لن رو وصل کن به کنسول برو توی network گزینه کانکت LAN رو بزن بعد بذار روی easy خودش کانکت میشهبچه ها میخوام با کابل لن وصل شم اما اینجوری میشه![]()
مودمت اوتو کانکته یا نه؟
لن رو وصل کن به کنسول برو توی network گزینه کانکت LAN رو بزن بعد بذار روی easy خودش کانکت میشهبچه ها میخوام با کابل لن وصل شم اما اینجوری میشه![]()
ای اتوکانکت که گفتی یعنی چهلن رو وصل کن به کنسول برو توی network گزینه کانکت LAN رو بزن بعد بذار روی easy خودش کانکت میشه
مودمت اوتو کانکته یا نه؟
یعنی * k
یعنی میخوای با pc وصل بشی یوزر پس میدی یا خودش کانکته دیگه؟ای اتوکانکت که گفتی یعنی چه
خودش کانکتیعنی میخوای با pc وصل بشی یوزر پس میدی یا خودش کانکته دیگه؟
خب پس پست بالا رو بخون هر کار گفتم انجام بده کانکت میشهخودش کانکت
با مشکل اتو ریجکت مواجه شدم.چیکار کنم؟
سوال اضطراری من برای خرید فروشنده میگه 1/5ولی قیمت 1/4000توشهر من هم یه فروشنده بیشتر نیست منم میدونم شما هم وفروشنده هم میدونه قیمت 1.40000 الان به نظرتون چکار کنم چطوری راضی کنم به قیم واقعی بده بهم ممنون
دوستان دیروز خواستم بخرم اما به مشکل بر خوردم
هیچکدوم از فروشندها دستگاشون پلمپ نبود و همگی باز شده بودن
قیمتاشونم از1500تا1700
میگن فقط تست کردن که خراب نباشه
نظرتون چیه؟
بعد کدوم ریجن استورش واسه ما بدون مشکله؟
الان معتبر ترین فروشگاه ها برای خرید برای من شهرستانی کدام من فقط مشکل اعتماد سازی دارم چون 1.400 میریزم ممکن دیگه پولم بره توشهرستان ودستم هم به جای بند نیست![]()
اینو گوگل کن:restaurants in somewhereسلام دوستان
من میخوام یک آیدی psn درست کنم میخواستم بدونم ادرس کجا رو وارد کنم که برای خرید بازی به صورت دیجیتال لازم نباشه مالیات پرداخت کنم؟
خیلی ممنون
ذوستان این قضیه پچ دی وان چیه دیگه.که اگه نباشه هیچ کاری نمیشه انجام داد.ما که اینترنت نداریم باید چیکار کنیم؟ممنون.
ریجن یک مال امریکا ریجن 3 مال کشور های اسیاییدوستان فرق ریجن 3 با 1 در چیه؟
غیر دایره و ضربدر
خود سونی چند وقت پیش یک ویدئو واسه این مشکل منتشر کرده...
بر طبق گفته ی خود سونی 15 دقیقه کابل برق کنسول رو از برق جدا کن و بعد وصل کن باید درست بشه..
ویدئوش رو پیدا کردم لینکش رو میزارم
نمیدونم کدوم استان و یا شهر هستی ولی خوب من که خوزستانیم و از اهواز خریدم پلمپ آبیه سونی بود تولید ماه april هم بود یعنی 2 ماه پیش 1400 گرفتم , 1300 هم فروشنده های دیگه میگفتن ولی چسب پول به جعبه زده بودن و پلمپ نبود :d
بگردی پلمپ ـبیه سونی هست میتونی بخری نبود هم پلمپ شیشه ایی رنگ بگیر که چسبشون حالت نیم کره اییه مشکلی نداره فقط باید دقت کنی که از قبل روکش جعبه روی چسب نچسبیده باشه که در اونصورت مشخص میکنه قبلا باز شده...
اگر برات مشکلی نیست بیا پاساژ نخل خوزستان بگیر کلا اون پاساژ مخصوصه گیمه کلی فروشنده هم هست....قیمت هاش از جاهای دیگه ارزونتره و هم اینکه مسقیمن خودشون با کشتی از دبی میارن ...بازی هم با 10 تومن عوض میکنند هم بازی ایی که باشه...دوست داشتی بگوآدرس ا شمار تلفن بدم زیاد هم روی اعتماد سازی و اینا حساس نباش...