هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر بازیی رو بگیرم که کد داشته باشه و ریجن دو باشه ، بعد من روی اکانت دومم که اروپایی هست دانلودش کنم ... میتونم بعدش روی اکانت اولیم ( ریجن یک ) ازش استفاده کنم ؟

کیفیت صدا قطعا رو سینمای خانگی بیشتره...

صدا رو از دسته میگیری(دقیق یادم نمیاد چجوری-ولی فک کنم از بخش سیتینیگ میری تو Audi device گزینه دوم رو از audi chat میزنی رو all audi
کلا یه راه حلی نیست من صدا رو از اسپیکر بتونم پخشش کنم با توجه به اینکه مانیتورم خروجی صدا نداره ؟؟ تبدیلی چیزی ؟
بابا ضد حال شد که

سلام‌دوستان ی سوال داشتم..برای انلاین بازی کردن باید plus یا Xbox live یا ووو از اینا داشته باشی دیگه درسته؟؟بعد من هرچی گشتم پیدا نکردم میشه یکی بگه قیمت یک ماهه اکانت یک ماهه سونی و مایکرو چنده الان؟؟ میخام ببینم کدوم ارزون تره
برای انلاین بازی کردن حتما باید بخری دیگه درسته ؟؟؟
باتشکر

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان قبلا يكبار كنسول رو روشن كردم و ديدم صداش كاملا قطعه و فقط تصوير دارم كه با خاموش و روشن كردن دستگاه درست شد. امروز بازم همون اتفاق افتاد؟ برا كسي نيفتاده اين اتفاق؟ ايراد داره يني دستگاهم؟

آخرین ویرایش:
راه حل دوم فک کنم کیفیت صدا بد باشه اره ؟ در مورد راه حل اولت چی .. یعنی چطوری همه صدا ها رو به دسته ارسال کنم بعدش چیکار کنم دقیقا ؟نمی تونم صدا رو از

از اسپیکر یا باند ها بدم بیرون ؟
برای ارسال همه صداها به دسته:
دکمه ps رو دسته رو یه مدت بگیر. بعد توی منو که باز میشه برو تو adjust device . بعد وقتی هدفون وصل هست برو رو گزینه سوم تغییرش بده به all audio

دوستان قبلا يكبار كنسول رو روشن كردم و ديدم صداش كاملا قطعه و فقط تصوير دارم كه با خاموش و روشن كردن دستگاه درست شد. امروز بازم همون اتفاق افتاد؟ برا كسي نيفتاده اين اتفاق؟ ايراد داره يني دستگاهم؟

برا منم همین مشکل پیش میاد. لازم نیست کنسول رو خاموش و روشن بکنید. کافیه فهرست منبع تلویزیون ( منویی که خروجی رو تغییر میدید به TV یا DVD و ... ) رو عوض کنید و بعدا دوباره HDMI رو انتخاب کنید.

اقا کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟

شما اگه اکانتی که ساختید رو به PSN وصل کنید اون 4 تا گزینه رو هم میاره.

- - -ویرایش - - -

سلام‌دوستان ی سوال داشتم..برای انلاین بازی کردن باید plus یا Xbox live یا ووو از اینا داشته باشی دیگه درسته؟؟بعد من هرچی گشتم پیدا نکردم میشه یکی بگه قیمت یک ماهه اکانت یک ماهه سونی و مایکرو چنده الان؟؟ میخام ببینم کدوم ارزون تره
برای انلاین بازی کردن حتما باید بخری دیگه درسته ؟؟؟
باتشکر

بله. برای اینکه آنلاین بازی بکنید باید Plus بخرید. البته اینم بگم که اگه Xbox دارید باید Gold بخرید و اگه Playstation دارید باید Plus بخرید.
قیمت 1 ماهه پلاس از 35 تومن شروع میشه. قیمت 1 ماهه گلد هم از 20 تومن.

سلام دوستان ... من بين پي سي با كنسول گير كردم.. تا فردا هم وقت دارم... همين سيستمي كه تو امضام نوشتم ميتونم ببندم ... اصلا توانايي رفع پول بازيهاي كنسول رو ندارم..! حالا براي من كنسول خوبه يا پي سي ؟ ميتونم تا 2-3 با pc بازي كنم بعد ردش كنم كنسول هك شده بگيرم ؟

سلام!
من دیروز تا حالا بعضی وقت ها که میخوام وصل شم به PSN نمیتونم! به هیچ وجهیم آنلاین نمیشه! واسه هیمن لایسنس برنامه های دانلودیم تایید نمیشن!!!:d
میخواستم ببینم شما ها هم این مشکل رو داشتین؟!:d
من چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!!
317419_p7977cujr38iyyms.gif

سلام دوستان ... من بين پي سي با كنسول گير كردم.. تا فردا هم وقت دارم... همين سيستمي كه تو امضام نوشتم ميتونم ببندم ... اصلا توانايي رفع پول بازيهاي كنسول رو ندارم..! حالا براي من كنسول خوبه يا پي سي ؟ ميتونم تا 2-3 با pc بازي كنم بعد ردش كنم كنسول هك شده بگيرم ؟

دوست‌عزیز این کامپیوتری ک شما نوشتی ماشالاه با این سیستم همه کنسول هارو میذاره تو جیبش..شما همینو بگیر مطمعن باش بهتره هرچند دیگه باید قید بازی های انحصاری خواص و باحال سونی رو بزنی:-) ..
باتشکر

دوستان
باندل جدید پلی استیشن یا همون مدل سفید رینگ با بازی دستینی وارد ایران شده؟
در ضمن امکان این هست که مدل سفید رنگ رو بدون بازی دستینی خرید؟
و اینکه آیا در چند ماه آینده خبری از مدلهای جدید احتمالی کنسول و یا رنگهای دیگری هم دراینده خواهد امد یا خیر؟
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or