هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه اپدیت هر بازیو نگیریم نمیشه اون بازیو کامل انجام داد؟یعنی باگ توش هست اذیت میکنه.حتما باید اپدیتشو گرفت تا بدونه مشگل بشه بازی کرد یا نه احتیاجی نیست.ممنون
بستگى به خوده بازى داره ولى اکثر بازى ها نيازى ندارن که حتما اپديت شن

میشه دسته رو بزنیم به pc و لپتاپ تا شارژ بشه یا خود ps4 ولتاژ خاصی میده بهش؟
ميشه به لپتاپ وصل کرد مشکلى نداره

Last edited by a moderator:
میشه دسته رو بزنیم به pc و لپتاپ تا شارژ بشه یا خود ps4 ولتاژ خاصی میده بهش؟
مشکلی نداره
خودم دسته رو با لپتاپ شارج کرد _×_×_×_

سلام . من 14 روز پیش یه اکانت ژاپن ساختم برای پلاس 14 روزه که اوکی شد و امروز تموم شد
الان هم یکی ساختم علامت پلاس اومده ولی وقتی میخوام انلاین بزنم میگه پلاس بگیرید . امکان داره پریمری نشده باشه با اکانت خودم ؟
اکانت رو برو از توی Setting اونجا primary کن باید ok بشه :)

دوستان تایپکی سراغ ندارید ، که جزیی ترین ، موارد دستگاه ps4 بگه ؟ تازه خریدم ، هنوز چیزی نمیدونم کنجکاوم اطلاعاتم بره بالا ،
مثلا هنگام روشن شدن جراغ ابی میشه ، هنگام خاموشی زرد ، و هنگام stand bye سفید درسته ؟
عین ،ps3 باید برای خاموش کردن چند ثانیه دکمه نگه داشت؟
بعد دسته هم led ایش تو بازی های متفاوت رنگش تغییر میکنه
و موارد تنظیماتش و ستینگش بزای تصویر و خاموش شدن و..
یه تاپیک کلی هست بیرون همینجا اگر سرچ میکردی
جزعی ترین موارد منظورت چی هست ؟
بله هنگام بوت پالسه ابی میده . هنگامه استفاده سفید. . هنگامه Standby هم زرد و هنگامه خاموش هم که هیچی. هنگام overheat هم قرمز میده .
بستگی به بازی داره.
داخل setting مراجعه کنید. همه تنظیماته لازمه اونجا هست. شما یه مقدار وقت بزارید خودتون امتحان کنید اگر مشکلی بود مطرح کنید.
موفق باشی عزیز :)

دوستان امروز خواستم یکی از بازی هام رو توی دستگاه بذارم وقتی که اجرا شد بعد از چند ثانیه ارور داد که دیسک ناخواناست و تف کرد بیرون دیسک رو:|

دیسک رو هم هرکاری کردم درست نشد تا این که یه بار بازی رو delete کردم از روو دستگاه و گذاشتم دوباره نصب شد و این بار اجرا شد بازی

اما این پایان مشکلم نبود..وقتی که از منوبازی وارد خود بازی میشدم یه صدای عجیبی از توی دستگاه در میومد و فقط هم وقتی اون رو اجرا میکردم این صدا درمیومد و توی بازی های دیگه اصلا این طور نبود
(یه صدای تق تق به صورت ملایم میده)

حالا واسه شما هم پیش اومده؟ من خیلی نگران شدم:-s اخه خود دیسک هم سالمه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اپدیت: الان دوباره اجرا خواستم بکنم دوباره ارور داد:|
کابل اینا رو بکش ... کلا
دستگاه رو ایستاده بزار کابل رو بزن روشن کن ببین حل میشه یا نه !
این روش برای بعضیا جواب داد
اگر نشد بیرون اینجا تاپیک حل مشکلش زده شده که چی کار کنی.

سوال اضطراری من برای خرید فروشنده میگه 1/5ولی قیمت 1/4000توشهر من هم یه فروشنده بیشتر نیست منم میدونم شما هم وفروشنده هم میدونه قیمت 1.40000 الان به نظرتون چکار کنم چطوری راضی کنم به قیم واقعی بده بهم ممنون

سوال اضطراری من برای خرید فروشنده میگه 1/5ولی قیمت 1/4000توشهر من هم یه فروشنده بیشتر نیست منم میدونم شما هم وفروشنده هم میدونه قیمت 1.40000 الان به نظرتون چکار کنم چطوری راضی کنم به قیم واقعی بده بهم ممنون
راهی نیست داداش متاسفانه بعضی از فروشنده ها خیلی کلاش هستند و هیچ انصافی ندارن متاسفانه . :-/

ما الان اینجا فروشنده ها دارند 1.7 میدن :|

دوستان دیروز خواستم بخرم اما به مشکل بر خوردم
هیچکدوم از فروشندها دستگاشون پلمپ نبود و همگی باز شده بودن
قیمتاشونم از1500تا1700
میگن فقط تست کردن که خراب نباشه
نظرتون چیه؟
بعد کدوم ریجن استورش واسه ما بدون مشکله؟

