هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه.چرا الکی مردمو میترسونید که ریجن 1 تولید2013 نخرید?چقد اطلاعات داری مگه?چه امار رسمی اومده بیرون?کجا دیدی که خراب باشه?من حدودا 10 ماهه خریدم کنسولو ریجن 1هم هست تولید دسامبر 2013 هم هست.هیچ مشکلی هم نداره.هیچ مشکلی.در مورد چیزی که اطلاعات کافی و مطمئن ندارید راهنمایی نکنید مردمو.بعضی وقتها سکوت خیلی بهتر از حرف زدنه.از خیلی ها هم قدیمی ترم اینجا سال 2007 عضو شدم.خیلی ها اونموقع دبستانی بودن.بماند.زیادم پست نمیدم بعضی وقتها اینجوری چیزی واقعا....باشه پست میدم.ایشالا موفق باشید همتون.

بچه ها یه فیفا۱۴ ریجن ۱ کارکرده تمیز چند میخرن؟خواهشا سریع بگید ممنون

برادر من بازی فیفا 15 28 شهریور اینا پیدا میشه چون دوستان ایرانی از فروشگا های عرب میخرن از انباریاشون قبل از اجازه انتشار میارن تو ایران و گرانتر میفروشن مثلا 5 روز جلوتر از انشار هر بازی....
الان فیفا 14 زود باید رد کنی اما خریدار کم داره از 85 تا 65 قیمتش اینجورا هست اگه مشتری پیدا بشه....البته کاری به آکش تو بازار نداشته باش مغازه دار نمیفروشه زیر 175 اینا

برادر من بازی فیفا 15 28 شهریور اینا پیدا میشه چون دوستان ایرانی از فروشگا های عرب میخرن از انباریاشون قبل از اجازه انتشار میارن تو ایران و گرانتر میفروشن مثلا 5 روز جلوتر از انشار هر بازی....
الان فیفا 14 زود باید رد کنی اما خریدار کم داره از 85 تا 65 قیمتش اینجورا هست اگه مشتری پیدا بشه....البته کاری به آکش تو بازار نداشته باش مغازه دار نمیفروشه زیر 175 اینا
مرسی که گفتی ،الان یکی هست که ۷۰۰۰۰تومان بر میداره به نظرت بدمش بره؟

دوستان این بازی هایی که تو PSN نوشته واسه PS3 ولی میشه رو PS4 هم دانلود کرد اجرامیشن رو PS4؟
مثلا من امروز نگاه کردم CRYSIS 3 رو فری گذاشته بودن ولی فقط نوشته بود PS3.

دوستان این بازی هایی که تو PSN نوشته واسه PS3 ولی میشه رو PS4 هم دانلود کرد اجرامیشن رو PS4؟
مثلا من امروز نگاه کردم CRYSIS 3 رو فری گذاشته بودن ولی فقط نوشته بود PS3.

بازی های ps3 قابل استریم کردن روی ps4 هستن اما با هزینه بالا و نیازمند یک اینترنت سوپر پر سرعت هست که تو ایران به درد نمیخوره

یه سوال دیگه به نظرتون فیفا۱۵ ریجن۱ چنده و کی میاد ایران؟

احتمالا سه چار روز قبل عرضه جهانی(23SEP ) تقریبا سه هفته دیگه بشه تو بازار پیداش کرد که اونموقع قیمتش هم حدود 220_230 هست ولی بعد عرضه جهانی احتمالا قیمت آکش به 180_200 میرسه.

یه سوال دیگه به نظرتون فیفا۱۵ ریجن۱ چنده و کی میاد ایران؟

حدود 20 روز دیگه میاد و اگر معمولیش رو بخواید 60 $ اگر نسخه ultimate team رو بخواید 70 دلار هست

- - -ویرایش - - -

سلام به همه.چرا الکی مردمو میترسونید که ریجن 1 تولید2013 نخرید?چقد اطلاعات داری مگه?چه امار رسمی اومده بیرون?کجا دیدی که خراب باشه?من حدودا 10 ماهه خریدم کنسولو ریجن 1هم هست تولید دسامبر 2013 هم هست.هیچ مشکلی هم نداره.هیچ مشکلی.در مورد چیزی که اطلاعات کافی و مطمئن ندارید راهنمایی نکنید مردمو.بعضی وقتها سکوت خیلی بهتر از حرف زدنه.از خیلی ها هم قدیمی ترم اینجا سال 2007 عضو شدم.خیلی ها اونموقع دبستانی بودن.بماند.زیادم پست نمیدم بعضی وقتها اینجوری چیزی واقعا....باشه پست میدم.ایشالا موفق باشید همتون.

