هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمیتونی از dlc ها استفاده کنی
باید اکانت 2 بسازی و اونجا دانلود کنی و توی اکانت 1 بازی کنی . باید dlc ها رو از اکانت دو هم بخری اگر میخوای بخری.

آقا من کلا گیج شدم یعنی برم از اول ایدی بسازم پس dlc ها چی :-s

uk باید بسازم واسه ریجن 2؟ میشه سیوهامو انتقال بدم به جدیده؟ راه دیگه ای نی؟

آقا من کلا گیج شدم یعنی برم از اول ایدی بسازم پس dlc ها چی :-s

uk باید بسازم واسه ریجن 2؟ میشه سیوهامو انتقال بدم به جدیده؟ راه دیگه ای نی؟
اگر دوست داری میتونی اکانتت رو نگه داری
ببین برای 4 یه قابلیتی گذاشتن که یک اکانت میتونه یک کنسول رو به عنوانه primary انتخاب کنه و این باعث میشه محتوای خریداری شده توسط اکانت primary به بقیه اکانتها به اشتراک گذاشته بشه
حالا اگر دوست نداری اکانت 1 رو از دست بدی یه ریجن 2 میسازی dlc رو میخری با اون و روی ریجن 1 بازی میکنی
متاسفانه save ها قابلیت انتقال از اکانت به اکانتی نداره
برای همین این راه حل رو گفتم

اگر مشکلی نداری که میتونی کلا اکانت 2 بسازی و با اون بازی رو شروع کنی.

یه سوال کوچیک

نمیشه رو ps4 اهنگی فیلمی عکسی چیزی بریزم از طریق هارد اکسترنال یا یه چیز دیگه!؟ هیچ راهی نی یه آهنگ حتی گوش بدیم اون اپ موزیکشم که هیلتره !

یه سوال کوچیک

نمیشه رو ps4 اهنگی فیلمی عکسی چیزی بریزم از طریق هارد اکسترنال یا یه چیز دیگه!؟ هیچ راهی نی یه آهنگ حتی گوش بدیم اون اپ موزیکشم که هیلتره !
خیر متاسفانه این قابلیت هنوز اضافه نشده ...
اون برنامه هم نیاز به پرداخت ماهانه داره

دوستان فروشنده میگه 1480راضیش میکنم به 1450 بازی دسته دوم می ده 70هزار تومان بازی دسته دوم تست میکنه می ده به نطرتون این شرایط من فردا باید برم بیانه 100 تومان بدم دستگاه برام بیاره لطفا منو راهنمایی کنید

سلام بچه ها یه سوالی داشتم
امروز رفتم توپخونه میگن ریجن 2 تاریخ تولید نداره
ولی رجن 1 تاریخ تولیدش مشخصه
بعدش یه سایت خرید آنلاین هست که معتبرترین سایت آنلاین تو ایران
اوونا دارن با یه هفته مهلت تست به نظرتون چیکار کنم از کی بگیرم؟

دوستان اگه سریال پشت جعبه با سیال پشت دستگاه یکی نباشه تباید اصلا خرید کرد؟یا چیزه مهمی نیست.ممنون.
خیلی چیز مهمیه . نخر

- - -ویرایش - - -

دوستان اگر یک بازی فری پلاس رو با اکانت امریکا دانلود کنیم بعد پلاس اکانتمون تموم شه با پلاس ژاپن پلی میشه ؟

دوستان چطوری از روی خوده ps4 نه جعبه کنسول میشه ریجن رو تشخیص داد,

اگه تاریخش رو به این صورت مثلا نوشته بود جولای 2014 یعنی مال امریکا

اگه تاریخ رو به صورت 4A نوشته بود یعنی مال اروپا

اگه ننوشته باشه یعنی مال ژاپن

- - -ویرایش - - -

خیلی چیز مهمیه . نخر

- - -ویرایش - - -

دوستان اگر یک بازی فری پلاس رو با اکانت امریکا دانلود کنیم بعد پلاس اکانتمون تموم شه با پلاس ژاپن پلی میشه ؟

اره ولی باید primy کنی اکاننت رو

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها یه سوالی داشتم
امروز رفتم توپخونه میگن ریجن 2 تاریخ تولید نداره
ولی رجن 1 تاریخ تولیدش مشخصه
بعدش یه سایت خرید آنلاین هست که معتبرترین سایت آنلاین تو ایران
اوونا دارن با یه هفته مهلت تست به نظرتون چیکار کنم از کی بگیرم؟
ریجن 2 اروپا تاریخ تولید داره به صورت 4A نوشته شده 4 یعنی 2014 A یعنی سه ماه اول

اما ریجن 2 ژاپنه که تاریخ تولید نداره نه اروپا البته تمام کنسول های ژاپنی ساخت 2014 هستند

اره ولی باید primy کنی اکاننت رو

PRIMARY کردن یک اکانت دارای PLUS تنها در جهت به اشتراک گذاشتن قابلیت online برای دیگر اکانتها هست نه قابلیت کلی plus . بازیهای دانلود شده با این اکانت برای دیگر اکانتها هم فعال و قابل استفاده خواهند بود
با توجه به اینکه سونی این رو گفته ( به FAQ رسمی مراجعه کنید )
پس فک میکنم بازیهای پلاس اکانت شما غیر فعال خواهند بود تا اینکه پلاس رو دوباره برای امریکا فعال سازی کنید. پلاس جاپن میشه پلاس جاپن و بازیهای خودش فقط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or