هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Psn ID=اسم كاربرى
Sign in ID: ايميل

سوال اولتو نميدونم ولى در مورد دومى
نميشه. بايد هرموقع ميخواد آپديت كنه دانلود رو ديليت كنى.
چی میگی آقا؟ اشتباه راهنمایی نکنید دیگه.
نیاز به دلیت کردن نیست. میرید تو قسمت تتظیمات و گزینه سیستم و از اونجا تو بخش دانلود و آپلود اتوماتیک تیکش رو بر میدارید.

دوستان پشت کنسول من چون ریجن 2 تاریخ ساخت نزده فقط زده cuh-1003A
تاریخ ساختش ماله چه زمانیه؟؟ریجن 2 اروپا هست

جواب سوال شما در پست اول هست.

در کل پشت دستگاه زده به طور مثال 3D یعنی ساخت سه ماه آخر 2013 هست.

اگر عدد 4 باشه که ساخت 2014 می باشد. و حروف انگلیسی به ترتیب آن برای فصل های سال می باشد.

دوستان یه سوال یکم عجیب دارم
من و دوستم هر دو ps4 داریم و خونمون هم یک طبقه با هم فاصله داره میخوایم با هم fifa بزنیم میخواستم بدونم میتونیم دو تا کنسول رو با کابل لن به هم وصل کنیم و fifa بازی کنیم ؟
منظورم LAN PARTY هستش .( البته میدونم که با اینترنت میتونیم با هم بازی کنیم ولی اون اینترنت نداره)کلا راهی وجود داره اینکارو بشه انجام داد ؟ممنون

جواب سوال شما در پست اول هست.

در کل پشت دستگاه زده به طور مثال 3D یعنی ساخت سه ماه آخر 2013 هست.

اگر عدد 4 باشه که ساخت 2014 می باشد. و حروف انگلیسی به ترتیب آن برای فصل های سال می باشد.
مطمئنی؟؟
تو جعبه دستگاه گارنتی سونی هستش که تا feb 2015 گارنتی داره و رو همون کاغذ گارانتی نوشته که گارنتی از تاریخ تولید به مدت یکسال هست

مطمئنی؟؟
تو جعبه دستگاه گارنتی سونی هستش که تا feb 2015 گارنتی داره و رو همون کاغذ گارانتی نوشته که گارنتی از تاریخ تولید به مدت یکسال هست

دوست عزیز بله مطمین هستم

ریجن 2 اروپا با 4A یا 4B برای سال 2014 هست.

شما برو پشت دستگاه رو ببین یا عکس واضح بگیر اینجا بزار بهت بگم

دوستان یه سوال یکم عجیب دارم
من و دوستم هر دو ps4 داریم و خونمون هم یک طبقه با هم فاصله داره میخوایم با هم fifa بزنیم میخواستم بدونم میتونیم دو تا کنسول رو با کابل لن به هم وصل کنیم و fifa بازی کنیم ؟
منظورم LAN PARTY هستش .( البته میدونم که با اینترنت میتونیم با هم بازی کنیم ولی اون اینترنت نداره)کلا راهی وجود داره اینکارو بشه انجام داد ؟ممنون
ps4 که تکنیکالی lan party رو باید ساپورت کنه اما این بستگی داره بازی که شما بازی میکن lan support داشته باشه یا نه !

دوست عزیز بله مطمین هستم

ریجن 2 اروپا با 4A یا 4B برای سال 2014 هست.

شما برو پشت دستگاه رو ببین یا عکس واضح بگیر اینجا بزار بهت بگم
اینم عکس http://8pic.ir/images/jvbn3kgmi6n8bzqt7sdp.jpg
پس این گارانتی داستانش چیه؟؟دستگاه سری ساختش قدیمیه مشکلی پیش نیاد واسش بره تو پاچمون:d

اینم عکس http://8pic.ir/images/jvbn3kgmi6n8bzqt7sdp.jpg
پس این گارانتی داستانش چیه؟؟دستگاه سری ساختش قدیمیه مشکلی پیش نیاد واسش بره تو پاچمون:d

DATE CODE نوشته 3D یعنی برای شما ساخت سه ماه آخر سال 2013 می باشد. (برای من هم عین شما هست و تا به حال مشکلی نداشتم البته بدون گارانتی خریدم)

اولا گارانتی تو ایران هیچ معتایی نداره و این یک پول به جیب زدن خود فروشنده ها می باشد.

بعد اینکه تو ایران که نمایندگی رسمی نداره که بخواهد گاانتی داشته باشد که اگر مشکلی برای دستگاه پیدا شود در اینجا با گارانتی درستش کنند .باید ببریش کشور خودش که انگلیس و کلی دردسر های دیگر.

چند وقته گرفتی؟ به عنوان ساخت 2014 بهت فروختن؟

در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیای

برای شما ساخت سه ماه آخر سال 2013 می باشد. (برای من هم عین شما هست و تا به حال مشکلی نداشتم البته بدون گارانتی خریدم)

اولا گارانتی تو ایران هیچ معتایی نداره و این یک پول به جیب زدن خود فروشنده ها می باشد.

بعد اینکه تو ایران که نمایندگی رسمی نداره که بخواهد گاانتی داشته باشد که اگر مشکلی برای دستگاه پیدا شود در اینجا با گارانتی درستش کنند .باید ببریش کشور خودش که انگلیس و کلی دردسر های دیگر.

چند وقته گرفتی؟ به عنوان ساخت 2014 بهت فروختن؟

در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیای
منظوره من از گارنتی اینه که یه کاغذ خود سونی گذاشته و تو توضیحاتش نوشته که این کالا به مدت یکسال از تاریخ تولید ضمانت میشود و تاریخ انقضا هم زده feb 2015

من کارکرده گرفتم 1200 با 48 ساعتم مهلت تست...زیاد واسم فرقی نداره تاریخش فقط کنجکاو بودم بدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or