هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خیلیا همین مشکلو دارن اوناهم هرکاری کردن نتونستن وصل بشن به استور رفیقمم همین مشکلو داشت یکی گفت صبر کن برای دفعه اول اینطوریه ولی مال اونم درست نشده فعلا
فکر کنم که باید صبر کنید تا خود سونی مشکلو حل کنه
من یک دور از پی اس ان تو ستینگ ساین اوت شدم دوباره وارد شدم درست شد

سلام دوستان من ودوستم قصد خريد gta v داشتيم اما مثل اينكه من بازيو ميخرم اكانت من بايد هميشه انلاين باشه?!!! يعني جي خلاصه از خريد دو نفره بشيمون شدم اون وقت من ايديمو بدم تروفيهام جي ميشه اضافه ميكنه به ايدي من دوستم تو كنسولش بره? اين ٢ سوالو دارم

سلام دوستان من ودوستم قصد خريد gta v داشتيم اما مثل اينكه من بازيو ميخرم اكانت من بايد هميشه انلاين باشه?!!! يعني جي خلاصه از خريد دو نفره بشيمون شدم اون وقت من ايديمو بدم تروفيهام جي ميشه اضافه ميكنه به ايدي من دوستم تو كنسولش بره? اين ٢ سوالو دارم
بله اکانت دوم باید انلاین بشه برای چک کردن license . همینطوری هست. نه "همیشه انلاین" اما auto خودش چک میکنه اگر دسترسی به نت نباشه بازی قفل میشه .
تروفی هر ایدی مربوط به خودش هست و قابل انتقال نیست.

رفيق اگه adsl داري بازي رو ديجيتالي بگير راحت با واي فاي به كنسول وصل شو خودش هر يك ساعت يكبار license بازي رو چك مي كنه من fifa 15 رو همينطور گرفتم و هيچ مشكلي نداشتم تروفي ها هم ربطي به هم نداره و هر آيدي تروفي هاش جدا است

دوستان برای من هنوز آپدیت 2.00 نیومده. تو system software update هم که میرم مینویسه:
The latest version of the software is already installed!
در صورتی که دستگاه ورژنش 1.76 هست!
به نظرتون دلیلش چیه؟

سلام من دو تا اکانت اصلی رو کنسول دارم. اگر برا یکی که امریکاست پلاس بگیرم رو اون یکی اکانت اصلی که انگلیسه فعال میشه ؟؟؟ چون الان دانلود ها هام که برا انگلیسه تو امریکا هست و تم هایی که برای امریکا گکرفتم رو انگلیسه هست.

بچه ها من اکانتم رو دستگاه sing in میشه ولی وقتی میخوام برم تو استور رو please wiat میمونه
باید چه کار کنم ؟

برو setting
time and date بزن
set using internet تیکشو بزن

- - -ویرایش - - -

سلام من دو تا اکانت اصلی رو کنسول دارم. اگر برا یکی که امریکاست پلاس بگیرم رو اون یکی اکانت اصلی که انگلیسه فعال میشه ؟؟؟ چون الان دانلود ها هام که برا انگلیسه تو امریکا هست و تم هایی که برای امریکا گکرفتم رو انگلیسه هست.

باید primary کنی اکانت امریکاتو

درود
دوستان داخل پک بازی last of us چیز خاصی به جز همون بروشوری که تو همه بازی ها هست، چیز دیگه ای هم هستش؟
و
یک سوال دیگه
بازی پسر بدنام رو ریجن 2 دارم، ریجن اکانتم 1 هست، بهتره اکانت ریجن 2 بسازم و بعد بازی کنم؟؟؟
سپاس

درود
دوستان داخل پک بازی last of us چیز خاصی به جز همون بروشوری که تو همه بازی ها هست، چیز دیگه ای هم هستش؟
و
یک سوال دیگه
بازی پسر بدنام رو ریجن 2 دارم، ریجن اکانتم 1 هست، بهتره اکانت ریجن 2 بسازم و بعد بازی کنم؟؟؟
سپاس

نه چیز دیگه نیست منم فقط همونو داشتم
اگه میخوای dlc دانلود کنی بساز وگرنه مشکلی نداره

اره دیگه همین اکتیوه
میری ستینگو psn و میزنی activate میکنی
اگه این کارو کردی پس رو اکانت uk هم فعال میشه پلاست
الان اخه uk هم اکتیوه. پلاس برا us بگیرم اونم پلاس میشه. با توجه به اینکه دانلود بازی هام رو انگلیس بوده رو امریکا هست و تم های اپدیت جدید رو هم که برای امریکا گرفتم رو انگلیس هست.

بعد ps4 امروز رفتم یه ایکس وان گرفتم که ببینم چی زده اخه اینقدر ادعا داره
فقط اینو بگم که به جا کنسول میرفت ادوات بادی بیلدینگ میساخت موفق تر بود نمیشه کنسول رو جابجا کرد نمیدونم چند کیلو هستش خدا شاهده کتفم درد گرفت تا خونه :D
الانم که لنگ آپدیت هستش سرور مشکل داره

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

الان اخه uk هم اکتیوه. پلاس برا us بگیرم اونم پلاس میشه. با توجه به اینکه دانلود بازی هام رو انگلیس بوده رو امریکا هست و تم های اپدیت جدید رو هم که برای امریکا گرفتم رو انگلیس هست.

هردوش اکتیوه!!؟؟
نمیشه که باید یکیش اکتیو باشه
اگه میخوای برای us پلاس بگیری و میخوای که رو uk هم share بشه باید us رو اکتیو کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or