هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

استور هم ارور میده
دوست عزیزی که میگی واسه آنلاین بازی کردن مشکلی نیس مطمئنی شما !؟ چند بار تست کردم اما وصل نمیشه اصلا
تو تست ولی میگه همه چی اوکیه
و یه چیزی
این 13 ساعت از کی شروع شده ؟؟
دهن ملتو سرویس کردن دیگه ... هر روز یه چیزی میشه

سلام من دارم ps4 رو از یک نفری می خرم .
چه جوری بفهمم سالمه و تعمیر نشده ؟
والا اگر طرف رو خوب میشناسی که مشکلی نیست! ولی خوب جنس دست دوم بلخره یه مقدار ریسک داره خریدش! ولی اگر دیدی کنسول از نظر بدنه سالمه مشکلی نداره دیگه! سعی کن ازش تست بگیری... مدل 2014 هم بگیر بهتره

والا اگر طرف رو خوب میشناسی که مشکلی نیست! ولی خوب جنس دست دوم بلخره یه مقدار ریسک داره خریدش! ولی اگر دیدی کنسول از نظر بدنه سالمه مشکلی نداره دیگه! سعی کن ازش تست بگیری... مدل 2014 هم بگیر بهتره
یعنی هیچ راهی نداره ؟

اقا یه سوال بعضی بازی ها رو نوشته فولش 59 دلار گلدش 89 دلار جریان چیه ؟

فكر كنم اون كه گرون تر هست همراه با تمام dlc هاي موجود هست و dlc جديد رو هم رايگان ميده به گيمر
البته من فقط حدس ميزنم ولي جز اين چيز ديگه اي نمي تونه باشه!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

یعنی هیچ راهی نداره ؟

اگه دستگاه از نظر فيزيكي مشكل داشته باشه كه خب با يه نگاه مي فهمي ولي يكسري مشكلات مثل اتو ريجكت رو بايد باهاش كار كني تا بفهمي!
ظاهري نميشه فهميد
حتماً مهلت تست بگير
فروشنده حتماً بايد مهلت تست بده، جنس نو ميخري مهلت تست ميدن چه برسه به دست دو
در فاكتور قيد بشه

Last edited by a moderator:
استور هم ارور میده
دوست عزیزی که میگی واسه آنلاین بازی کردن مشکلی نیس مطمئنی شما !؟ چند بار تست کردم اما وصل نمیشه اصلا
تو تست ولی میگه همه چی اوکیه
و یه چیزی
این 13 ساعت از کی شروع شده ؟؟
دهن ملتو سرویس کردن دیگه ... هر روز یه چیزی میشه

من چند ساعت پيش 20 دلار براي واچ داگز dlc خريدم، مشكلي نبود، استور باز شد و نصب انجام شد

سایتی هست ادم ببینه سونی 4 کارکرده داشته باشه ؟

بد نوشتي سؤالت رو
منظورت اينه كه ps4 دست دو بفروشن؟

Last edited by a moderator:
کسی بلد نیست؟ /:)
اول اینکه باید کریوو رو از یه مارک پرقدرت بخری.دوم کانکشن کریوو شما اگه USA هست باید ریجن اکانتت هم 1 یا همون USA باشه. سوم اینکه آخر کانکشن رو عدد 7080 اضافه کن.
تو قسمت راهنمایی جایی که کریوو خریدی باید توضیح داده باشه.

SONY XPERIA Z2

در رابطه با انلاین بازی کردن مشکلی وجود نداره من راحت tlou بازی می کردم تا همین 2 ساعت پیش ! قطعی استور هم از ساعت 11 صبح به وقت ما شروع شده نزدیک 12 13 ساعت طول می کشه . حالا اینکه یه سری استور می رن ، یه سری مولتی نمی تونن بزنن دیگه این از عجایبه من اطلاعی ازش ندارم !!

p.s : معما حل شد ! مثل اینکه کسایی که تا قبل از شروع تعمیرات به پی اس ان وصل بودن مشکلی برای بازی کردن ندارن ولی کسایی که بعد از شروع تعمیرات می خوان وصل بشن نمی تونن دیگه ! توضیحات تکمیلی رو این دوستمون تو تاپیک بقل دادن : http://forum.bazicenter.com/thread84234/page192/#post3417799

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or