هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه هارد میخوام بخرم برا ps4

خواستم ببینم چه نوع هاردی اسمش چیه دقیقا ؟ :|

بعد میشه از این هارد های اکسترنال به وسیله ی usb وصل کنم به ps4 به جای هارد استفاده کنم ازش ؟ :-?

با اجازه دوستان.... l-)

هارد اکسترنال روی PS4 جواب نمیده.یعنی نمیشه ب عنوان هارد اصلی ازش استفاده کرد....

مظورم از سوال دوم این بود که شما میگین امکان دست دو فرستادن برات هست ( دستگاه رو میگم) وقتی با پلمپ شرکت سونی میفرستن امکانش هست دسته دو بفرستن؟

فقط در صورتی امکانش هست که پلمپ آبی رنگ سونی رو از یه دستگاه دیگه بردارن و به ه کنسول دیگه بچسبونن که کاملا محاله اینکار.

دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی دقیق جوابی نگرفتم

امکانش هست که پلی4 رو به مانیتوری که پورت HDMI نداره وصل کرد؟؟ (با وی جی ای وصل بشه)
اگه هست که کیفیتش چقدر افت می کنه؟؟؟ و اینکه چجوری خروجی صدا گرفت ازش؟؟

من خودم رو این مانیتور 360 و پی اس 3 وصل کردم و مشکلی نداشتم و اصلا هم کیفیت افت نداشته
ولی پلی4 رو آمارشو ندارم

دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی دقیق جوابی نگرفتم

امکانش هست که پلی4 رو به مانیتوری که پورت HDMI نداره وصل کرد؟؟ (با وی جی ای وصل بشه)
اگه هست که کیفیتش چقدر افت می کنه؟؟؟ و اینکه چجوری خروجی صدا گرفت ازش؟؟

من خودم رو این مانیتور 360 و پی اس 3 وصل کردم و مشکلی نداشتم و اصلا هم کیفیت افت نداشته
ولی پلی4 رو آمارشو ندارم

باید یه کابل HDMI To VGA تهیه کنید یا از تبدیل هاش استفاده کنید،کیفیت زیاد تغییری نمیکنه و بالاترین رزولوشنی که مانیتورنتون ساپورت بکنه رو میکنید استفاده بکنید..................
برای صدا اگه از کابل استفاده کنید راهی نیست و باید از هدست یا هدفونی که به دسته وصل میکنید استفاده کنید،اگه هم از تبدیل استفاده کنید میتونید نوعی رو تهیه بکنید که خروجی صدای جداگانه داره و میتونید بهش اسپیکر متصل کنید..............
قیکت کابل حدود 20 تا 25 تومن و تبدیل هم دارای انواع مختلفی هستش از 45 تا 100 که نوعی که خروجی صدا داره حدود 75 تومن قیمت داره...............
موفق باشید./

سلام.
اگه برا یه بازی مثلاً 1 گیگ آپدیت اومده باشه و اونو دانلود کنیم ريال بعداً یه آپدیت جدید بیاد و 200 مگ به اپدیت اول اضافه کنه ، باید آپدیت رو از اول دانلود کرد یا خودش تشخیص میده و فقط اون 200 مگ رو میگیره؟

سلام من یه مشکل دارم تروفی های من هفته پیش 10 هو 99 درصد بود حالا دو تا بازی تموم کردم تروفی هاشم ثبت شده اما 11 نمیشه جریان چیه ؟کسی میدونه

سلام.
اگه برا یه بازی مثلاً 1 گیگ آپدیت اومده باشه و اونو دانلود کنیم ريال بعداً یه آپدیت جدید بیاد و 200 مگ به اپدیت اول اضافه کنه ، باید آپدیت رو از اول دانلود کرد یا خودش تشخیص میده و فقط اون 200 مگ رو میگیره؟
همیشه اپدیت های اخری دانلود میشه.

سلام.

اخرین اپدیتو میگیره
همون 200 مگ

- - -ویرایش - - -

سلام من یه مشکل دارم تروفی های من هفته پیش 10 هو 99 درصد بود حالا دو تا بازی تموم کردم تروفی هاشم ثبت شده اما 11 نمیشه جریان چیه ؟کسی میدونه

منم همین مشکلو دارم
همین امروزم اینجوری شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or