کابل اینا رو بکش ... کلا
دستگاه رو ایستاده بزار کابل رو بزن روشن کن ببین حل میشه یا نه !
این روش برای بعضیا جواب داد
اگر نشد بیرون اینجا تاپیک حل مشکلش زده شده که چی کار کنی.
یه راهی که خود سونی گذاشته بود رو امتحان کردم دیشب درست شد ولی امروز دوباره مشکل برگشت...بعد همون طور که شما گفته بودی کنسول رو ایستاده گذاشتم تا اینجا که خدارو شکر مشکلی پیش نیومده

همین طوری بدون stand کنسول رو ایستاده بذارم خراب نشه کنسول؟
حالا من نمیدونم این اتو ایجت دقیقا چطور اتفاق میومفته ولی واسه من که میخواست بیاد بیرون اول یه پیغام مبنی براین که :"دیسک ناخواناست واطمینان حاصل کنید که دیسک کثیف یا اسیب ندیده باشه" میزد بعد که ok میکردی دیسک میومد بیرون

دوستانی که تو شهرستان هستن و نمیتونن به قیمت واقعی بخرن یا دستگاه پلمب گیر نمیارن میتونن از فروشگاههای اینترنی معتبر بخرن
اینجوری هم خیالشون راحته هم با قیمت کمتری خریدشونو میکنن

سلام.دوستان عزیز اینکه میگن تو بازیها باگ هست افت فریم هست باید اون پچ هایی که میدن بیرون رو دانلود کرد تا درست بشه درسته ایا؟یعنی بدونه اینکار نمیشه کامل بازی کرد اذیت میکنه؟برای منی که دسترسی به اینترنت ندارم و اصلا اهله انلاین مولتی نیستم فقط دیسک بزارم بازی کنم چی احتیاجه؟ممنون.

سلام.دوستان عزیز اینکه میگن تو بازیها باگ هست افت فریم هست باید اون پچ هایی که میدن بیرون رو دانلود کرد تا درست بشه درسته ایا؟یعنی بدونه اینکار نمیشه کامل بازی کرد اذیت میکنه؟برای منی که دسترسی به اینترنت ندارم و اصلا اهله انلاین مولتی نیستم فقط دیسک بزارم بازی کنم چی احتیاجه؟ممنون.
بستگى به بازيش داره ولى اکثر بازى ها نيازى به اپديت ندارن و بدون اپديت هم به راحتى قابل بازى اند

یه راهی که خود سونی گذاشته بود رو امتحان کردم دیشب درست شد ولی امروز دوباره مشکل برگشت...بعد همون طور که شما گفته بودی کنسول رو ایستاده گذاشتم تا اینجا که خدارو شکر مشکلی پیش نیومده

همین طوری بدون stand کنسول رو ایستاده بذارم خراب نشه کنسول؟
حالا من نمیدونم این اتو ایجت دقیقا چطور اتفاق میومفته ولی واسه من که میخواست بیاد بیرون اول یه پیغام مبنی براین که :"دیسک ناخواناست واطمینان حاصل کنید که دیسک کثیف یا اسیب ندیده باشه" میزد بعد که ok میکردی دیسک میومد بیرون
استند بخری بهتره

الان معتبر ترین فروشگاه ها برای خرید برای من شهرستانی کدام من فقط مشکل اعتماد سازی دارم چون 1.400 میریزم ممکن دیگه پولم بره توشهرستان ودستم هم به جای بند نیست/:)

دوستان دیروز خواستم بخرم اما به مشکل بر خوردم
هیچکدوم از فروشندها دستگاشون پلمپ نبود و همگی باز شده بودن
قیمتاشونم از1500تا1700
میگن فقط تست کردن که خراب نباشه
نظرتون چیه؟
بعد کدوم ریجن استورش واسه ما بدون مشکله؟
بگو باز شدن پلمپ مساوی است با کسر 30 در صد از قیمت آک:>
یه بار رفتم گوشی بخرم میگفت فقط پلمش باز شده 100 زیر قیمت میدم آیفون 5 رو اینو به فروشنده گفتم داشت می ترکید>:)
بگو تست کردن هم در حضور مشتری هستش نمیخواد زودتر تستش کنید!
کلا این کنسول فروشا فک میکنن خیلی تیزن،یکیشون به من میگفت تو فک میکنی بیشتر از ما بلدی منم گفتم به عنوان یک مهندس آی تی باید بیشتر بلد باشم.تحصیلات تو چیه که ادعا میکنی بیشتر از من می دونی!بدبخت هنگ کرد=))

بچه ها میخوام با کابل لن وصل شم اما اینجوری میشه
70e206affae453c758cda380aecc2cae.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or