هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مرسی.
الان رفتم واسه ساخت اکانت انلاین.ولی میگه
CANNOT CONNECT TO SERVER
)NW-31205-1(
......
راستی الان که کنسولم ریجن 2 اروپاست اکانتم رو واسه چه کشوری انتخاب کنم؟گلد رایگان هم داره؟
من نسل قبل XBOX بودم الان همه چیزه این واسم مجهوله.
....
راستی در مورد کیفیت کنسول هم کاملا اشتباه میکردم.منسول خیلی ناز و راحت و خنک و بی صدا داره کار میکنه.
احتمالا تنظیماتتون مشکل داره !
واسه اکانت هم پیشنهاد میشه US رو انتخاب کنید چون PSN Cardش خوش قیمت تر از بقیه ریجن هاست !
اگه کنسولتون باندل باشه یا رو خودش داشته باشه یه 14 روزی Free میزاره Online بازی کنید !

احتمالا تنظیماتتون مشکل داره !
واسه اکانت هم پیشنهاد میشه US رو انتخاب کنید چون PSN Cardش خوش قیمت تر از بقیه ریجن هاست !
اگه کنسولتون باندل باشه یا رو خودش داشته باشه یه 14 روزی Free میزاره Online بازی کنید !
مرسی .اپدیت ها رو انجام دادم.
الان یه چیزی فهمیدم.روی دفترچه هام عربی نوشته:-oنکنه کنسولم ریجن عربستان باشه.فروشنده گفت اروپا هست.
حالا اگه عربستان بود بار اکانت امریکا بسازم؟
از هدفون دسته هم صدا ها پخش نمیشن.با هدفون معمولی هم ازمایش کردم ولی صدایی نمیاد.

الان یه چیزی فهمیدم.روی دفترچه هام عربی نوشته:-oنکنه کنسولم ریجن عربستان باشه.فروشنده گفت اروپا هست.
از هدفون دسته هم صدا ها پخش نمیشن.با هدفون معمولی هم ازمایش کردم ولی صدایی نمیاد.
نه نترس کنسولت همون رجین اروباست.ا اره همون امریکا بساز.
از هدفون هم صدا بخش میشه ولی قبلش باید بری تو ستینگ تو ساند و اسکرین از روی چت بزاری رو all audio..

نه نترس کنسولت همون رجین اروباست.ا اره همون امریکا بساز.
از هدفون هم صدا بخش میشه ولی قبلش باید بری تو ستینگ تو ساند و اسکرین از روی چت بزاری رو all audio..
مرسی:d
در بازی COD GHOSTS .یکمی که از بازی میگزره ، انقدر افت فریم پیدا میکنه که غیرقابل بازی میشه:|البته من بخش مولتیپلیر افلاین رو رفتم.

دوستان این ps4 گرفتن ما داستان شد !!!!
نزیک 3 بار خواستن بندازن !
1بار ریجن 3 روبه اسم ریجن 2 (کنسولو ابدیتم کرد بعد دیدم پشت دستگاه زده 3 ما گفتیم خدافط دوباره گذاشت تو جعبه حالا اون به کدوم بدبختی برسه معلوم نیست )
یه بارم 280 پول ابدیت میخواست :|
خلاصه خیلی دزد توشون هست :(

دوستان این ps4 گرفتن ما داستان شد !!!!
نزیک 3 بار خواستن بندازن !
1بار ریجن 3 روبه اسم ریجن 2 (کنسولو ابدیتم کرد بعد دیدم پشت دستگاه زده 3 ما گفتیم خدافط دوباره گذاشت تو جعبه حالا اون به کدوم بدبختی برسه معلوم نیست )
یه بارم 280 پول ابدیت میخواست :|
خلاصه خیلی دزد توشون هست :(
بابا دزد شرف داره باز شب میاد یه جوری میاد که معلومه دزده :D
اینا تو پوست بره میان ابرو دزد رو نبر :))

بچه ها ممنون میشم جواب بدید من دیروز دستگاه رو گرفتم
1-تو خود جعبه یه کاتالوگ مانن آبی هست که توش یه کد برای دانلود مدیا پلیر یکی برای کارن psn 10 دلاری !!!حالا این 10 دلاره کار میکنه چجور باید زد ؟
2-دسترو جور بزنم شارز
ز ؟وقتی دستگاه روشنه شارز میشه ولی خاموش که کنم دیگه شارز نمیشه!!!(حالت استبای شاز میشه ؟ چه جوری ؟

