و dlc رو بگیری و primary کنی که بشه روی دیگر اکانت نیز استفاده کرد.

بیشتر بازی های پلی 4 که تو تهران هستن رجین چند هست که بیشتر باشه
برای اکانت ساختن و دی ال سی هاش میپرسم که بعدا مجبور نشم قید پروفایلمو بزنم یکی دیگه درست کنم (( راستی باید بازی با اکانتم هم رجین باشه دیگه هاا نه کنسول؟ ))

برای خرید dlc اکانت باید همریجن بازی باشه. فقط همین
من به علت بیشتر بودن بازیای ریجن 2 و اینکه کلن کنسولم ریجن 2ه(میدونم کاملا بی ربطه ولی خوب همینجوری) اکانت ریجن 2 ساختم و الان که میخوام اعتبار بریزم تو اکانتم فهمیدم کارم بس اشتباه بود. کارتای uk تو ایران واقعا کمن

دوستان من وقتی هدست یا مین هندزفری دسته رو به دسته وصل می کنم و بعد دکمه PS رو میگیرم و توی adjust divice میرم و chat voice رو به all voice تغییر میدم.صدایی نمیاد....

اولا که کلا غیر فعال هست و وقتی فیشش رو یکم از دسته میکشم بیرون اون گزینه adjust divice فعال میشه بعدشم وقتی میزارم روی all voice نه از تلویزیون صدا میاد نه از هندزری دسته.

مشکل کجاست....
آپدیت 2.01 رو هم نصب کردم.

rebul database رو هم زدم بازم درست نشد...

مگه هندزفری هر دسته فقط روی خودش کار میکنه ؟؟ یا فرقی نمیکنه و روی هردو کار میکنه ؟؟

هندزفری چه گوشی هایی روی دسته جواب میده که اونارو امتحان کنم شاید از هندزفری باشه....؟؟

rebul database رو هم زدم بازم درست نشد...

مگه هندزفری هر دسته فقط روی خودش کار میکنه ؟؟ یا فرقی نمیکنه و روی هردو کار میکنه ؟؟

هندزفری چه گوشی هایی روی دسته جواب میده که اونارو امتحان کنم شاید از هندزفری باشه....؟؟

واسه z2 ,z رو تست کردم جواب داده
بقیه گوشیام احتمالا کار کنه

دوستان یه سوال مسخره
چیزی تحت عنوان ریجن 1 نداریم درسته؟یعنی هیچ بازی نیست که زیر اون کره مشکلی نوشته باشه 1 نوشته ALL درسته دیگه؟یعنی ریجن 1 همون آل هست در واقع؟
بعد چرا زبان یه بازی ریجن 1 باید به غیر از انگلیسی باشه؟

دوستان وسط بازی The Last of Us میشه درجه سختی بازی رو بالا برد ؟؟؟ :-/

یا باید دوباره بازی رو شروع کنم ؟؟

من و برادزم بازی رو انجام میدیم....الان که من بخوام بازی خودمو ادامه بدم..اگه با یوزر خودم توی PS4 لوگین کنم سیو های مربوط به خودم توی قسمت Load Game میاد یا مال اونم هست ؟؟

دوستان با توجه به اینکه COD:AW برا نسل قبل هم هست اگه رو نسل قبل بازیش کنم و عوضش AC:Unity رو بگیرم چیزی رو جز گرافیک از دست میدم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or