$ Connor $
کاربر سایت
دوستان میشه دمو های قابل بازی(مثل FIFA و P.Tو...) با PC دانلود کرد و بعد با فلش به PS4 منتقل کرد و بازی کرد؟
[h=1]دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER[/h]
دوستان میشه دمو های قابل بازی(مثل FIFA و P.Tو...) با PC دانلود کرد و بعد با فلش به PS4 منتقل کرد و بازی کرد؟
تو کامنت ها مى گفتن خيلى تاثير داره ولى من فرقى نديديمبچه ها اين كد بازي چيه كه ميگن استفاده شده يا نه؟؟چون كنسول نسل قبلم x369 بوده نميدونمم
اگه تلوزیونتون کیفیت تصویرش خوب باشه خیلی تاثیر داره . رنگ ها خیلی واقعی تر و عمیق تر نشون داده میشن.سلام دوستان تو يه سايت خوندم نوشته بود بريد تو قسمت sound and screen و اونجا تنظيمات hdmi کنسول رو تغير بديد خيلى تاثير داره و گرافيک بهتر مى شه حالا به نظر شما اصلا لازم هست همچين کارى کنم يا رو همون اوتو باشهتو کامنت ها مى گفتن خيلى تاثير داره ولى من فرقى نديديم
آقایون کسی با نت 512 مخابرات تونسته بتلفیلد 4 آنلاین بازی کنه؟ اگه میشه لطفا زود جواب بدید
اگه تلوزیونتون کیفیت تصویرش خوب باشه خیلی تاثیر داره . رنگ ها خیلی واقعی تر و عمیق تر نشون داده میشن.
شما مدل تلوزیونتون چیه ؟ احتمالا بهترین کیفیتی که میتونید ازش بگیرید همینه و بالاتر نمیره
- - -ویرایش - - -
تلويزيونم w900 تا اونجا که مى دونم بهترين تلويزيون 2013 شده و از نگاه بيشتره سايت هاى گيم مناسب ترين تلويزيون براى نسل هشت انتخاب شده حالا تنظيمات رو عوض کنم پس ؟؟؟همه رو بايد رو full بزارم؟؟اخه اونجا نوشته (منوى ps4) اگه اطلاعات درست توسط کابل hdmi منتقل نمى شه تنظيمات رو عوض کنيد شايد ps4 رو حالت اتو همه تنظيمات رو تلويزيون من درست مى شناسه
اگه تلوزیونتون کیفیت تصویرش خوب باشه خیلی تاثیر داره . رنگ ها خیلی واقعی تر و عمیق تر نشون داده میشن.
شما مدل تلوزیونتون چیه ؟ احتمالا بهترین کیفیتی که میتونید ازش بگیرید همینه و بالاتر نمیره
- - -ویرایش - - -
تلويزيونم w900 تا اونجا که مى دونم بهترين تلويزيون 2013 شده و از نگاه بيشتره سايت هاى گيم مناسب ترين تلويزيون براى نسل هشت انتخاب شده حالا تنظيمات رو عوض کنم پس ؟؟؟همه رو بايد رو full بزارم؟؟اخه اونجا نوشته (منوى ps4) اگه اطلاعات درست توسط کابل hdmi منتقل نمى شه تنظيمات رو عوض کنيد شايد ps4 رو حالت اتو همه تنظيمات رو تلويزيون من درست مى شناسه
خیلی عجیبه که شما متوجه تغییر نشدی من تو بازی TLOU وقتی اون تغییراتو انجام دادم تو همون عکس اول بازی که الی و جول رو نشون میده متوجه تغییر کیفیت تصویر شدم.
بله همه گزینه ها رو روی FULL بزارید و BRIGHTNESS رو هم یه خورده بالا ببر چون تو قسمت های تاریک بازی واقعا تاریک میشه البته تلوزیون من SAMSUNG F8000 هست. شایدم همونطور که خودتون گفتید همین الانشم داری بهترین کیفیت رو از تلوزیون میگیری
سلام دوستان.من این گزینه restore linsence رو زدم ولی باز هم روی بازی هایی که دانلود کردم قفل میاد.میشه بگید مشکل چیه؟