الان داشتم چند تا ویدیو از یوتیوب میدیدم که طرف رفت تو تست کانکشن و این صفحه اومد :
http://i.pgu.me/cb4zm_LE_original.jpg
حالا جالب اینجاست من اصن 4 مورد آخرو ندارم.:دی
یعنی فقط SSID هست و IP و Internet !
برای اینکه این موارد بیاد باید در PSN وارد شده باشی ؟ اگر نه پس من چرا ندارم ؟ :-/ :دی

بابا دزد شرف داره باز شب میاد یه جوری میاد که معلومه دزده :D
اینا تو پوست بره میان ابرو دزد رو نبر :))
از ساعت 4 تا 8 الاف خرید بودیم
به بیشرف میگم ریجن 2 اروپا بیار بعد آورد باز کرد ابدیت کرد بعد اومد فاکتور بنیویسه نگاه کردم میگم این که سه ه!!!میگه این برا زاپنه بهتره ؟میگم اونا گروتره اونو بیار میگه کی گفته گرون تره ؟میگم خوب فرق نداره برو بیار دیگه رفته میگه اون 150 گرون تره :)) میگم تو که گفتی فرق نداره چیشد میگه الان اینه :-o گفتم خدافظ (این مغازه گفت همون مغازس که بازی دیجیتالی تو هارد میریزه !!!!!:|
یجا دیگه هم میگفت اول فاکتور بکشم حساب کن بعد باز کنم (پلمپم نبود :-o)
اگه کسی میخواد بخره از سایت متبر بگیره خیلی بهتره !!!!

از ساعت 4 تا 8 الاف خرید بودیم
به بیشرف میگم ریجن 2 اروپا بیار بعد آورد باز کرد ابدیت کرد بعد اومد فاکتور بنیویسه نگاه کردم میگم این که سه ه!!!میگه این برا زاپنه بهتره ؟میگم اونا گروتره اونو بیار میگه کی گفته گرون تره ؟میگم خوب فرق نداره برو بیار دیگه رفته میگه اون 150 گرون تره :)) میگم تو که گفتی فرق نداره چیشد میگه الان اینه :-o گفتم خدافظ (این مغازه گفت همون مغازس که بازی دیجیتالی تو هارد میریزه !!!!!:|
یجا دیگه هم میگفت اول فاکتور بکشم حساب کن بعد باز کنم (پلمپم نبود :-o)
اگه کسی میخواد بخره از سایت متبر بگیره خیلی بهتره !!!!
من اشنا دارم خواستی بگو بهت ادرس بدم خیالت راحت معتبرهخودم از اون گرفتم

نگران نباش کنسول شما ریجن 2 هست ، احتمالا از امارات اورده شده بخاطر همون زبون عربی داره !
برای تنظیم صدا هم PS Buttom رو نگه دار تنظیماتش میاد !

الان داشتم چند تا ویدیو از یوتیوب میدیدم که طرف رفت تو تست کانکشن و این صفحه اومد :
http://i.pgu.me/cb4zm_LE_original.jpg
حالا جالب اینجاست من اصن 4 مورد آخرو ندارم.:دی
یعنی فقط SSID هست و IP و Internet !
برای اینکه این موارد بیاد باید در PSN وارد شده باشی ؟ اگر نه پس من چرا ندارم ؟ :-/ :دی

مگه میشه؟
جالب شد!منم مورد اولو ندارم:d

بچه ها ممنون میشم جواب بدید من دیروز دستگاه رو گرفتم
1-تو خود جعبه یه کاتالوگ مانن آبی هست که توش یه کد برای دانلود مدیا پلیر یکی برای کارن psn 10 دلاری !!!حالا این 10 دلاره کار میکنه چجور باید زد ؟
2-دسترو جور بزنم شارز
ز ؟وقتی دستگاه روشنه شارز میشه ولی خاموش که کنم دیگه شارز نمیشه!!!(حالت استبای شاز میشه ؟ چه جوری ؟
1. بخشه store و redeem
2. با کابل ...
3. باید بری settings > power Saving > Set Functions > supply usb power

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or