هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.من این گزینه restore linsence رو زدم ولی باز هم روی بازی هایی که دانلود کردم قفل میاد.میشه بگید مشکل چیه؟
از اکانتی که بازی رو خریدی restore کن .
در ضمن حواست باشه پلاس داشته باشی اگر این بازیای free پلاس هستن . برای بازیهای free پلاس وقتی پلاس تموم بشه قفل میشه. در غیر این صورت اصلا نباید به مشکل lock برخوری مگر اینکه روی اکانته دیگه باشی و اکانتی که بازی رو خریدی باهاش primary نباشه.

سلام دوستان.لطفا بگید Quick intialez با full intialez چه فرقی میکنه؟
Full میاد دون دونه همه چیز رو پاک و بازسازی میکنه .ممکنه از 30 دقیقه تا چند ساعت طول بکشه .
quick سریعا پاک میکنه.
توی بیشتر مواقع quick نیاز رو برطرف میکنه و لازم نیست سراغه full برین ...

سلام

یک جا خوندم که بازی تام رایدر نسخه جدیدش برای ایکس باکس وان در 2015 میاد و فعلا معلوم نیست نسخه ps4 و pc آن کی میاد

اگر اینطر باشه که خیلی بده.

سلام

یک جا خوندم که بازی تام رایدر نسخه جدیدش برای ایکس باکس وان در 2015 میاد و فعلا معلوم نیست نسخه ps4 و pc آن کی میاد

اگر اینطر باشه که خیلی بده.
بله درسته . gamescom اعلام شد rise of tomb raider در انحصاره زمانی 360-one خواهد شد
معلوم نیست برای چه پلتفرمهای و کی در اینده عرضه بشه ( صحبتی ازش نشد )

از اکانتی که بازی رو خریدی restore کن .
در ضمن حواست باشه پلاس داشته باشی اگر این بازیای free پلاس هستن . برای بازیهای free پلاس وقتی پلاس تموم بشه قفل میشه. در غیر این صورت اصلا نباید به مشکل lock برخوری مگر اینکه روی اکانته دیگه باشی و اکانتی که بازی رو خریدی باهاش primary نباشه.
با همون اکانتی که بازی رو دانلود کردم ریستور میکنم.ولی وقتی خاموش روشن میکنم باز هم قفل میشن

دوستان ساخت اكانت جديد psn مشكل داره؟ قطع هست؟
من ميخوام يه اكانت امارات بسازم، اما نه با كامپيوتر ميشه (حتي با تغيير ip) و نه با خود دستگاه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

وقتی از طریق سیف مود میرم هیچکدوم از گزینه ها برام کار نمیکنند و ارور میده .......

برای همین که از گزینه ها هم نمیتونم استفاده کنم ...... تازه 3تا ارور جدید هم اضافه شده و هیچ کاری هم نمیتونم بکنم داخل سیف مود

ce-34335-8
ce-30784-2
ce-34788-0

اگر کسی میتونه اینا رو به ساپورت سونی اعلام کنه ممنون میشم ...... کسی نمیدونه چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب فکر کنم مشکل از هارد باشه کسی میدونه فرمت هارد ps4 چیه؟

با سلام میشه چند تا سایت برای خرید ps4 معرفی کنیدو چه کسانی مشکل بلوری رام و خاموش شدن کنسول داشتن کدوم ریجن پلی4 از همه بهتره و خرابیش کمتره و ایا تولیدسه ماه سوم 2014 خوب است ممنون مشیم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or