دوست عزیز ما هیچ مشکلی با دیگران نداریم که بخوایم دیگران رو به مشکل بندازیم.
خیلی های 2013 خریدن مشکل پیدا کردن حالا ممکنه این مشکل شامل حال خیلی ها از جمله شما نشه ولی بنا بر ریپورت هایی که دیگران در سایت سونی دادن مشکل کنسول هایی که در سال 2013 تولید شدن بیشتره

دوستان ممنون براي راهنماييتون
به نظر شما امكان داره تو توكيو گيم شو امسال سوني نسخه ي جديدي از پي اس ٤ رو رونمايي كنه؟
چون الانش صداي فن پي اس تو بازي اينفاموس بلند ميشه ديگه چه برسه به وسطا و اخراي نسل كه حجم و گرافيك بازي ها فوق العاده زياد ميشه براي همين يكم ميترسم از خريدنش

و سوال دوم اينكه به نظر شما من اكانتمو رجين ١ بسازم يا رجين ٢؟
( گيفت كارت كدوم رجين راحت تر پيدا ميشه و استور كدوم ارزونتره؟بازي هايي كه وارد ايران ميشن اكثرا كدوم وجينش زياد وارد ميشه و ارزونتره؟)
ممنون :)

دوستان ممنون براي راهنماييتون
به نظر شما امكان داره تو توكيو گيم شو امسال سوني نسخه ي جديدي از پي اس ٤ رو رونمايي كنه؟
چون الانش صداي فن پي اس تو بازي اينفاموس بلند ميشه ديگه چه برسه به وسطا و اخراي نسل كه حجم و گرافيك بازي ها فوق العاده زياد ميشه براي همين يكم ميترسم از خريدنش

و سوال دوم اينكه به نظر شما من اكانتمو رجين ١ بسازم يا رجين ٢؟
( گيفت كارت كدوم رجين راحت تر پيدا ميشه و استور كدوم ارزونتره؟بازي هايي كه وارد ايران ميشن اكثرا كدوم وجينش زياد وارد ميشه و ارزونتره؟)
ممنون :)

احتمالاً نه معرفى نميشه
صداى فنش هم خيلى زياد نيست و مهم نيست

براى اكانت هر دو رو بساز ولى ريجن ١ بهتره به نظرم يه اكانت ريجن ١ درست كن رو اون بازى كن يه ريجن ٢ هم درست كن تا اگه بازى ريج ٢ گيرت اومد و بازى مثلاً برا مولتى بايد مپ دان ميكردى اونو پريمرى كنى و مپ رو شير كنى بعد رو اكانت خودت بازى كنى

این بحث شما دبستانی بودید و من دبیرستانی و مزخرفات شبیه به این تو بازیسنتر و حتی بسیاری از سایت های ایرانی مد شده.به جای اینکه بیایم اونا رو راهنمایی کنیم همیشه زدیم تو سرشون عزیز به سن و سال نیست به شعور و درک آدمه.
حالا من به شما توهین نمیکنم و کلی دارم میگم.(خودمم 22 سال سن دارم ولی ناراحتم برای کسایی که سن پایینی دارن و باید به خاطر این حرفا یا سنشونو پنهان کنن یا مشکلات دیگه ای که این نوع حرف ها براشون ایجاد میکنه)
هر انسانی در هر جایگاه و سنی شعور و شخصیت خوبی داشت باید بهش احترام گذاشت.اینم قبول دارم هرچی سن کمتر باشه به علت تجربه و درک کمتر حرفهای ناصواب بیشتری زده میشه(به هرحال هرکسی نوجوانی خودشو یادش هست)ولی خوب منی که بزرگترم باید با دیدن جملات افراد سن پایینتر صبر و حوصله بیشتری به خرج بدم.
در مورد کنسولای 2013 هم آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.
بیشتر خرابی های کنسول که خودمون تو همین فروم به عین شاهد بودیم برای سال 2013 هست.حالا مال شما خراب نشده خدا رو شکر.انشالله که اصلا هم خراب نشه.ولی عقل حکم میکنه کسایی که میخوان الان خرید کنن بهتره کنسولای سال 2014 رو بخرن.

سلام
من امروز داشتم مولتی میزدم که صفحه فریز شد و هیچ دکمه ای کار نمیکرد 5 دقیقه وایسادم خبری نشد از پاور کنسول زدم رفت استندبای باره بعدی روشن کردم اپدیت 1.76 پریده بود ارور داد که دوباره اپدیت کنم الان تموم شد همه چیز سر جاش هست مثل سیو ها و... به نظرتون دلیلش چی بوده؟مشکلی پیش اومده واسش؟تا بحال هیچ مشکلی نداشته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or