هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نه داداش این کارو نکنیا...
من الان 2 مخابرات دارم فقط هم تا 1 سال میدادن 5 گیگ حجم سرعت دانلودش که 120 پینگشم 140 حجم اینقدر الکی میخوره که نگو مخصوصا واسه آنلاین زدن الان سرعتت چنده؟
الان ۱۳۰ اینا میخوام بدونم بهترین سرویس دهنده اینترنت برای انلاین چیه و کدوم تعرفش

الان ۱۳۰ اینا میخوام بدونم بهترین سرویس دهنده اینترنت برای انلاین چیه و کدوم تعرفش
داداش هر چه قد پول بدی همون قدر اش میخوری!
من با دو میگم مخابرات راحت بازی میکنم!
حالا شما همچین میگی بازی انلاین که انگار میخوای به ناسا ارتباط برقرار کنی!
من از مخابرات راضی ام..

داداش هر چه قد پول بدی همون قدر اش میخوری!
من با دو میگم مخابرات راحت بازی میکنم!
حالا شما همچین میگی بازی انلاین که انگار میخوای به ناسا ارتباط برقرار کنی!
من از مخابرات راضی ام..
شبا نامحدوده؟
اشتباه می کنی مخابرات در بین همه ی ISP ها کمترین پینگ رو داره همین طور کمترین سرعت.
اینم بگم که سرعت هیچ ربطی به پینگ نداره.
من کاری به سرعت دانلود نداشتم؟!
شبا نامحدوده؟(تهران)

دوستان مخابرات نخرید بدترین پینگ رو داره من آسیاتک 500 به بالاست :(با تهران هم 100
منم دوست دارم بدونم این بچه هایی که آنلاین بازی میکنن که میگن مخابرات چه شرکت هایی هستن؟! اسمشون چه شهری؟! اخه شهر تا شهر متفاوته

دوستان مخابرات نخرید بدترین پینگ رو داره من آسیاتک 500 به بالاست :(با تهران هم 100
منم دوست دارم بدونم این بچه هایی که آنلاین بازی میکنن که میگن مخابرات چه شرکت هایی هستن؟! اسمشون چه شهری؟! اخه شهر تا شهر متفاوته
مخابرات تهران سرعت 2 پینگ 120 یا 140 میگم شبا نامحدوده؟

داداش باید فایلو با کامپیوتر دانلود کنی بعد نصب کنی

اینکارو کردم اما فایده نداره که نداره .............................................

کسی نیست مشکام رو حل کنه ...................

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این ارورها مربوط به چی هستن
تمام این ارورها موقعی پیش امدن که یه عان دیدم ps4 دوستم روشن نشد و اول صفحه یه نوشته ی میداد مبنی بر اینکه 1.75 رو باید نصب کنی یه همچین چیزی ........
اما تمام کارها رو انجام دادم چه از روی ریکاوری .... وتمام گزینه های ریکاوری رو زدم هیچ کدوم رو انجام نمیده و آخرش ارور میده ....

ce-30774-1
ce-30787-5
ce-33566-3
ce-30785-3
su-30649-2
خواهشا کسی اگر میتونی با support سونی تماس بگیره برام خیلی خیلی ممنونش میشم

دوستان من سرویس Plus روی اکانتم دارم و الان یچیزی حدود 10تا یا شاید بیشتر بازی رایگان پلاس هم مجموعا توی 2تا کنسول ps3 و ps4 دارم و مشغول بازی ام. امروز اومدم Crysis 3 دانلود کنم پیام زیر رو داد.

The funds could not be added to your wallet ( E-82000121 )

با ps4 هم امتحان کردم و هر بازی پلاس رو میخوام دانلود کنم این پیام رو میده !!! قضیه چیه ؟

بستگی به طرح داره
طرح من اینطور نیست
چه طرح هایی اینطوریه؟
من بعضی وقت ها که دستگاه رو خاموش می کنم چند تا بوق می زنه! ایراد چیه؟
2 تا بوق یعنی خاموش شد و یکی یعنی رفتم تو حالت stand by
دوستان من سرویس Plus روی اکانتم دارم و الان یچیزی حدود 10تا یا شاید بیشتر بازی رایگان پلاس هم مجموعا توی 2تا کنسول ps3 و ps4 دارم و مشغول بازی ام. امروز اومدم Crysis 3 دانلود کنم پیام زیر رو داد.

The funds could not be added to your wallet ( E-82000121 )

با ps4 هم امتحان کردم و هر بازی پلاس رو میخوام دانلود کنم این پیام رو میده !!! قضیه چیه ؟
کلا این 1یکی دو روزه این مشکل واسه همه پیش اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or