هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان هر اکانت روی چند تا ps4 پرایمری میشه؟
هر اکانت فقط یک Ps4 رو به عنوانه primary قبول میکنه - برای فعال سازی به عنوانه primary روی دستگاه دیگه بایستی روی دستگاه اولی de-active بشه.
هر ps4 تا 15 پروفایل رو میتونه داشته باشه و هر 15 تا هم میتونن primary بشن.

دوستان اگه من و دوستم یک بازی رو دیجیتالی بخریم رو یک اکانت و هر دومون تو اون اکانت ساین ان بشیم و آنلاین بازی کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان اگه من و دوستم یک بازی رو دیجیتالی بخریم رو یک اکانت و هر دومون تو اون اکانت ساین ان بشیم و آنلاین بازی کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

نمیتونید. وقتی شما با اکانت خودتون دارید بازی میکنید و اون فرد میاد و اکانت شما رو توی PS4 خودش ساین این میکنه شما رو میندازه بیرون! باید از گیم شرینگ استفاده کنید تا هر دوتون بتونید بازی کنید

نمیتونید. وقتی شما با اکانت خودتون دارید بازی میکنید و اون فرد میاد و اکانت شما رو توی PS4 خودش ساین این میکنه شما رو میندازه بیرون! باید از گیم شرینگ استفاده کنید تا هر دوتون بتونید بازی کنید
میشه توضیح بدید چجوریه؟

سلام من می خوام تو این هفته ps4 بخرم از تهران، میشه راهنمایی بکنید تاریخ ساخت از کجای دستگاه ببینم، مطمئن بشم ۲۰۱۴ هست یا نه، دوم اینکه از کجا بخرم قیمتش مناسبتر باشه و سرم کلاه نزارن، ریجن ۱و ۲ در حال حاضر فرقی با هم دارن از نظر مشکلات خرابی منظورم هست.

با سلام.
من سه روز پيش ps 4 گرفتم با بازي tlou.وقتي بازيو گذاشتم گفت اپديت ميخواد.از اونجايي كه جايي كه من بودم اينترنت نداشت كنسل زدم.ولي بازيو برام نياورد.بعد اپديتو اوكي كردم و با اينكه اونجايي كه بودم اينترنت نداشت اپدين نصب شد.چرا و جگونه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or