اکانت US هم دارم با اون دانلود کردم الان رو کنسول هستن اما قفل هستن و رو اکانت uk نمیتونم ازشون استفاده کنماره یه اکانت us بسازید و دانلودشون کنید بعد میتونید رو همه اکانتها نصبشون کنید.
اکانت US هم دارم با اون دانلود کردم الان رو کنسول هستن اما قفل هستن و رو اکانت uk نمیتونم ازشون استفاده کنماره یه اکانت us بسازید و دانلودشون کنید بعد میتونید رو همه اکانتها نصبشون کنید.
باید اکانت رو از طریق پریماری اکتیو کنی.اکانت US هم دارم با اون دانلود کردم الان رو کنسول هستن اما قفل هستن و رو اکانت uk نمیتونم ازشون استفاده کنم
باید اکانت رو از طریق پریماری اکتیو کنی.
بله باید اکانت US رو پریماری کنی!اکانت US رو پریماری کنم ؟
در اینصورت تروفی هایی که با اکانت UK میگیرم مشکلی براشون پیش نمیاد و روی US ثبت نمیشن ؟
PS4 بخری بهتره بازی هاش راحتر گیر میاد و بازی دست دوم خیلی بیشتر پیدا میشه نسبت به ایکس باکسبا سلام
من می خواهم یک کنسول بگیرم اما توی انتخاب ps4 و XO گیرکردم و چون تا حالا نه داشتم و نه با کنسول ها بازی کردم و پست های مربوط به هر دو کنسول رو مطالعه کردم هرکدام یک سری مزایا و معایبی دارند و با توجه به شرایط من کدام را پیشنهاد می کنید؟ و بازی های کدام راحت تر گیر میاد؟
خیلی ممنون
ps4 بگیر از همه لحاظ سرتره نسبت به x1 ..بحث اینم نیس چون خودم دارم بهت میگم خودتم بری بررسی کنی میبینی از همه جهات بهترهبا سلام
من می خواهم یک کنسول بگیرم اما توی انتخاب ps4 و XO گیرکردم و چون تا حالا نه داشتم و نه با کنسول ها بازی کردم و پست های مربوط به هر دو کنسول رو مطالعه کردم هرکدام یک سری مزایا و معایبی دارند و با توجه به شرایط من کدام را پیشنهاد می کنید؟ و بازی های کدام راحت تر گیر میاد؟
خیلی ممنون
ps4 بگیر از همه لحاظ سرتره نسبت به x1 ..بحث اینم نیس چون خودم دارم بهت میگم خودتم بری بررسی کنی میبینی از همه جهات بهتره
زیادم فکرتو مشغول نکن که کدومو بگیری ..ps4 رو بگیر و خیالت جمع
فقط مهلت تست بگیر که مشکلی نباشه
1. اطمینان ندارم یکی باشه اما چیزه مهمی نیستش...دوستان من این هفته میخوام بخرم ایشاا..
فقط دو تا سوال
۱. کد های پشت جعبه و پشت کنسول رو که چک می کنم یکی باشن . ولی برای اینکه دسته کنسول هم برای خود بسته بندی هست راهی داره ؟ یعنی پشت خود دسته هم همون کدها هست ؟
۲ . تلویزیونی که میخوام کنسول رو بهش وصل کنم یه LCD ۴۲ اینچ ه که HDMI داره . ولی جدید نیست مدل ش . میخوام ببینم نباید حتما HDMI خاصی داشته باشه ؟ یعنی مدل های جدیدتر .
یه وقت نویز تصویری یا از اینجور مسائل پیش نمیاد ؟
ممنون
شما جواب سوالت رو خودتون دادید عزیز :dآقا یه طرح بود واسه هر 100 دلار خرید 15 دلار کادو میفرستاد
من حالا 400 دلار خرج کردم به من فقط 15 دلار داده میشه راهنمایی کنین جریان چیه ؟
فقط از استور...سلام امكان داره تم از جايي دانلود ونصب كنيم
یه گیزنه هست توی setting که محدود میکنه تعداده بازیا رو روی صفحه اصلی. فقط اونایی که بازی کردی اخریا میشنه بقیش میره توی library ...راهی هست که بشه آیکون بازی رو یه جوری مخفی کرد ؟
چون بازیهای دیجیتالی داره زیاد میشه ، صفحه رو خیلی شلوغ کرده
من استفاده کردم مشکلی نبودهدوستان کسی نمیدونه من چه کار باید بکنم که این مشکل رفع بشه ؟؟
کسی بعد آپدیت جدید از هندزفری دسته استفاده کرده ؟؟
من استفاده کردم مشکلی نبوده
یک rebuild databse انجام بده ببین حل میشه ؟
میگن ps4 احتمال خرابیش زیاده درسته یا زیاد بزرگش کردن؟
فکر کنم باید پاورو 7 ثانیه نگه داری...این rebuild databse که میگی چه کار میکنه ؟؟
چطور باید انجامش بدم...؟؟
پلمپش مثه این بیسکوییت هاست یه نوار داره روش نوشته ps4 اونو میکشی باز میشه اگه اون نوار وجود نداشته باشه طرف دسته 2 قالب کردهسلام یه ادم نکته سنج به من بگه چطور تشخیص بدیم یه بازی ps4 اکبنده ؟ از روی پلمش چه چیز یا طرح خاصی داره ؟