هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سونی از تکمیل ۸۵ درصدی ساخت پروژه واقعیت مجازی مورفیوس خبر داد.
06b43e814b8290f37589da51b7065727.jpg

سونی از تکمیل ۸۵ درصدی ساخت پروژه واقعیت مجازی مورفیوس خبر داد - زومیت
SONY XPERIA Z2
میشه بیشتر راجبش توضیح بدین...

- - -ویرایش - - -

دوستان کنسول سفید رونمایی شده یا خیر هنوز برایه فروش جایی هست تو ایران
یکی از سایت ها واسه پیش فروش گذاشته من دبشب دیدم

سلام من میخوام ps4 بگیرم کدوم رجین بگیرم میشه توضیحاتی بدین ممنون میشم
تفاوتی نداره. ریجن ۱،۲،۳ هرکدوم رو گیر آوردی بگیر. فقط ۲۰۱۴ باشه و به هیچ وجه ۲۰۱۳ نگیر. داخل ریجن ۲ ژاپن و ۳ دکمه تایید و برگشت در منو برعکسه. اگه داری ریجن ۱ میگیری سعی کن May 2014 باشه. خودم به شخصه دو سه تا خرابی واسه Feb ۱۴ دیدم.
پاینده باشید.

کنسول های ساخت 2014 باهم فرقی ندارن
ولی اگه 2013 گرفتی ریجن 2 بگیر جون خرابی نداره
فقط اینکه ریجن 2 دو مدل هست
یکی برای اروپا یکی ژاپن
توی ژاپن دستورات دکمه های دایره و ضربدر فرق داره

میشه بیشتر راجبش توضیح بدین...
درود
مورفیوس شما را بطور کامل بصورت مجازی میبره داخل بازی یعنی بصورت 360 درجه در هر طرف وارد بازی میشی.
مثلاً الان عکسبرداری ها و فیلمهای کامل 360 درجه ای از سطح مریخ که توسط ماهواره های ناسا فرستاده شده و جمع آوری شدن رو بصورت مجازی شما فکر میکنین در کره مریخ تشریف دارین،و هر طرف بچرخین و راه برین نقاط مختلف مریخ رو میبینید.
این پروژه کارایی بالایی داره یعنی شما میتونی وارد بازی فوتبال شی و خودت فوتبال بازی کنی، وارد میدان جنگ شی و اسلحه به دست بگیری و خودت بجنگی.
حتی برای کنفرانس های رو در رو و حتی برای آموزش از راه دور برای جراحی های پزشکی یا آموزش رانندگی و مخصوصاً خلبانی کاربرد داره.
c2a2d69a2a6911a1b56aec6d41ca773b.jpg

SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
سلام دوستان دستگاه من حدود 3 4 ماه هست داره خاک می خوره موندم بفروشمش یا نگهش دارم بلکه بازی ها ارزون تر شه یا هکشه چند تا سوال داشتم
1- قیمت بازی ها الانم هنوز نجومی هست
2- دستگام هم سالم هست هم تمیز چند می خرن
3- دو تا بازی ac و کلیزون دارم چند می خرن

سلام دوستان دستگاه من حدود 3 4 ماه هست داره خاک می خوره موندم بفروشمش یا نگهش دارم بلکه بازی ها ارزون تر شه یا هکشه چند تا سوال داشتم

1.قیمت ها خیلی نجومی نیست! یه غیر از بعضی بازیا-مثلا الآن Destiny رو نجومی میدن که اونم من رفته بودم توپخونه 180 پیدا کردم که میشه دقیق همون 60 دلار اینطورا-
2.برو بازارسنتر ببین حدود قیمتا رو...
3.کیلزون بین 85-90 -شاید بیشتر هم بشه بفروشی ولی الآن این قیمت منصفانس- AC هم از 100 تومن بیشتر راه نداره بفروشی..

چرا از روش شیادان توپخونه ای استفاده نمیکنی؟

سلام.الان تو بازار تاریخ ساخت 4c پیدا میشه یا نه؟یعنی سه ماهه سوم باشه.بعدشم اینکه چرا هنوز بحث قیمت گرون بازیاش هست.دیگه وقتی میشه اجاره کرد یا میشه یک بازی پک باز بخری با دوستان یا مغازه تعویض کنی نهایت 20 30 تومنم سر بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or