ahmad_reza
کاربر سایت
من 3500 خریدم اصفهان جفتی11 تومن چه خبره ...... جفتی 5 تومنه !!!
من 3500 خریدم اصفهان جفتی11 تومن چه خبره ...... جفتی 5 تومنه !!!
مدل استاندارد معمولى هم دارهسلام.این ریجن 2 جاپن همش باندل هست؟مدل استاندارد عادی نداره؟ممنون.
سلام اساتید
من الان xbox 360 دارم می خواهم یک ps4 بخرم در مورد اونم اطلاعاتم از یک گاو هم کمتره اگه دوستان لطفی کنند و یک توضیحی بدن که چیا موقع خرید مهمه چه ریجنی و ... (که خودتون بهتر میدونید چیا مهمه) به من هم بگن لطف کردند ممنون

ذوستان بازی infamous second son با first light فرقی دارن یا نه؟اگه اره چه فرقایی؟ممنون.
گزینه re-installation توی safe mode هست . باید فریمور رو توی فلش بریزی.برای نصب مجدد فریم ور چه کارهایی باید انجام بدم؟
ذوستان بازی infamous second son با first light فرقی دارن یا نه؟اگه اره چه فرقایی؟ممنون.[/Q UOTE]
first light در واقع dlc بازى infamous ss حساب مى شه ولى چون مدت زمانش نسبت به dlc هاى ديگه بيشتره تو اروپا رو ديسک هم عرضه شده

اخه خود دیسک هم سالمه
دوستان امروز خواستم یکی از بازی هام رو توی دستگاه بذارم وقتی که اجرا شد بعد از چند ثانیه ارور داد که دیسک ناخواناست و تف کرد بیرون دیسک رو
دیسک رو هم هرکاری کردم درست نشد تا این که یه بار بازی رو delete کردم از روو دستگاه و گذاشتم دوباره نصب شد و این بار اجرا شد بازی
اما این پایان مشکلم نبود..وقتی که از منوبازی وارد خود بازی میشدم یه صدای عجیبی از توی دستگاه در میومد و فقط هم وقتی اون رو اجرا میکردم این صدا درمیومد و توی بازی های دیگه اصلا این طور نبود
(یه صدای تق تق به صورت ملایم میده)
حالا واسه شما هم پیش اومده؟ من خیلی نگران شدماخه خود دیسک هم سالمه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اپدیت: الان دوباره اجرا خواستم بکنم دوباره ارور داد![]()

سلام
شما با مشکل اتو ایجکت مواجهه شدید که اکثرا دارن پس جای نگرانی نیس فقط هر بار این طوری شد سیم برقشو 10 دقیقه بکشید بیرون![]()