James Bond
کاربر سایت
اگر بازیی رو بگیرم که کد داشته باشه و ریجن دو باشه ، بعد من روی اکانت دومم که اروپایی هست دانلودش کنم ... میتونم بعدش روی اکانت اولیم ( ریجن یک ) ازش استفاده کنم ؟
کلا یه راه حلی نیست من صدا رو از اسپیکر بتونم پخشش کنم با توجه به اینکه مانیتورم خروجی صدا نداره ؟؟ تبدیلی چیزی ؟کیفیت صدا قطعا رو سینمای خانگی بیشتره...
صدا رو از دسته میگیری(دقیق یادم نمیاد چجوری-ولی فک کنم از بخش سیتینیگ میری تو Audi device گزینه دوم رو از audi chat میزنی رو all audi
اره میتونیاگر بازیی رو بگیرم که کد داشته باشه و ریجن دو باشه ، بعد من روی اکانت دومم که اروپایی هست دانلودش کنم ... میتونم بعدش روی اکانت اولیم ( ریجن یک ) ازش استفاده کنم ؟
بله میره
:dبرای ارسال همه صداها به دسته:راه حل دوم فک کنم کیفیت صدا بد باشه اره ؟ در مورد راه حل اولت چی .. یعنی چطوری همه صدا ها رو به دسته ارسال کنم بعدش چیکار کنم دقیقا ؟نمی تونم صدا رو از
از اسپیکر یا باند ها بدم بیرون ؟
دوستان قبلا يكبار كنسول رو روشن كردم و ديدم صداش كاملا قطعه و فقط تصوير دارم كه با خاموش و روشن كردن دستگاه درست شد. امروز بازم همون اتفاق افتاد؟ برا كسي نيفتاده اين اتفاق؟ ايراد داره يني دستگاهم؟
اقا کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟
سلامدوستان ی سوال داشتم..برای انلاین بازی کردن باید plus یا Xbox live یا ووو از اینا داشته باشی دیگه درسته؟؟بعد من هرچی گشتم پیدا نکردم میشه یکی بگه قیمت یک ماهه اکانت یک ماهه سونی و مایکرو چنده الان؟؟ میخام ببینم کدوم ارزون تره
برای انلاین بازی کردن حتما باید بخری دیگه درسته ؟؟؟
باتشکر
سلام دوستان ... من بين پي سي با كنسول گير كردم.. تا فردا هم وقت دارم... همين سيستمي كه تو امضام نوشتم ميتونم ببندم ... اصلا توانايي رفع پول بازيهاي كنسول رو ندارم..! حالا براي من كنسول خوبه يا پي سي ؟ ميتونم تا 2-3 با pc بازي كنم بعد ردش كنم كنسول هك شده بگيرم ؟
سلام دوستان من تازه ps4 ریجن دو اروپا گرفتم ميخواستم بدونم پلاس رایگان داره؟؟؟ اگه داره چطوری باید فعال کنم اکانتی هم که ساختم برا us هست ممنون