هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراری هست
من ps4 ریجن 2 دارم اما اکانت ریجن یک ساختم و بازی ریجن یک هم دارم اگه برای بازیم dlc بخرم میتونم ازش استفاده کنم؟
اینکه اکانت و بازی ریجن یک هست ولی ps4 ریجن 2 مشکل ایجاد نمیکنه
؟

سلام
من ps4 ریجن 2 دارم اما اکانت ریجن یک ساختم و بازی ریجن یک هم دارم اگه برای بازیم dlc بخرم میتونم ازش استفاده کنم؟
؟
نه مشکلی برای dlc ندارید برای dlc ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه
نه هیج مشکلی نداره

فقط همین بازی مشکل داره باقیه بازیهام اجرامیشن راحت
حتی rebuild database هم کردم،نشد

دوست عزیز احتمالا بلوری مشکل داشته باشه... خطی خشی کثیفی چیزی نداره... بعضی اوقات که تو dvd ها میشد که هم دستگاه درایوش سالم بود هم dvd ولی با هم گیر داشتن... دستگاه با dvd دیگه درست کار میکرد dvd هم با یه دستگاه دیگه... اما تو بلوری خیلی تجربه ندارم! احتمالا مال شما قفل رو نمیتونه چک کنه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام
؟​

داداش منم اوضاعم مثل شماست ، سعی کن هر بازی ای میگیری ترجیحا ریجن 1 باشه
دیشب اومدم مپ های رایگان مولتی پلیر tlou رو دانلود کنم میگه content is not availbale
بازیم ریجن 2 هست اکانتم ریجن 1

دوستان سلام من میخواستم ps4 بخرم یه مطلبی خوندم که برای بازیهای آنلاین باید plus بخریم!!! مگه رایگان نیست پول کنسول بدیم پول بازی بدیم پول آنلاین بازی کردنم باید بدیم!!!! من میخواستم ps4 با drive club بگیرم اما این بازی فقط آنلاینه یعنی من ماه به ماه به دلار باید پول بدم!!! چند هست به پول ما از کجا باید بخریم! اکانت پلاس یا پی اس ان آقا زد تو ذوق ما کلا از ps4 خریدش دارم زده میشم یعنی چی آخه !!! :-s

دوستان سلام من میخواستم ps4 بخرم یه مطلبی خوندم که برای بازیهای آنلاین باید plus بخریم!!! مگه رایگان نیست پول کنسول بدیم پول بازی بدیم پول آنلاین بازی کردنم باید بدیم!!!! من میخواستم ps4 با drive club بگیرم اما این بازی فقط آنلاینه یعنی من ماه به ماه به دلار باید پول بدم!!! چند هست به پول ما از کجا باید بخریم! اکانت پلاس یا پی اس ان :-s

بله درسته.
پس پول هاست از کجا میارن؟

میشه بیشتر توضیح بدی عزیز
آقا زد تو ذوق ما کلا از ps4 خریدش دارم زده میشم یعنی چی آخه !!! چنده این اکانتا ...!
:-s
عزیز من خر سواری دلا دلا نمیشه که :|
باید برای سرور های بازی هم پول بدی که بجاش به صورت Plus ازت میگیرن.

دوستان سلام من میخواستم ps4 بخرم یه مطلبی خوندم که برای بازیهای آنلاین باید plus بخریم!!! مگه رایگان نیست پول کنسول بدیم پول بازی بدیم پول آنلاین بازی کردنم باید بدیم!!!! من میخواستم ps4 با drive club بگیرم اما این بازی فقط آنلاینه یعنی من ماه به ماه به دلار باید پول بدم!!! چند هست به پول ما از کجا باید بخریم! اکانت پلاس یا پی اس ان آقا زد تو ذوق ما کلا از ps4 خریدش دارم زده میشم یعنی چی آخه !!! :-s

http://forum.bazicenter.com/thread89077/
راحت 14 روزی یه بار بگیر حالشو ببر خیلی ها هم مثل من دارن استفاده میکنند حالشو میبرن:)

میگن اسفنج روی انالوگ ها زود از بین میره.بعد میگن یه لاستیکای محافظ واسش موجود هست.
از کجا میشه گیر اوورد و قیمتش چنده؟مرسی
..
الان چند تا عکس دیدم.زیاد خو.ب نیودن.هم برجسته بودن.هم بزرگ.انالوگ های ps4 به اندازه ی کافی به هم نزدیک هستن که نشه از چیزهای بزرگ استفاده کرد.(سونی ، لطفا واسه ی نسل بعد اون انالوگ چپ لعنتی رو بنداز بالا).

آخرین ویرایش:
میگن اسفنج روی انالوگ ها زود از بین میره.بعد میگن یه لاستیکای محافظ واسش موجود هست.
از کجا میشه گیر اوورد و قیمتش چنده؟مرسی
..
الان چند تا عکس دیدم.زیاد خو.ب نیودن.هم برجسته بودن.هم بزرگ.انالوگ های ps4 به اندازه ی کافی به هم نزدیک هستن که نشه از چیزهای بزرگ استفاده کرد.(سونی ، لطفا واسه ی نسل بعد اون انالوگ چپ لعنتی رو بنداز بالا).
بیرون دارن و من دو جفت گرفتم 11 تومن. سایزشم خیلی خوبه تو بازارسنتر یکی 15 میفروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or