هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای متوقف کردن دانلود وقتی که شروع شد برو تو SETTINGS->NETWORK تیک CONNECT TO INTERNET رو بردار استپ میشه.اما این کار برای وقتی هست که بخوای افلاین بازی کنی اگر بخوای انلاین بازی کنی حتما باید اخرین پچ بازی نصب باشه.

- - -ویرایش - - -

همینجوری بزن چشمت هم بصفحه باشه علامت تیک که اومد یعنی قبول داره

همینجوری زدم علامت تیک آمد ولی مرحله آخر که فیلد aacept را میزنم این خطا را میده thebpostal code you entered is not valid

اقا ميشه جواب بدين
سلام
اگر مشکله auto eject باشه بیرون همینجا یه تاپیک برای حل مشکلش که زدن که باید طبقه اون پیش بری
اما دو کار قبل از اینکه بری سراغه روشه اولی این هست که
1. اول کنسول رو rebuild database انجام بدی
2. کلا کنسول رو از برق بکش . بعد ایستاده بزار روشن کن و دیسک رو در بیار و خاموش کن دوباره حالت عادی بزار دستگاه رو
باید ok بشه D: لول

اين كارو كردم. اما تيك رو كه ميزنم دوباره شروع ميكنه به دانلود. اتوماتيك دانلود هم غير فعال كردم.
تیک رو که برمیداری همون لحظه دانلودها ارور نمیده ... مطمعن باش قشنگ noti که دانلودها error دادن رو میگیری .

کسی نبود؟
ممکنه مشکله نت باشه :)
ببین اون ارور رو بهتره شماره هاش رو بگی اینطوری نمیشه فهمید ارور مربوط به کدوم زمینه هست
اما کلا به کنار از dns کاری که میشه کرد اینکه مودم رو ریست کن .... از تنیظیماته مودم UPNP رو تیک بزن
ببین حل میشه یا نه ...
اگر نه بهتر با ISP تماس بگیری . چون چند روزه گذشته psn کلا ok بود.

بازی که رو کنسول نصب شده و دیسکش رو فروختیم، با یه دیسک دیگه اجرا میشه؟ یا فقط باید همون دیسک اولی باشه؟

اگه میشه همچین کاری کرد، ریجن نصب شده با دیسک جدید باید یکی باشه؟ اگه ریجن هاشون یکی نباشه مشکلش در آنلاین هست یا کلا اجرا نمیکنه؟

بازی که رو کنسول نصب شده و دیسکش رو فروختیم، با یه دیسک دیگه اجرا میشه؟ یا فقط باید همون دیسک اولی باشه؟

اگه میشه همچین کاری کرد، ریجن نصب شده با دیسک جدید باید یکی باشه؟ اگه ریجن هاشون یکی نباشه مشکلش در آنلاین هست یا کلا اجرا نمیکنه؟
اطمینان ندارم ok باشه... نیازی به نصب دوباره نباشه اگرم نیاز بود که مشکلی نیست نصب کردنه دوبارش
ریجنه بازی زمانی اهمیت داره که بخوای از dlc ها استفاده کنی ...

دوستا ابن i و p چه فرقی داره؟مثل 1080i 1080p
1080 interlaced
1080 progressive scan
1080p توی پردازش تصویر خیلی بهتره و سیستم متفاوت هست
از wiki میتونی بخونی :)

دوستان من تلويزيون hd دارم. بهتره توي تنظيمات برم و 720p رو انتخاب كنم يا روي اتوماتيك باشه؟
روی auto هم باشه نهایت خروجی که tv آت رو میده برای تنظیم میکنه ...

بنظر من همون اکانتی رو بساز که باهاش میخوای THE LAST OF US بازی کنی. مثلا اگر TLOU دو هست دو بساز. چون اینجوری برای بازی کردن DLC , LEFT BEHIND مشکلی نداشته باشی.(که بصورت مجانی تو دیسک هست)
دوست گرامی سوال من جواب داده نشده که.خودم اینو میدونم من تروفی ها برام مهمه نمیتونم که بری هر بازی همون رجون بسازم مثلا 2 تا پروفایل که نمیخوام.سوالمو یک بار دیگه بخونید

اینم دوباره سوال هام.جناب Octienne اگه هستید این سوال هام رو ج بدید.ممنون
فقط دوست عزیز به نظرتون پروفایلمو ریجون 1 یا 2 بسازم؟؟
پس وقتی که رجیون 1 همون all هست پس اگه بازی رجون 1 بگیرم توی پروفایلم که رجون 2 هست میتونم هنوز dlc ها رو دانلود کنم؟؟
یا نه باید حتما باز پروفایلم رجیون 1 باشه؟ اگه اینطوری باشه که دیگه رجیون all ما نداریم باز اینم لاکه دیگه..

سوالم اینه که چرا رو ای دی psn من هیچ تروفی و چیزی نمایش داده نمیشه و فقط همون کادر اب هست با اسم ID ؟؟؟!!!! الان رو psn id که پایین اواتارم هست کلیک کنید متوجه منظورم میشید/ میشه دوستان راهنمایی کنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or