هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان تو يه سايت خوندم نوشته بود بريد تو قسمت sound and screen و اونجا تنظيمات hdmi کنسول رو تغير بديد خيلى تاثير داره و گرافيک بهتر مى شه حالا به نظر شما اصلا لازم هست همچين کارى کنم يا رو همون اوتو باشه :-/تو کامنت ها مى گفتن خيلى تاثير داره ولى من فرقى نديديم

آخرین ویرایش:
دوستان من علاوه بر اكانت ريجن 1 يه دونم براي ژاپن ساختم
حالا من اگه بخوام براي بازي هاي ريجن 2 با اين اكانت dlc بخرم، ممكن هست؟ واحد پولش چيه؟ و من بايد اعتبار ژاپني گير بيارم براي اين اكانتم ؟
ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بچه ها اين كد بازي چيه كه ميگن استفاده شده يا نه؟؟چون كنسول نسل قبلم x369 بوده نميدونمم

شما وقتي بازي اورجينال ميخري معمولاً دوتا كد داره، يكي براي مولتي پلير و يه دونه هم مثل dlc مي مونه تو استور وارد مي كني و يه چيزهايي به بازي اضافه ميشه
حالا بعضي ها در فروش بازي مي گن اين كدها رو استفاده نكردن، گرون تر ميدن
و از هر كد هم فقط يكبار ميشه استفاده كرد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان تو يه سايت خوندم نوشته بود بريد تو قسمت sound and screen و اونجا تنظيمات hdmi کنسول رو تغير بديد خيلى تاثير داره و گرافيک بهتر مى شه حالا به نظر شما اصلا لازم هست همچين کارى کنم يا رو همون اوتو باشه :-/تو کامنت ها مى گفتن خيلى تاثير داره ولى من فرقى نديديم
اگه تلوزیونتون کیفیت تصویرش خوب باشه خیلی تاثیر داره . رنگ ها خیلی واقعی تر و عمیق تر نشون داده میشن.
شما مدل تلوزیونتون چیه ؟ احتمالا بهترین کیفیتی که میتونید ازش بگیرید همینه و بالاتر نمیره

- - -ویرایش - - -

آقایون کسی با نت 512 مخابرات تونسته بتلفیلد 4 آنلاین بازی کنه؟ اگه میشه لطفا زود جواب بدید

بله من با نت 128 مخابرات همه بازیها بجز فیفا رو میتونم انلاین بزنم

اگه تلوزیونتون کیفیت تصویرش خوب باشه خیلی تاثیر داره . رنگ ها خیلی واقعی تر و عمیق تر نشون داده میشن.
شما مدل تلوزیونتون چیه ؟ احتمالا بهترین کیفیتی که میتونید ازش بگیرید همینه و بالاتر نمیره

- - -ویرایش - - -

تلويزيونم w900 تا اونجا که مى دونم بهترين تلويزيون 2013 شده و از نگاه بيشتره سايت هاى گيم مناسب ترين تلويزيون براى نسل هشت انتخاب شده حالا تنظيمات رو عوض کنم پس ؟؟؟همه رو بايد رو full بزارم؟؟اخه اونجا نوشته (منوى ps4) اگه اطلاعات درست توسط کابل hdmi منتقل نمى شه تنظيمات رو عوض کنيد شايد ps4 رو حالت اتو همه تنظيمات رو تلويزيون من درست مى شناسه

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

تلويزيونم w900 تا اونجا که مى دونم بهترين تلويزيون 2013 شده و از نگاه بيشتره سايت هاى گيم مناسب ترين تلويزيون براى نسل هشت انتخاب شده حالا تنظيمات رو عوض کنم پس ؟؟؟همه رو بايد رو full بزارم؟؟اخه اونجا نوشته (منوى ps4) اگه اطلاعات درست توسط کابل hdmi منتقل نمى شه تنظيمات رو عوض کنيد شايد ps4 رو حالت اتو همه تنظيمات رو تلويزيون من درست مى شناسه

خیلی عجیبه که شما متوجه تغییر نشدی من تو بازی TLOU وقتی اون تغییراتو انجام دادم تو همون عکس اول بازی که الی و جول رو نشون میده متوجه تغییر کیفیت تصویر شدم.
بله همه گزینه ها رو روی FULL بزارید و BRIGHTNESS رو هم یه خورده بالا ببر چون تو قسمت های تاریک بازی واقعا تاریک میشه البته تلوزیون من SAMSUNG F8000 هست. شایدم همونطور که خودتون گفتید همین الانشم داری بهترین کیفیت رو از تلوزیون میگیری

MetalGearPs4-7.jpg
BwbpTCsCMAAaApd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or