evilwhitin
کاربر سایت
این پشت جعبه ریجن جاپن یه کره زمین هست فقط عدد 2 زده یا چیزه دیگه هم زده که معلوم بشه با 2 اروپا فرق داره؟
نمیتونی از dlc ها استفاده کنی
باید اکانت 2 بسازی و اونجا دانلود کنی و توی اکانت 1 بازی کنی . باید dlc ها رو از اکانت دو هم بخری اگر میخوای بخری.

اگر دوست داری میتونی اکانتت رو نگه داریآقا من کلا گیج شدم یعنی برم از اول ایدی بسازم پس dlc ها چی
uk باید بسازم واسه ریجن 2؟ میشه سیوهامو انتقال بدم به جدیده؟ راه دیگه ای نی؟
خیر متاسفانه این قابلیت هنوز اضافه نشده ...یه سوال کوچیک
نمیشه رو ps4 اهنگی فیلمی عکسی چیزی بریزم از طریق هارد اکسترنال یا یه چیز دیگه!؟ هیچ راهی نی یه آهنگ حتی گوش بدیم اون اپ موزیکشم که هیلتره !
خیلی چیز مهمیه . نخردوستان اگه سریال پشت جعبه با سیال پشت دستگاه یکی نباشه تباید اصلا خرید کرد؟یا چیزه مهمی نیست.ممنون.
دوستان چطوری از روی خوده ps4 نه جعبه کنسول میشه ریجن رو تشخیص داد,
خیلی چیز مهمیه . نخر
- - -ویرایش - - -
دوستان اگر یک بازی فری پلاس رو با اکانت امریکا دانلود کنیم بعد پلاس اکانتمون تموم شه با پلاس ژاپن پلی میشه ؟
ریجن 2 اروپا تاریخ تولید داره به صورت 4A نوشته شده 4 یعنی 2014 A یعنی سه ماه اولسلام بچه ها یه سوالی داشتم
امروز رفتم توپخونه میگن ریجن 2 تاریخ تولید نداره
ولی رجن 1 تاریخ تولیدش مشخصه
بعدش یه سایت خرید آنلاین هست که معتبرترین سایت آنلاین تو ایران
اوونا دارن با یه هفته مهلت تست به نظرتون چیکار کنم از کی بگیرم؟
اره ولی باید primy کنی اکاننت رو
PRIMARY کردن یک اکانت دارای PLUS تنها در جهت به اشتراک گذاشتن قابلیت online برای دیگر اکانتها هست نه قابلیت کلی plus . بازیهای دانلود شده با این اکانت برای دیگر اکانتها هم فعال و قابل استفاده خواهند بوددوستان اگر یک بازی فری پلاس رو با اکانت امریکا دانلود کنیم بعد پلاس اکانتمون تموم شه با پلاس ژاپن پلی میشه ؟