ezio CO
کاربر سایت
دقیق در جریان نیستم
ولی اونی که میاد فیک میزنه کارتون هدستم فیک میزنه ... با عکس رو کارتن نمیشه فهمید
یعنی هیچ راهی نیست مطمین بشم ؟چون کم پولی نیست !! کسی که گرفته کدوم حالت بوده؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دقیق در جریان نیستم
ولی اونی که میاد فیک میزنه کارتون هدستم فیک میزنه ... با عکس رو کارتن نمیشه فهمید
میگم که در جریان نیستمیعنی هیچ راهی نیست مطمین بشم ؟چون کم پولی نیست !! کسی که گرفته کدوم حالت بوده؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
چی میگی آقا؟ اشتباه راهنمایی نکنید دیگه.Psn ID=اسم كاربرى
Sign in ID: ايميل
سوال اولتو نميدونم ولى در مورد دومى
نميشه. بايد هرموقع ميخواد آپديت كنه دانلود رو ديليت كنى.
چی میگی آقا؟ اشتباه راهنمایی نکنید دیگه.
نیاز به دلیت کردن نیست. میرید تو قسمت تتظیمات و گزینه سیستم و از اونجا تو بخش دانلود و آپلود اتوماتیک تیکش رو بر میدارید.
نه داداش!اقا میشه دسته xbox one به ps4 وصل کرد تو بازی هایی مثل کال اف دیوتی اخه اصلا با دسته ps4 حال نمیکنم ممنون میشم پاسخ بدین
دوستان پشت کنسول من چون ریجن 2 تاریخ ساخت نزده فقط زده cuh-1003A
تاریخ ساختش ماله چه زمانیه؟؟ریجن 2 اروپا هست
مطمئنی؟؟
مطمئنی؟؟
تو جعبه دستگاه گارنتی سونی هستش که تا feb 2015 گارنتی داره و رو همون کاغذ گارانتی نوشته که گارنتی از تاریخ تولید به مدت یکسال هست
ps4 که تکنیکالی lan party رو باید ساپورت کنه اما این بستگی داره بازی که شما بازی میکن lan support داشته باشه یا نه !دوستان یه سوال یکم عجیب دارم
من و دوستم هر دو ps4 داریم و خونمون هم یک طبقه با هم فاصله داره میخوایم با هم fifa بزنیم میخواستم بدونم میتونیم دو تا کنسول رو با کابل لن به هم وصل کنیم و fifa بازی کنیم ؟
منظورم LAN PARTY هستش .( البته میدونم که با اینترنت میتونیم با هم بازی کنیم ولی اون اینترنت نداره)کلا راهی وجود داره اینکارو بشه انجام داد ؟ممنون
اینم عکس http://8pic.ir/images/jvbn3kgmi6n8bzqt7sdp.jpgدوست عزیز بله مطمین هستم
ریجن 2 اروپا با 4A یا 4B برای سال 2014 هست.
شما برو پشت دستگاه رو ببین یا عکس واضح بگیر اینجا بزار بهت بگم
اینم عکس http://8pic.ir/images/jvbn3kgmi6n8bzqt7sdp.jpg
پس این گارانتی داستانش چیه؟؟دستگاه سری ساختش قدیمیه مشکلی پیش نیاد واسش بره تو پاچمون:d
منظوره من از گارنتی اینه که یه کاغذ خود سونی گذاشته و تو توضیحاتش نوشته که این کالا به مدت یکسال از تاریخ تولید ضمانت میشود و تاریخ انقضا هم زده feb 2015برای شما ساخت سه ماه آخر سال 2013 می باشد. (برای من هم عین شما هست و تا به حال مشکلی نداشتم البته بدون گارانتی خریدم)
اولا گارانتی تو ایران هیچ معتایی نداره و این یک پول به جیب زدن خود فروشنده ها می باشد.
بعد اینکه تو ایران که نمایندگی رسمی نداره که بخواهد گاانتی داشته باشد که اگر مشکلی برای دستگاه پیدا شود در اینجا با گارانتی درستش کنند .باید ببریش کشور خودش که انگلیس و کلی دردسر های دیگر.
چند وقته گرفتی؟ به عنوان ساخت 2014 بهت فروختن؟
در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیای