هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من با ایترنت گوشی اومدم انقد نت ضعیفه نمیتونم ص قبولو بخونم ببخشید اگ سوالم تکراریه راستش من تا پنجشنبه ps4 میگیرم
ب نظر شما ریجن چند بگیرم؟( خودم نمیدونم کدومو بگیرم ):-/
با فروشنده صحبت کردم گفت ریجن 3 بگیر خوبه ب نظر شما چیکار کنم؟

سلام من با ایترنت گوشی اومدم انقد نت ضعیفه نمیتونم ص قبولو بخونم ببخشید اگ سوالم تکراریه راستش من تا پنجشنبه ps4 میگیرم
ب نظر شما ریجن چند بگیرم؟( خودم نمیدونم کدومو بگیرم ):-/
با فروشنده صحبت کردم گفت ریجن 3 بگیر خوبه ب نظر شما چیکار کنم؟
بحس ریجن رو تموم کنید دیگه اه اه
دسامبر ۲۰۱۳ ریجن ۱ رو نباید بگیری که دیگه گیر نمیاد

ممنون دوست گلم ک اینقدر با حوصله توضیح دادی از لحاظ بازیها ک صد در صد 4 بهتره من منظورم بیشتر توو زمینه قیمت کنسول سخت افزار کیفیت بهتر بازیها قیمت بازیها و اینکه بازی کردن با کدومشون راحتتره چون شنیدم بازیهای 1 رو باید ی آپدیت طولانی اولش انجام بدی.ممنون میشم اگه اینارم توضیح بدی.دست گلتک درد نکنه.
ببين مهم ترين مسئله همون بازياست. قيمت كه كاملا برابرن (البته ps4 رو تقريبا شايد ١٠٠تومن ارزون تر گير بياري). قيمت بازي ها هم برابره وليتو ايران بازي هاي x1 شايد يكم گرون تر باشه. البته به علت اينكه ps4 داراي ايران بيشترن بهتر ميتوني بازي هاتو تعويض كني .
سخت افزار هم با اينكه ps4 قوي تره ولي خيلي بفكرش نباش چون دو كنسول با هم به نسل بعد خواهند رفت هرچند كيفيت بازيا الان توي ps4 بهتره ولي توي x1 هم خيلي خوبه (البته برخي از بازيا كيفيتشون كاملا برابر بوده مثل ufc -nfs - fifa وچن بازي معدود روي x1 بهتر بودن مثل ولفنشتاين)
راحتي هم اصلا فرقي ندارن! اون آبديت هم كاملا دروغه! فق موقع بازي انلاين بايد اخرين اپديت بازي رو حتما نصب كني كه اين تو هر دو كنسول هست! البته x1 يك آپديت داره كه موقع روشن شدن برا بار اول بايد انجام شه ولي ديگه اپديت اجباري نداره!
اميد وارم تونسته باشم كمكت كنم
كمكي بود در خدمتم

درود . . . دوستان از کجا میشه ریجن خود بازی رو فهمید؟ کنسول رو بلدم بازی رو نه ؟! :d
پشته بسته مثل همون حالت علامتی که روی کنسول میخوره خورده
اگر نه که از روی درجه سنی هم میشه تشخیص داد

دوستان اگه الان کنسول رو بخریم ؛ احتیاج به آپدیت داره ؟
بعد خونه میشه انجام داد دیگه ؟

آخه بعضی از این مغازه دارا انگار پول آپدیت هم میگیرن
بهتره اپدیت بشه.
یه سری بازیا اپدیت رو داره اما لزوما اپدیت اخری نیست

لازم نیست پول بهشون بدی
اپدیت کردن بسیار ساده هست
کنسول به نت وصل باشه خودش دانلود میکنه ... اگر نه که خودتم میتونی دانلود کنی

سلام دوستان خبری از هک نیست
خیر
منتظره هک نباش تا چند سال دیگه
فکر نمیکنم برای این نسل خبری از هک باشه
خیلی از قابلیتهای این کنسول بیشتر به انلاین وابسته هست و بازیاش
فکر نمیکنم هک فایده داشته باشه در کل...

