هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعد فروشنده ها نميتونن تاريخ توليد رو دست كاري كنند مثلا بكننش بزنن رو يه كنسوله ديگه؟؟بعد سه ماهه چندم 2014 بودنش مهمه يا فقط 2014 باشه اوكيه؟
طرف قالتاق باشه ps3 رو جا ps4 هم بهت میندازه!لول
تاریخ کنسول هک شده روش ....ولی از جای مطمین بگیر

آخرین ویرایش:
بعد فروشنده ها نميتونن تاريخ توليد رو دست كاري كنند مثلا بكننش بزنن رو يه كنسوله ديگه؟؟بعد سه ماهه چندم 2014 بودنش مهمه يا فقط 2014 باشه اوكيه؟
کنسول را به صورتافقی بذاری زیر کنسول نوشته نمیتونن تغییر بدن2014 باشه فرقی نمیکنه- - -ویرایش - - -یه سوال برام پیش اومده اینکه بازی هایی ورزشی که هر سال منتشر میشن نسخه جدیدشون بیاد قبلی ها رایگان نمیشه مثلا فیفا 15 بیاد فیفا 14 رایگان بشه بشه دانلود کرد

کنسول را به صورتافقی بذاری زیر کنسول نوشته نمیتونن تغییر بدن2014 باشه فرقی نمیکنه- - -ویرایش - - -یه سوال برام پیش اومده اینکه بازی هایی ورزشی که هر سال منتشر میشن نسخه جدیدشون بیاد قبلی ها رایگان نمیشه مثلا فیفا 15 بیاد فیفا 14 رایگان بشه بشه دانلود کرد
نه قربان!

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان ساخت اكانت جديد psn مشكل داره؟ قطع هست؟
من ميخوام يه اكانت امارات بسازم، اما نه با كامپيوتر ميشه (حتي با تغيير ip) و نه با خود دستگاه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان آيا سوني كلاً مشكل داره و نميشه اكانت نو ساخت؟
يا مشكل از نت من هست؟
من الآن هم امتحان مي كنم نميشه

CUH-1003A این ریجن 2 اروپا هست.

اگر دستگاه شما ریجن 2 اروپا باشد به این صورت نوشته DATE CODE جلوش عدد و یک حرف انگلیسی نوشته که عدد شامل سال و حروف A تا D هست که هر حرف به ترتیب هر فصل از سال می باشد

به طور مثال اگر 4A باشد یعنی سال 2014 و سه ماه اول آن می باشد.

1001Aیعنی چی؟
سه ماهه اخر؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام دوستان ممنون ميشم اگه كامل راهنماييم كنين
اگر اكانت من رجين ١ باشه و رجين بازيم ٢ باشه:

١. ميتونم تو اكانتم انلاين بزنم؟
٢. ميتونم دي ال سي هاشو بخرم و بازي كنم؟
٣. تروفياشو ميگيرم ؟
٤.اگر من از يه بازي رجين يك داشته باشم و دوستم رجين ٢،ميتونيم با هم انلاين بزنيم؟
٥. اگر رجين اكانت من ١ باشه و رجين اكانت پي اس ان دوستم ٢ باشه چي؟ ميتونيم انلاين بزنيم؟

ممنون ميشم به ترتيب شماره جواب بدين

دوستان کابل داخل جعبه ps4 کیفیتش راضی کنندست ؟ انقدری ک روی تصویر خروجی روی تی وی تاثیر داشته باشه و بهتره عوض بشه ... فقط کیفیت تصویر خروجی برام سواله نه ماندگاری و کیفیت ساختش ، عوض کنم کابلو ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

٣. تروفياشو ميگيرم ؟
٤.اگر من از يه بازي رجين يك داشته باشم و دوستم رجين ٢،ميتونيم با هم انلاين بزنيم؟
٥. اگر رجين اكانت من ١ باشه و رجين اكانت پي اس ان دوستم ٢ باشه چي؟ ميتونيم انلاين بزنيم؟

1.بله میشه
2.خیر ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه دی ال سی بخری دوست عزیز
3.بله حتما
4.بله میشه
5.فرقی نداره !
فقط این تاثیر داره که ریجن اکانت و بازی یکی باشه برای خرید دی ال سی نه چیز دیگری

٣. تروفياشو ميگيرم ؟

فعلاً اصلاً نميشه اكانت جديد psn ساخت
مسخره بازي سوني شروع شده!!

دوستان کابل داخل جعبه ps4 کیفیتش راضی کنندست ؟ انقدری ک روی تصویر خروجی روی تی وی تاثیر داشته باشه و بهتره عوض بشه ... فقط کیفیت تصویر خروجی برام سواله نه ماندگاری و کیفیت ساختش ، عوض کنم کابلو ؟؟؟
ok هست . اگر کابل مشکلی نداره استفاده کن .

1001Aیعنی چی؟
سه ماهه اخر؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD
آون یعنی امریکا و کانادا
تاریخ پشتش هست ... به صورت کد مثلا 3D یعنی 4 ماه اخر 2013.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or