هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام اساتید
من الان xbox 360 دارم می خواهم یک ps4 بخرم در مورد اونم اطلاعاتم از یک گاو هم کمتره اگه دوستان لطفی کنند و یک توضیحی بدن که چیا موقع خرید مهمه چه ریجنی و ... (که خودتون بهتر میدونید چیا مهمه) به من هم بگن لطف کردند ممنون

ریجن ها با هم فرقی ندارند منتهی مال ژاپن دکمه x و o برعکس به جز این فرقی نداره

اگه خواستی ریجن 1 و 2 بگیر . یک مال امریکا دو مال اروپا

حتما مال 2014 باشه به فروشنده بگو تاریخشو حتما نشونت بده پشت کنسول زیر قرار داره مال اروپا به صورت مثلا 4A ، چهار یعنی مال 2014 اما مال امریکا همون ریجن

یک به صورت 2014 نوشته شده

قیمتش الان نهایتا 1400 مواظب باش بیشتر بهت نندازند

حتما از پلب بودن دستگاه هم اطمینان پیدا کن ;)

48 ساعت هم مهلت تست تعویض بگیر که اگه مشکلی پیش اومد پسش بدی :d

- - -ویرایش - - -

ذوستان بازی infamous second son با first light فرقی دارن یا نه؟اگه اره چه فرقایی؟ممنون.

second son و first light از لحاظ داستانی و گیم پلی با هم فرق میکنند تو سکند سان نقش یه پسر رو بازی میکنی اما تو first light نقش یه دختر

در ضمن first light تقریبا میشه گفت حکم dlc رو داره تا یه بازی کامل

سکند سان گیم پلی بیشتری داره اما first light خیلی کمتر نسبت به اون

دوستان امروز خواستم یکی از بازی هام رو توی دستگاه بذارم وقتی که اجرا شد بعد از چند ثانیه ارور داد که دیسک ناخواناست و تف کرد بیرون دیسک رو:|

دیسک رو هم هرکاری کردم درست نشد تا این که یه بار بازی رو delete کردم از روو دستگاه و گذاشتم دوباره نصب شد و این بار اجرا شد بازی

اما این پایان مشکلم نبود..وقتی که از منوبازی وارد خود بازی میشدم یه صدای عجیبی از توی دستگاه در میومد و فقط هم وقتی اون رو اجرا میکردم این صدا درمیومد و توی بازی های دیگه اصلا این طور نبود
(یه صدای تق تق به صورت ملایم میده)

حالا واسه شما هم پیش اومده؟ من خیلی نگران شدم:-s اخه خود دیسک هم سالمه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اپدیت: الان دوباره اجرا خواستم بکنم دوباره ارور داد:|

آخرین ویرایش:
دوستان امروز خواستم یکی از بازی هام رو توی دستگاه بذارم وقتی که اجرا شد بعد از چند ثانیه ارور داد که دیسک ناخواناست و تف کرد بیرون دیسک رو:|

دیسک رو هم هرکاری کردم درست نشد تا این که یه بار بازی رو delete کردم از روو دستگاه و گذاشتم دوباره نصب شد و این بار اجرا شد بازی

اما این پایان مشکلم نبود..وقتی که از منوبازی وارد خود بازی میشدم یه صدای عجیبی از توی دستگاه در میومد و فقط هم وقتی اون رو اجرا میکردم این صدا درمیومد و توی بازی های دیگه اصلا این طور نبود
(یه صدای تق تق به صورت ملایم میده)

حالا واسه شما هم پیش اومده؟ من خیلی نگران شدم:-s اخه خود دیسک هم سالمه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اپدیت: الان دوباره اجرا خواستم بکنم دوباره ارور داد:|

سلام

شما با مشکل اتو ایجکت مواجهه شدید که اکثرا دارن پس جای نگرانی نیس فقط هر بار این طوری شد سیم برقشو 10 دقیقه بکشید بیرون ;)

سلام

شما با مشکل اتو ایجکت مواجهه شدید که اکثرا دارن پس جای نگرانی نیس فقط هر بار این طوری شد سیم برقشو 10 دقیقه بکشید بیرون ;)

من این کارو همین الان میکنم اگه واسه من جواب بده به شما یه مغز و قلب سالم بدهکار میشم#:-s

دوستان تایپکی سراغ ندارید ، که جزیی ترین ، موارد دستگاه ps4 بگه ؟ تازه خریدم ، هنوز چیزی نمیدونم کنجکاوم اطلاعاتم بره بالا ،
مثلا هنگام روشن شدن جراغ ابی میشه ، هنگام خاموشی زرد ، و هنگام stand bye سفید درسته ؟
عین ،ps3 باید برای خاموش کردن چند ثانیه دکمه نگه داشت؟
بعد دسته هم led ایش تو بازی های متفاوت رنگش تغییر میکنه
و موارد تنظیماتش و ستینگش بزای تصویر و خاموش شدن و..

اگه اپدیت هر بازیو نگیریم نمیشه اون بازیو کامل انجام داد؟یعنی باگ توش هست اذیت میکنه.حتما باید اپدیتشو گرفت تا بدونه مشگل بشه بازی کرد یا نه احتیاجی نیست.ممنون

سلام . من 14 روز پیش یه اکانت ژاپن ساختم برای پلاس 14 روزه که اوکی شد و امروز تموم شد
الان هم یکی ساختم علامت پلاس اومده ولی وقتی میخوام انلاین بزنم میگه پلاس بگیرید . امکان داره پریمری نشده باشه با اکانت خودم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or