پشته بسته مثل همون حالت علامتی که روی کنسول میخوره خورده
اگر نه که از روی درجه سنی هم میشه تشخیص داد

بهتره اپدیت بشه.
یه سری بازیا اپدیت رو داره اما لزوما اپدیت اخری نیست

لازم نیست پول بهشون بدی
اپدیت کردن بسیار ساده هست
کنسول به نت وصل باشه خودش دانلود میکنه ... اگر نه که خودتم میتونی دانلود کنی

خیر
منتظره هک نباش تا چند سال دیگه
فکر نمیکنم برای این نسل خبری از هک باشه
خیلی از قابلیتهای این کنسول بیشتر به انلاین وابسته هست و بازیاش
فکر نمیکنم هک فایده داشته باشه در کل...
خیلی ممنون به خاطر پاسختون .
یعنی به جز هزینه ی خود کنسول ؛ هیچ چیز دیگه ای نیست که بتونن موقع فروش بهش اضافه کنن ؟

آخه میدونید چیه . مثلا گوشی که میرید بخرید سعی می کنن با یه ترفندی قیمت رو خیلی ارزون بگن که مشتری رو بکشن تو مغازه ؛ بعد آخرش هزار جور هزینه ی جور واجور بهش اضافه می کنن .

میخواستم بدونم اینجا دیگه اونجوری نیست و از هرکدوم که ارزون تر میداد ؛ بخریم دیگه ؟

ممنون

خیلی ممنون به خاطر پاسختون .
یعنی به جز هزینه ی خود کنسول ؛ هیچ چیز دیگه ای نیست که بتونن موقع فروش بهش اضافه کنن ؟

آخه میدونید چیه . مثلا گوشی که میرید بخرید سعی می کنن با یه ترفندی قیمت رو خیلی ارزون بگن که مشتری رو بکشن تو مغازه ؛ بعد آخرش هزار جور هزینه ی جور واجور بهش اضافه می کنن .

میخواستم بدونم اینجا دیگه اونجوری نیست و از هرکدوم که ارزون تر میداد ؛ بخریم دیگه ؟

ممنون
هیچ هزینه جور واجوری الا قیمت کنسول لازم نیست بهش اضافه بشه
اپدیت و این مساعل بسیار ساده هست و شما جز 2-3 تا کلیک در حده yes - ok - next زدن کاره دیگه ای نمیکنی که بخوای هزینه اضافه ای برای کلیک کردن پرداخت کنی.

سلام...

دوستان اگر خدا بخواد قصد خرید PS4 رو دارم در آینده ای نه چندان دور

سوالم اینه که چه نسخه ای رو بگیرم خوبه؟؟ ریجن 1 2 یا 3؟ آحه شنیدم که ریجن 3 اصلا خرابی نداره و این حرف ها و جدیدا هم در محیط نت واژه های "تولید 3ماهه دوم 2014" رو میبینم

خواستم کمی راهنماییم کنید

با تشکر

سلام...

دوستان اگر خدا بخواد قصد خرید PS4 رو دارم در آینده ای نه چندان دور

سوالم اینه که چه نسخه ای رو بگیرم خوبه؟؟ ریجن 1 2 یا 3؟ آحه شنیدم که ریجن 3 اصلا خرابی نداره و این حرف ها و جدیدا هم در محیط نت واژه های "تولید 3ماهه دوم 2014" رو میبینم

خواستم کمی راهنماییم کنید

با تشکر

نه گذشت اون خرابی ها.فرقی ندارن.
سعی کن گول گارانتی نخوری یه 100-200 هم کلاه سرت بزارن.الان آک ریجن 1 تو اصفهان 1400 که گرونشه.

نه گذشت اون خرابی ها.فرقی ندارن.
سعی کن گول گارانتی نخوری یه 100-200 هم کلاه سرت بزارن.الان آک ریجن 1 تو اصفهان 1400 که گرونشه.

نه گارانتی ها رو که اصلا قبول ندارم ولی این تاریخ تولید ها و خرابی های سری اول کمی ذهنم رو درگیر کرده بود

ممنون از جوابت

دوستان اگر بخوام ps4 بگیرم بهتره ریجین 2 باشه یا 1؟
تا جایی که میدونم بیشتر تو انلاین تاثیر داره درسته؟پینگ؟
اینم درسته که میگن بازی ریجین 1 میتونه رو ps4 ریجین 2 بازی کرد؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دوستان اگر بخوام ps4 بگیرم بهتره ریجین 2 باشه یا 1؟
تا جایی که میدونم بیشتر تو انلاین تاثیر داره درسته؟پینگ؟
اینم درسته که میگن بازی ریجین 1 میتونه رو ps4 ریجین 2 بازی کرد؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام عزیز
خیر درست نیست. ریجن دستگاه تاثیری توی میزان کیفیت نت نداره
میزان کیفیت پینگ بسته به نته خودت داره
بازیهای Ps4 به صورت فیزیکی region locked ندارن ... فقط Online content ها دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or